Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ха, ајде молим те кој би сакал покрај себе агресивна личност?!
Момците не се поделени на педерчиња со барбики и типци кои се дигнати и прославени по тоа што се страв и трепет во Нивната наелба...
Напротив, многу девојки сакаат такви момци, но не заради тоа што се тепаат, туку затоа што истите имаат зголемено количество на Тестостерон :)

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Хехе ова го има сеуште но не како порано, сеа со закониве малце послабо работа :) Вакви дешавки безброј, а "нафураните" типци кои сеуште се замараат со вакви работи ти се со два збора МАЛСКИ ФРАЕРИ, во соседната населба отидов да играм фудбал (ме викна едно другарче) и коа си идев накај дома ме начекуваат 10 души почнуваат со едноставните прашања кои верувам на секое второ машко му се познати Од кај си? Првпат те глеам тука, што правеше тука, и ако се напалени да те тепаат следува прашањето Што кур ме гледаш така? а ако се пички и плашат да удрат викаат ај мрш и уште еднаш да не те видам тука, јас стојам и се осеќам како да сум пред Трендо, едноставно можев да почнам да ги рогам и да незнаат на која страна да бегаат но коа ке ги погледнав јадните во сурат се откажав од таа помисла. Истата вечер ги видов истите фаци на др место, јас бев со уште двајца и им приоѓаме (немав намера да ги тепам) и ги прашувам што им беше филмот денеска дали сакавте да ме тепате или слично, и момците се пресекоа почнаа да д'ткаат "не бе брат нема везе само онака си попраивме муабет, таман работа ке се тепаме сега" ххехе едноставно ги баталив но да имаа муда бар малце можеа да се пуштат и сите 3ца да не утепаат од мавање. После некој ден слушам во маало тие и тие ако те фатат ке те скршат од мавање и слично..... како што реков МАЛСКИ ФРАЕРИ немоеш крај да им најдеш но има лек и за нив

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.355
Секој со својот филм, па макар и да е најсељачки.

T

TaMчЕ

Гостин
Дефинитивно пола од таквите се лигуши на кои и девоче да им се стаи да ги тепа ќе се преплашат :toe:
Ако си маж ќе се стаиш на некој во истиот момент но тоа е тоа пола од нашиве " јаки " фраери се само едни големи девојчиња кои во ситуација да седат со женската и да им се стаат некои, ќе фати да бега и ќе ја остаи девојката таму :tapp::toe::smir:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Абе ме боли к*р кој се врти во мојата населба и што прави, туку ако почне да привлекува внимание со некои стартови со кола или турбо фолк музика со тапа озвучење е ондак ме провоцираат и искачам да го измлатам саглам.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.327
Ехе умре то време кога се тепаше само што ќе поминиш низ некоја мала населба (генимале баир маџар мале нова битола и др) глупо беше вкрај ама така беше поставеноста па уште женска да у фатиш од населба има да те тепаат 20-30 души низ населба кај нив .Како што растевме ние како генарациај беше во мода тоа но со текот на времето и законите исчезна и сега децата поќе се испустени од порано или пак се вкрај затупени кој нарокомани кој буљавче ретко салам деца да најдиш по стари некој закони :Не дека тоа беше нешто исправно ама поарно од овие сегашните кој кур му е двор му е за се ниту место свое имаат ниту ништо како муви без глај се :toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Таков е периодот, со тоа се преокупирани дечурланата, па во зависност од iqто индивидуата сама ќе одлучи кога е време за следната фаза од животот.
Некој и во своите 20ти години ја продолжуваат дејноста како локални пајташи(bullies).

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Па ќе ви кажам за мене...Јас никогаш не сум се закачал прв секогаш доаѓаат некој/и "фраер/и" и почнат да провоцираат со цел ти да мавнеш прв но јас не паѓам на тие провокации,ама ако ме удри/ат тогаш почнува играта!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Епа.... Шо праам моментот е некој повеќе да ме испровоцира...... потоа следи кршење зуби и разни сра*а.....

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
..умре тоа време

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Шо ти е бе филмот тебе ? Зборам за мене не за тебе ! сеЛачино.... !

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Шо ти е бе филмот тебе ? Зборам за мене не за тебе ! сеЛачино.... !
Тука курназ глумиш нешо или? Темава е за гомна што мислат дека можат да се тепаат ти сам си се пронајде тука.И не забегувај од темава пошо ми се сере од такви као тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom