Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
Мислам дека потекува со генерации наназад од Ѓорче.
Сељачка работа.
Јас сум од ѓорче и нема везе дека у ѓорче ова се случва...во минатото можеби али сега тоа го нема.....:toe:

--- надополнето ---

Точно.
Во Карпош , само адолесцентите неизраснати прават проблеми .
Се сеќавам на една случка , нешто седевме со женските во Карпош , и демек ни се собраа некои дечки , и онака почнаа да не испрашуваат , демек од кај сме , кои сме , им одговорив се онака , културно.
И после демек нешо сакаа да не тепаат , и башка следниот ден , тој ‘алфа-пубертетлијата‘ го видов во близина тука каде што живеам.
И тргнав накај него , нешо му дадов поглед , абе дечково мислам ќе го стрефнеше срце.Тоа како почна да се поти , гелот му се стопи од тоа косата.:pos2:
Тоа е , напаѓаат кого стигнат кога се во друштво.Затоа најдобро ако се движите низ нивна територија поведете и другарчиња.:pipi:
Епа за нив збориме...тоа највише се чудам такви сељаци крвнички се тепаат значи нее заебанција и на крај пак со комити а и лично се знаат....и се гушкаат па ебате идиотите....

--- надополнето ---

Ги има секаде, неможеш да кажеш ги има само/најмногу во Ѓорче, Аеродром или к3..Ама најмногу се издвојува Чаир..
Таквите најчесто се јаки кога се повеќе, а после некој кога е сам да те види ќе бега на 100 метра од тебе..
Ги има секаде јас сум од Ѓорче и во последните 7-8 години немам слушнато дека се има нешто такво десено освен копиљацине кои се тепаат со тие од геге...на вакви настани имам присуствувано....Поготово кога беше велигден идиоти се собрале во паркчето во ѓорче и истеаа деца од геге кој беа дупло помалце....У последно време се повеќе и повеќе има вакви тепчки на педерски начин....

?

..........

Гостин
Мислам дека тоа се лица со пречки во развој, кои неможат тревезно да расудуваат...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас мислев дека вакви работи веќе не се случуваат... Барем јас не сум слушнала за некој случај:toe:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Ги има секаде јас сум од Ѓорче и во последните 7-8 години немам слушнато дека се има нешто такво десено освен копиљацине кои се тепаат со тие од геге...на вакви настани имам присуствувано....Поготово кога беше велигден идиоти се собрале во паркчето во ѓорче и истеаа деца од геге кој беа дупло помалце....У последно време се повеќе и повеќе има вакви тепчки на педерски начин....
Точно, не само на велигден туку стално се тепаат Ѓорче вс Геге во парк..освен со Геге, овие од Ѓорче не памтам да се тепале со некого во последните неколку години..

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Абе ако налетаат на некој бетер од нив у нивно маало,богами они ќе треба да му ја мислат.:smir:

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Ta4no i jas taka mislam deka ne e dobro tepanjeto xD I jas sum 16godishnik.. ama do koga bev mal se tepav mnogu ama sega veke razbrav deka toa go pravat samo seljacite ili selanite xD Ina4e mislam deka tie se cisti ligusi a ne fraeri

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Исказ на култура и воспитаност. :toe:
Нема што друго да се мисли. И, сакаат да се направат фраери пред девојки изгледа.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Глупи копиљаци шо мислат пи4иња ке ги сакаат ако зачукаат некој ....

Али жалното е шо ств. ги засакуваат

To Sum it up - Глупи копиљаци =)

С

сашенко

Гостин
Имам братучед еден ептен е забеган по тие работи.Кога и да го сретнам ми се понаша како некој КУМ на мафија.Со цигерето коа мафијаш некој делува ДЕМЕК.

Јас-Како си брат што праиш?
Тој-Евеее нешто ваму-таму знаеш бизнисот мора да се тера хехе.Се шалам брат не обрнувај пажња нешто сум изнервирам има едни љангури му јаделе гомна на едно другар4е па ке треба да им собирам народ да ги е_еме матер.Кои се они да се курчат овде а?
Јас-брат не се играј ке го изедеш стапот еден ден и ти...хахахахха
Тој- Кој? Јас? Абе седи не ме знаеш ти мене.Кој смее мене да ме чапне бе а?Па знаеш ли ти што ке им се деси после на нив а?Знаеш ли со кого се дружам јас бе?Па јас ги знам најненормалните у скопјево и ке идат и ке ги напраат партали мајките дома нема да ги препознаат хаха.Не смее мене никој да ме пипне.По обезбеден сум јас од груевски.....

Се до дента кога не го напраија бумбар у фацата хахаха...модар целиот неможе да изусти збор..

Тој-Брат нема леб у тепањево, немој да те лажел ѓавол да влегуеш у тие работи ке завршиш како мене..
КОЈА ПРЕОБРАЗБА-НЕМАШЕ МЕСЕЦ ДЕНА...(и еве го сеа оздраве пак почна БУДАЛА:.)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Имам братучед еден ептен е забеган по тие работи.Кога и да го сретнам ми се понаша како некој КУМ на мафија.Со цигерето коа мафијаш некој делува ДЕМЕК.

Јас-Како си брат што праиш?
Тој-Евеее нешто ваму-таму знаеш бизнисот мора да се тера хехе.Се шалам брат не обрнувај пажња нешто сум изнервирам има едни љангури му јаделе гомна на едно другар4е па ке треба да им собирам народ да ги е_еме матер.Кои се они да се курчат овде а?
Јас-брат не се играј ке го изедеш стапот еден ден и ти...хахахахха
Тој- Кој? Јас? Абе седи не ме знаеш ти мене.Кој смее мене да ме чапне бе а?Па знаеш ли ти што ке им се деси после на нив а?Знаеш ли со кого се дружам јас бе?Па јас ги знам најненормалните у скопјево и ке идат и ке ги напраат партали мајките дома нема да ги препознаат хаха.Не смее мене никој да ме пипне.По обезбеден сум јас од груевски.....

Се до дента кога не го напраија бумбар у фацата хахаха...модар целиот неможе да изусти збор..

Тој-Брат нема леб у тепањево, немој да те лажел ѓавол да влегуеш у тие работи ке завршиш како мене..
КОЈА ПРЕОБРАЗБА-НЕМАШЕ МЕСЕЦ ДЕНА...(и еве го сеа оздраве пак почна БУДАЛА:.)
Дон Кихот...

Вакви човечиња има насекаде низ Скопје. Пример Драчево, Пинтија и Лисиче. Се собираат Пинтијаши ќе се млатат со Лисичани, или Лисичани се собираат во чопор и доаѓаат во Пинтија на тепање. Се собираат група Пинтијаши да тепаат еден човек оти се фатил со пред бившата на еден од нив (а до вчера гз и гаќи биле)... Се млатат ко стока, паѓаат невидени навреди и пцовки, а утре пак се најдобри другари... Имам лично искуство со човечињава од населба, се курчеа кога беа во чопор, а кога се сами `здраво, како си?`... Видов со што ѓубре дишам ист воздух, го баталив цело друштво и задоволен сум од тоа.

Ваквото однесување е пред се поради тоа што дома им обрнуваат многу малку внимание или пак воопшто не им обрзнуваат. Имаат по 12-14 години а дома се прибираат во ниедно време, а нивните ни да прашаат каде биле, со кого биле и слично. Се млатат ко стоки, ќе дојдат родители да се жалат, а нивните сметаат дека децата им се како светци, невинашчиња невидени... Не е ни чудо што подоцна еволуираат во изроди, па ни нивните не можат да ги препознаат... Малку повеќе внимание од родителите и се ќе се среди :smir:

S

StormRage

Гостин
то е вистина малку обрнување внимание од страна на родителите... вистина дека и ја се прибирав дома на таа возраст после 1-2... ама пак... ако треба нешто да се тепа се тепа ако веќе вистина има причина не нешо безвезе... а иначе верувам и вистина така е барем гледам за овде... Јаче село него сватови...

--- надополнето ---

Ta4no i jas taka mislam deka ne e dobro tepanjeto xD I jas sum 16godishnik.. ama do koga bev mal se tepav mnogu ama sega veke razbrav deka toa go pravat samo seljacite ili selanite xD Ina4e mislam deka tie se cisti ligusi a ne fraeri
а ти друже немој да вреѓаш селани... не си јал селски изгледа :pos2:

С

сашенко

Гостин
Хахахаха...Стварно hulK има разлика од селани и сељаци.Јас сум од Илинден (Село-малце понапредно да не се вреѓаме сеа) ама не би рекол дека тоа што си од село те прави сељак.Сељак е нешто сесема друго и мислам дека треба да си најдеме друг збор за тоа во нашиот јазик бидејки поради сличноста со зборот селанец често пати употребувајки го тој збор можеме да си создадеме непотребни проблеми.При употреба на тој збор често пати некој навреден селанец слушајки те може да се трансформира од селанец во СЕЉАК невиден (во вистинска смисла) и тогаш ако си на јавно место или ке бегаш (од брука) или ке останеш и ке се тепаш до смрт пошто несакаш да се расправаш со нив јавно...незнаеш што може да искочи од нив жими све како што Саша Матич не гледа каде мава така и овие неможат да се контролираат што зборат..Сељак ти е опасна работа....Ама селаненец немора да значи ека е сељак...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Таквите момци, прво не се момци...
Второ, патат од слаба мозочна активност.

Едноставно, кога не гледаш подалеку од тупаница, мислиш дека цел свет е твој додека не те сретне некој друг како тебе. После тоа прогледуваш.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Селаните а ? Имаш 16 години , размисли малку со тоа лејката , кога бил мал се тепал а сега разбирал шипки разбираш. Што ве учат вас во Скопје? Минатата недела доаѓа едно другарче од Скопје ја дига опашката на кравата (се обидува да ја молзе) и прашува зошто не течело млеко ? Размисли пред на напишеш уште некоја глупост.
-После ние сме биле заостанати...

iko_kovacevic

Cardano
Член од
25 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
2
Која е целта на тепачот што ќе истепа некој човек... Што постигнал со тоа? Сите ќе го сакаат? Сите ке му пружат рака и ќе му речат браво брат? Ќе сака сите да му се клањаат? Ќе биде пресреќен за тоа што го сторил? Не ми е јасно зошто со тепањето го истакнуваат нивното фраерство... Нема да има никаква цел, само големи болки, поголеми омрази и тешки навреди... Зошто повеќето од овие тепачи не размислат дека ова не е потребна работа... Место да се мисли на пријателство, дружење и др, нивна цел им е да ја искажат нивната омраза, непријателство и пред се ФРАЕРСТВОТО...

Kajgana Shop

На врв Bottom