Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Не ми беше мака... Иначе лошо е што такви луѓе постојат, а не зошто постоиме сите. Таквите луѓе како што кажав се прости... Има ли некој од таа група тепачи што е одличен во школо на пример, или знае добро да размислува и ред други работи? Јас мислам дека нема, све се некои багабонти, клошари, наркомани, пијаници... Стварно лошо
Само го прават она што најдобро го знаат...е сега, ако тоа некому му изгледа лошо, нив тоа не ги интересира

Член од
16 мај 2010
Мислења
115
Поени од реакции
6
Тоа ти се луѓе без работа, ниско ниво на култура и слаб контакт со надворешниот свет. Таквите обично себе си си даваат превисока цена и си мислат -сеа не ми е рамен ни Чак Норис-. Личности кои не гледаат подалеку од пред својот нос, и мислат дека се најсовршеното и уникатно нешто кое постои... Не ги сметам за нормални ние кои со ќотек сакаат да ги решат работите, ниту пак оние кои претерано вулгарно и агресивно се однесуваат, и заплашуваат со закани...:)

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Зависи од типците дали си стојат на збор колкави се и колку се :)

А ако се некој :ООООО ке те распорат :) :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прво тоа се дешаваше у Аерoдром(Сите зема пример од Нив)и сега тоа се дешава у секоје Село..
:salut:
Мислам дека потекува со генерации наназад од Ѓорче.
Сељачка работа.

Х

Ханзо

Гостин
Имаат по 15 години, 15 IQ (колективен) и недоразвиени пениси.
Мислам дека потекува со генерации наназад од Ѓорче.
Сељачка работа.
Не збори така за Ѓорче, ќе те натепаат. :)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
47
Поени од реакции
2
Недораснатост.... мислат дека со тепање ќе докажат јачина.... мене увек ме тепаат и што сеа. Да плачам? Па нема бе- не плачам... нека маваат, јас издржувам...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Добро, извините вака што се наметнувам у муабет, ама во кој век живееме ?

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
abe to pojce i vo Prilep go nema ebago.. :)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Типични сељаци...јаки на збор на дело пи**и....ке се соберат група немаат што да прават и ке се тепаат....а има многу такви "лигуши" кога се сами извини брат знаеш заебанција едно другоо....а коа се у група силни се...прости примери у ова време се момците од к3-к4!
Кој бе брат од K4? Најверојатно тие што се седмо-осмо оделенците... Поголемите нема шанси...

А овие помаливе нонстоп фрки комити ова она ха ха ха

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нецивилизираност, неиживеаност и недораснатост. Ете тоа е моето мислење.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Уште ли го има ова бе?Очигледно многу гледаат американски филмови дечките...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Сведок сум на вакви настани...-до душа некои стварно на заебанција, али имало и реална закана и....ТЕПАЧКА!!!
али тоа го праат сељаци шо немаат шо да праат у животот па ајј ќе се курчиме...овој не еод кај насс:// Глупост!!

Член од
29 август 2009
Мислења
30
Поени од реакции
4
Па види автору на темава..Најчесто тие што доаѓаат во туѓа населба се фураат и одат како раштракани ко да мислат они ги праеле улиците.Точно е дека секој има слобода да се движи кај сака, но кога играш на туѓ терен малце ќе си закривиш шеширот и мирно ќе си одиш затоа што:
незнаеш какви се’ луѓе нема
незнаеш на каков ќе налеташ
И со право би го тепал некој кој дошол од пичке си мајчине и ќе се праи „фраер“ у туѓа населба.
Сакаш примери? :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
јаки на збор, а појди во ’’нивна’’ населба, кај баба им под сукња се кријат

Kajgana Shop

На врв Bottom