Што мислите за Жан Митрев?

S

Shellshock nam67

Гостин
Ептен во клизачи му влегоа. Мене не ми е јасно како човеков ќе успее да ја исплати киријата, да ги плати вработените и лековите и да вложи во нова опрема за детска хирургија. Мислам дека е ова начин политиката да уништи еден врвен хирург.
не би рекол дека е така не уништуваат нивни човек
напротив целта е да ја купи жан митрев ординацијата Филип 2.
точно дека е врвен хирург во македонски рамки али не и на рамки на балканот.
и трето истиот не е специјалист за детска хирургија разлика од оперирање на возрасен човек и дете е огромна.
и четврто услугите што ги нуди се 3 пати поскапи ( и да не заборавиме дека постои листа а единствцен начин на дојдеш на првото место на таа листа е да ќешираш поголема сум од таа за операцијата, шричина повејќе зошто пациентите од косово секогаш се на прво место).
--- надополнето: 22 декември 2011 во 17:31 ---
Да се спојат Филип 2 и Систина ,тоа би била најјаката кардиохирургија на Балкан ако не и пошироко..озбилно го велам ова.
не е добро да постои монопол секогаш цените на операции ќе бидат високи и секогаш место наши граѓани ќе имаме пациенти со кечина пошто болницта работи на база на пари не на патриотска база.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
и трето истиот не е специјалист за детска хирургија разлика од оперирање на возрасен човек и дете е огромна.
и четврто услугите што ги нуди се 3 пати поскапи ( и да не заборавиме дека постои листа а единствцен начин на дојдеш на првото место на таа листа е да ќешираш поголема сум од таа за операцијата, шричина повејќе зошто пациентите од косово секогаш се на прво место).

не е добро да постои монопол секогаш цените на операции ќе бидат високи и секогаш место наши граѓани ќе имаме пациенти со кечина пошто болницта работи на база на пари не на патриотска база.
Не знам дали и каков е како човек и цела политика околу Филип 2, но како хирург е одличен и мислам дека не само во македонски рамки.
Инаку за листата мислам дека се плаќа, и за тоа Митрев јавно зборуваше на ТВ, но тоа е за пациентите кои не се во критична ситуација.
Кај мене стариот беше на преглед за закажување операција и заради ургентната ситуација која била пронајдена на прегледот беше опериран за два дена експресно во Филип 2 и тоа без врски и плаќања за ред.
Цената на операцијата беше идентична како и да ја правеше на Клинички Центар кај Кедев (таму правеше идентична операција вујко ми) па не знам зошто викаш дека е 3 пати поскап кога фондот ги покрива трошоците за операција, ако се однесува за приватна операција тогаш навистина не знам.
Во секој случај добро е што има ваков стручњак во Македонија за да не мора да шетаме по други држави, за останатото не знам, краен случај и ако концесијата што ја плаќа Митрев за болницата е симболична и заработува нема ништо вулгарно во тоа зошто Митрев не ќе си ја земи во гроб Филип 2 кога ќе скини конци, сепак ќе остани во државата Македонија како добро развиена хирургија.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
9

Не се сложувам баш со овие информации што ги напиша. Како прво Митрев е врвен хирург не само кај нас туку и на балканот па да не речам и пошироко. Второ ако отвори детска кардиохирургија не значи дека тој би оперирал, трето од каде па сега дека и цените на операции и други здр. услуги се толку скапи - подобро информирај се па после пишувај, а листата на чекање е во зависност од тоа колку е итна состојбата и болеста на самиот пациент. Плус пациентите од Косово плакаат приватно али не се значи дека се поприоритетни од нашите.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ептен во клизачи му влегоа. Мене не ми е јасно како човеков ќе успее да ја исплати киријата, да ги плати вработените и лековите и да вложи во нова опрема за детска хирургија. Мислам дека е ова начин политиката да уништи еден врвен хирург.

Aко ја изгради новата болница за брзо време можат да му се фатат за подолгото од трите :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Дека Жан Митрев е кардиохурург од македонски рамки не е точно. Тоа може секој да го види овде и овде.
А, што мислам јас за Жан Митрев? Мислам се' најдобро. Не само поради неговата професионалност и стручност, туку и поради неговата хуманост. Знам многу случаеви кога оперирал луѓе кои немаат пари да си го дозволат тоа. Само човекот изгледа е скромен, па не сака да се фали со такви работи. Да беше некој друг на негово место, нон-стоп ќе го имаше по весници.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.255
Само човекот изгледа е скромен, па не сака да се фали со такви работи. Да беше некој друг на негово место, нон-стоп ќе го имаше по весници.
Затоа е голем. Ако се фали по весници, тоа веќе не е хуманост, тоа е реклама.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
M

marko 1996

Гостин
Да се спојат Филип 2 и Систина ,тоа би била најјаката кардиохирургија на Балкан ако не и пошироко..озбилно го велам ова.
Истово вчера(21 декември) Јанко го кажа кај него у емисија...:) Со скрос исти зборови.

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
Му симнувам капа на човекот.:cuc:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
300-400К евра е профитот месечно, така да досегашната сума што ја плаќал била смешна :)
Дека беше намештаљка за да плаќа Жан повеќе беше, реално ни Систина ни овие Ресхумана немаа некоја си потреба за да го земат местото.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
за Жан Митрев СЕ најдобро,јас би го оставил човекот да работи и да не плаќа кирија.....не требаа овие работи што се случуваа последно време со наддавањето......

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Дали се плаќа( и колку) паркингот на жан митрев клиника?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
12 јуни 2018
Мислења
2
Поени од реакции
2
Дали се плаќа( и колку) паркингот на жан митрев клиника?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Паркингот е бесплатен и се користи исклучиво за пациенти и посетители на клиниката

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Sho da mislam, car e coekot.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Интересна тема, ИРЛ немале потреба да се мачат две години со истражувања, тука пишува се.

Kajgana Shop

На врв Bottom