Хехе ова го има сеуште но не како порано, сеа со закониве малце послабо работа
Вакви дешавки безброј, а "нафураните" типци кои сеуште се замараат со вакви работи ти се со два збора МАЛСКИ ФРАЕРИ, во соседната населба отидов да играм фудбал (ме викна едно другарче) и коа си идев накај дома ме начекуваат 10 души почнуваат со едноставните прашања кои верувам на секое второ машко му се познати Од кај си? Првпат те глеам тука, што правеше тука, и ако се напалени да те тепаат следува прашањето Што кур ме гледаш така? а ако се пички и плашат да удрат викаат ај мрш и уште еднаш да не те видам тука, јас стојам и се осеќам како да сум пред Трендо, едноставно можев да почнам да ги рогам и да незнаат на која страна да бегаат но коа ке ги погледнав јадните во сурат се откажав од таа помисла. Истата вечер ги видов истите фаци на др место, јас бев со уште двајца и им приоѓаме (немав намера да ги тепам) и ги прашувам што им беше филмот денеска дали сакавте да ме тепате или слично, и момците се пресекоа почнаа да д'ткаат "не бе брат нема везе само онака си попраивме муабет, таман работа ке се тепаме сега" ххехе едноставно ги баталив но да имаа муда бар малце можеа да се пуштат и сите 3ца да не утепаат од мавање. После некој ден слушам во маало тие и тие ако те фатат ке те скршат од мавање и слично..... како што реков МАЛСКИ ФРАЕРИ немоеш крај да им најдеш но има лек и за нив