Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Само КП дом за тепачите и работни акции, па си ја истрошат енергијата и нема да им текне за ќотек, имаат премногу енергија и прво што им текнува е ќотек и така се трошат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.219
Остајте ги да се тепаат. Така растат децата*.

*клучното.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Само во нивна населба се јаки. На друга страна јок:toe:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Неинтелегентни глуперди.. Да нишнеш со глаа ќе се превртат ко бубашваби.
И да.. Баш таму кај нив у населба..

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Нема врска, од никој не сум јадел ќотек, но нон стоп слушам ако некој каже лошо за некоја населба на шега, одма почнуваат закани као... (пр. Ќе поминеш во Ѓорче или Аеродром или некоја друга населба, ќе ти покажеме...). Што ќе покажат, сила, моќ, ФРАЕРСТВО... Која ќе му биде целта на ТЕПАЧОТ да истепа некој човек... Ќе биде среќен, ќе биде задоволен од таа работа што ја извршил, или само се покажал колку е фраер или ако се во група ФРАЕРИ.
Дојди у наше маало прај што сакаш не палат кај нас тие филмови да тепаме некој само затоа што дошол кај нас у населба ама ако згрешиш нешто на некој ако се курчиш е брат го изеде хахаха

--- надополнето ---

Прво тоа се дешаваше у Аерoдром(Сите зема пример од Нив)и сега тоа се дешава у секоје Село..
:salut:
хаха абе ти од чаир да не си ?? хахах ако мислиш дека аеродром е село не доагај на воен да се бањаш и да носиш пичиња на кафе у бисер Ч!1!!!

--- надополнето ---

Тоа ти се луѓе без работа, ниско ниво на култура и слаб контакт со надворешниот свет. Таквите обично себе си си даваат превисока цена и си мислат -сеа не ми е рамен ни Чак Норис-. Личности кои не гледаат подалеку од пред својот нос, и мислат дека се најсовршеното и уникатно нешто кое постои... Не ги сметам за нормални ние кои со ќотек сакаат да ги решат работите, ниту пак оние кои претерано вулгарно и агресивно се однесуваат, и заплашуваат со закани...:)
Значи сакаш да кажеш дека сакаш педерчиња со барбики чим овие машките не ги сакаш

--- надополнето ---

Во аеродром имало сељаци ? Одам на тренинг таму не ми се мајтапел никој , супер си се децата.
Мене ми се чини или само во Скопје има тепачки од типот на 10 VS. 1 ? Кај мене такво нешто е понижувачки , отидов прва година во Скопје...кај да плукнеш лигуш ќе погодиш. Ми велат "сакаш ли да го тепаме оној ние 5 ќе го фатиме ќе го искршиме". Што им е на денешниве деца во мозокот само тепање им е. Тренирам боречка вештина но на тепање дали мислам 1 минута во денот...
Ај нека дојде некој во Петровец ако смее...
глеате ви кажуваат лугето ако не се курчиш никој не те закача освен у чаир дваесе шиптарчиња ако ги удриш на патика ке ти се закачат доагаат и замараат безпричина срека сто се опасни ко џукели па не можат ништо да напраат хаха

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Интересна тема :))
Не оправдувам кога на пр. дечко ја испараќа девојка и сретнува 4-5 души во некоја населба и му се курчат...или па сам оди и го застануваат,а мирен си е ништо не прави...инаку оправдувам кога некој ќе отиде во друга населба па пробува таму да се прави манга...за такви треба добар ќотек :)
Кај нас имало секакви случки...од мирни дечки кои биле испрашувани што и каде одат...до некои што дошле манги да се прават : )) (поретки се овие,сега ги нема порано чат-пат имаше)
Фаза е тоа секаде...во секоја населба...секое дете го поминува тоа :))

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Мислам дека се првокласни сељаци!:smir:

Член од
16 мај 2010
Мислења
115
Поени од реакции
6
Значи сакаш да кажеш дека сакаш педерчиња со барбики чим овие машките не ги сакаш
Ха, ајде молим те кој би сакал покрај себе агресивна личност?!
Момците не се поделени на педерчиња со барбики и типци кои се дигнати и прославени по тоа што се страв и трепет во Нивната наелба...

С

Спенсер

Гостин
МИслам дека срање филмот ''ране'' го гледале 100пати,напамет го знаат.се сликаат со пиштоли на дијаболи и вода... кога се ке се собере и одземе= сељаци.

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Ха, ајде молим те кој би сакал покрај себе агресивна личност?!
Момците не се поделени на педерчиња со барбики и типци кои се дигнати и прославени по тоа што се страв и трепет во Нивната наелба...
никој нејке у право си ама што сакаш лигуш и тоа не иде сеа така ли е ?

Член од
16 мај 2010
Мислења
115
Поени од реакции
6
никој нејке у право си ама што сакаш лигуш и тоа не иде сеа така ли е ?
Не ми беше поентата да зборам за мои лични фкусови..само сакав да кажам мислење во врска со темата...
А тоа дека не иде не иде :P:P:P:P :smir:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
к3,к4 и аеродром ти се тие села ко шт вика Апокалипто.....немам ништо против овие населби али се однесуваат како некој мафијаши...се замислуваат тоа е нивна територија и нема да влезеш мн другари се имаат жалено како у аеродром се собирале такви ФРАЕРИ!Ама кад тад некогаш ќе се заебат ќе нападнат погрешни луѓе ќе изедат ќутек и нема да им текне тоа пак да го прават....

Заборавив да кажам дека и многу од тие фраери...пак ке ги земам к3 и к4 се тепаат меѓу себе а на крај се дешава да ги видам заедно и на утакмица да отидат или у град....која им е целта не сфаќам!
Гооолема грешка си
неам намера да ти објаснувам зошто само ти кажувам дека создаваш лажна слика со ширење лажни муабети низ форумов. Во К3 живеам 17 години и тврдам дека последниве 5 години немало никакви тепачки помеѓу овие две или помеѓу мојава и некоја друга населба
Е сеа да, има 2-3ца што имаат по 20-21 година у гзот и мислат дека кумуваат со малово. Се курчат на деца од други населби, на деца од К3 помали од нив...
Али тоа дека цело маало е такво си слушнал од некој и шириш невистини низ форумов

За аеродром сум слушнал и ја муабети ама неможам да зборам за таму бидејќи никогаш не ни сум бил натаму

Г

Господ

Гостин
кон насловот на темата.
Текстот објаснува многу.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.933
мислам дека се исфрустрирани несигурни дечиња чии родители не им обрнувале доволно внимание додека биле малечки ^_^

Г

Господ

Гостин
Инаку ова е болештина,синдром на просечен припорчанец.

Kajgana Shop

На врв Bottom