Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
зошто си клошариште кој се плаши во чаир да дојде сите се движат натаму не се резили
Дете мало да имаше малце грам мозок во тебе ќе приметеше дека тоа со Чаир што го имам кажано е заебанција. Ама ајде у таков период си на тепачки мислиш само, ќе ти помне.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа тие дечки толку имаат во глаата, само за тепање мислат, стануваат по сабајле од спиење со мисла: кој да тепам денес :) Фраери они.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
у основно секоја недела мораше да има по некоја тепачка со друго школо :tapp: многу у филм бевме влезени :D ...
Сеа фала богу нема ништо што значи сум созреал :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
не мислам нишо пошо тоа го викаат само 13 годишњациве

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Мене ми се толку примитивни тие типови... До степен што ми се смешни. Како животни се, човече, нека си обележат територија со замочување Хаха Што имаат потреба да се прчат и жестат ако дојде некој нов кај нив у маало? Оффф простотилук невиден. Не е нивна улицата, де. Дома нека праи шо сака, али на улица баџо, НЕ да ми се праиш. :tapp:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
Момците што се фалат со тепање се:
1. Со Ај Кју испод 70.
2. Се за згрижување во психијатриски Установи како на пример Бардовци, Демир Хисар, Демир Капија, Крива Паланка, Миравци...
3. Немаат друг начин да си ги излечат комплексите и фрустрациите освен на тој начин...
4. Немаат со ништо друго да се истакнат во животот освен со тоа...

Но не да се фалат со тепање таквите ЛОБОТОМИРАНИ момци во нивната маала.

Нека одат нека се тепаат во: Арачиново, Чаир, Велешта, Џепчиште. Ако имаат муда.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
76
Поени од реакции
23
Epa to e fintata... sto imaat sila da bidat "SILNI" samo vo nivna naselba.. a nadvor od nea so glata navednata odat...:D

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Прво....по селска работа од момците што дремат во населба и никогаш не мрдаат понатаму и патролираат низ населба чекајки да помине некој што нег о знаат/или ги погледнал..нема ( и овие така наречени тепачи се наогаат само коа се во ситуација 10 на 1) поинаку индивидуално никаде ги нема.... повеке од "обележанаta" територија не мрднале...а и самиот муабет кажува " ај бе дои кај мене у населба"нека си уживаат :).. и дали воопшто може да се каже сето тоа тепање..?

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Мислам дека причина за тој дебилизам е нередовниот или никаквиот секс.Кога ќе им удри тестостеронот во глава мора нагоните да ги испразнат некако,најчесто преку агресија.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.094
Поени од реакции
9.402
Мислам дека причина за тој дебилизам е нередовниот или никаквиот секс.Кога ќе им удри тестостеронот во глава мора нагоните да ги испразнат некако,најчесто преку агресија.
Жива вистина, коге ке фатат девојки и ке почнат да се сексаат редовно ке им пројде.

Иако има типови кои никогаш не искачаат од пубертет.

Kajgana Shop

На врв Bottom