- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Само КП дом за тепачите и работни акции, па си ја истрошат енергијата и нема да им текне за ќотек, имаат премногу енергија и прво што им текнува е ќотек и така се трошат.
Дојди у наше маало прај што сакаш не палат кај нас тие филмови да тепаме некој само затоа што дошол кај нас у населба ама ако згрешиш нешто на некој ако се курчиш е брат го изеде хахахаНема врска, од никој не сум јадел ќотек, но нон стоп слушам ако некој каже лошо за некоја населба на шега, одма почнуваат закани као... (пр. Ќе поминеш во Ѓорче или Аеродром или некоја друга населба, ќе ти покажеме...). Што ќе покажат, сила, моќ, ФРАЕРСТВО... Која ќе му биде целта на ТЕПАЧОТ да истепа некој човек... Ќе биде среќен, ќе биде задоволен од таа работа што ја извршил, или само се покажал колку е фраер или ако се во група ФРАЕРИ.
хаха абе ти од чаир да не си ?? хахах ако мислиш дека аеродром е село не доагај на воен да се бањаш и да носиш пичиња на кафе у бисер Ч!1!!!Прво тоа се дешаваше у Аерoдром(Сите зема пример од Нив)и сега тоа се дешава у секоје Село..
:salut:
Значи сакаш да кажеш дека сакаш педерчиња со барбики чим овие машките не ги сакашТоа ти се луѓе без работа, ниско ниво на култура и слаб контакт со надворешниот свет. Таквите обично себе си си даваат превисока цена и си мислат -сеа не ми е рамен ни Чак Норис-. Личности кои не гледаат подалеку од пред својот нос, и мислат дека се најсовршеното и уникатно нешто кое постои... Не ги сметам за нормални ние кои со ќотек сакаат да ги решат работите, ниту пак оние кои претерано вулгарно и агресивно се однесуваат, и заплашуваат со закани...![]()
глеате ви кажуваат лугето ако не се курчиш никој не те закача освен у чаир дваесе шиптарчиња ако ги удриш на патика ке ти се закачат доагаат и замараат безпричина срека сто се опасни ко џукели па не можат ништо да напраат хахаВо аеродром имало сељаци ? Одам на тренинг таму не ми се мајтапел никој , супер си се децата.
Мене ми се чини или само во Скопје има тепачки од типот на 10 VS. 1 ? Кај мене такво нешто е понижувачки , отидов прва година во Скопје...кај да плукнеш лигуш ќе погодиш. Ми велат "сакаш ли да го тепаме оној ние 5 ќе го фатиме ќе го искршиме". Што им е на денешниве деца во мозокот само тепање им е. Тренирам боречка вештина но на тепање дали мислам 1 минута во денот...
Ај нека дојде некој во Петровец ако смее...
Ха, ајде молим те кој би сакал покрај себе агресивна личност?!Значи сакаш да кажеш дека сакаш педерчиња со барбики чим овие машките не ги сакаш
никој нејке у право си ама што сакаш лигуш и тоа не иде сеа така ли е ?Ха, ајде молим те кој би сакал покрај себе агресивна личност?!
Момците не се поделени на педерчиња со барбики и типци кои се дигнати и прославени по тоа што се страв и трепет во Нивната наелба...
Не ми беше поентата да зборам за мои лични фкусови..само сакав да кажам мислење во врска со темата...никој нејке у право си ама што сакаш лигуш и тоа не иде сеа така ли е ?
Гооолема грешка сик3,к4 и аеродром ти се тие села ко шт вика Апокалипто.....немам ништо против овие населби али се однесуваат како некој мафијаши...се замислуваат тоа е нивна територија и нема да влезеш мн другари се имаат жалено како у аеродром се собирале такви ФРАЕРИ!Ама кад тад некогаш ќе се заебат ќе нападнат погрешни луѓе ќе изедат ќутек и нема да им текне тоа пак да го прават....
Заборавив да кажам дека и многу од тие фраери...пак ке ги земам к3 и к4 се тепаат меѓу себе а на крај се дешава да ги видам заедно и на утакмица да отидат или у град....која им е целта не сфаќам!