Што мислите за Жан Митрев?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ај баш да видиме, на идеја дојдов за ова уште пред некој ден и сега морав да го решам,жити све!
Преку врвот на os occipitale ми отиде!
Ајде,кој чека ќе дочека.
Тууу и ние какви сме лоши, не го оставаме човекот на раат одмор да си тера.

Докторов во Британија користи VIP и T-Mobile ама од Македонија

http://forum.kajgana.com/showthread.php?51920-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%98-%D0%BE%D0%B4-T-mobile-%D0%BD%D0%B0-VIP-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8...&p=3646970&highlight=#post3646970

Што ќе му е бројчето кога

Во Македонија не работам, зошто за да работам треба да се вратам во Македонија, а не сакам да се вратам.
Жан не ми е конкуренција зошто сме во различни области.
Ама Британија не е поблиску од Германија

Не сум во Гер. блиску сум кај вас :toe: и јас се релаксирам нешто кога правам. како да се релаксирам според тебе? да лежам ли?
А ја напуштил Македонија на 14 години

Јас знам како функционират работите во МК. Фрустриран сум од тоа. И поради тоа ја напуштив МК на 14 год., истата не ми желба и сон. Немам таму никој и ништо, и немам работа во МК.
И над 12 години не е во земјава, а се знае како функционира иако си заминал како детенце од 14 год

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
убаво реков јас дека детево аплицирало за чистач во филип втори ама го одбиле,едно време делеше совети и на болни од рак:tapp: дури и дома ги прегледуваше бесплатно.
иначе вакви пун кур на форумов и следува сега бришење на профил и повратак џедаја под нов јузер

• Ми се допаѓа
Reactions: any

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја мислам дека сајтот на Филип втори на homepage му е :pos:

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
За Жан све најболје!
Ох Боже идна колешке...што да кажам....
Ти мислеш ли дека ја од вчера користам интернет? И дека не знам што сум пишувал порано? И дека немаше да ми е полесно да направам нов јузер?
Дали ти колешке не си исфрустрирана или подценета на некој начин од мене? Извини ако се осети така, сакав само да ти помогнам, во медицината ако не знаеше сите си помагаме и немаме шефови, наредници, повеќе и помалку знајачи...си помагаме

Што мислеш ти ја не ли знаеше дека имам IP адреса? И не ли може којшто е администратор да види кај сум? Во кој град? Каде живеам? Од каде пишувам?
Колешке јас пораснав со компјутерот...

Од сабајле пристигнав на Станстед, и во Лондон сум. Не сакам да се нервирам за глупости зошто утре во 11.00 имам операција на тумор на мозокот што треба јас да ја направам...и размислував подолго време дали да одговорам, но член сум на други форуми каде што повремено помагам на пациентите, па си викам зошто да не продолжам да помагам и на овој форум, конечно нешто и со МК да бидам поврзан, и поради таа цел бидејќи сакам да продолжам да пишувам кога ќе има некоја невролошка тема, ќе одговорам...

Јас очекував после последниот пост да ме прашаш колега како да се запишам на докторатура кај вас?! Може ли да дојдам идното лето кај тебе на пракса штом ќе си доцент...да видам како се работи?! (за што се договорив веќе со еден иден колега, благодарение на форумот и секако мило ќе ми е колега :smir:).

- измени во законот за увоз на автомобили
А кај ја заборави темата кај што прашувам дали може да се увезе во Македонија кола со десен волан (т.е. Англиска кола)?!
Да, Тоа ми беше целта да се зачленам на овој форум. Зошто сакам за татко ми да му земам кола бидејќи донесоа нов закон во МК за коли. И имаше две опции или јас да му земам или брат ми. Пошто британска кола ми беше малку поневозможно, ја отворив прво темата за Бугарска кола, за брат ми да му земе кој учи во Бугарија.

Некој има ли полагано за Б+Е и колку е цената
Тоа е за караван долг, и сака да си купи брат ми, но јас му кажав дека треба да полага за тоа, бидејќи го читав законот, и поради тоа прашав.

“Помош - приватна тужба за психички штети “
Ах за тоа... се работи за член од семејството што ми е болна тема. И што сакаш кажи ама нема ништо да кажам.

- “И дали може да ме примат вонредно со договор за вработување од странство?”
Пак за брат ми, кој е студент во Бугарија на електроенергетика но многу сака да биде веб дизајнер, а има отворено таков факултет во штип кој трае 3 години. Па сакав да му дадам лекарско дека се повредил во Бугарија....за да може да се запише вонредно.

- за Пренос на број од T-mobile на VIP
Тоа беше лично за мене. Бидејќи ВИП можам да надополнувам со кредитната картичка, а Т-мобајл не.

SPECTRUM NET SOFIA (мили мои)
Да. Имам дом и во Бугарија, и пак горд сум на тоа.

- “Па ти да идеш да ја видеш болницата каква е во штип.”
Да идеш да ја видеш на штипски кажано, а?

Да, јас сум од Штип и горд сум на тоа. Штом тоа не е хендикеп за Жан, за Груевски, за Глигоров, за Кљусев, за Љупчо - не гледам зошто би било хендикеп за мене.

- “Да, учев во Бугарија, имам пријатели, одам секоја година, и горд сум на тоа. Лиценциран сум да работам медицина во Бугарија, во Германија во Британија и во Ирска.
Токму така.

- Ама Британија не е поблиску од Германија.
Не сум во Гер. блиску сум кај вас

Да бев на одмор на Golden Sands

- И над 12 години не е во земјава, а се знае како функционира иако си заминал како детенце од 14 год
Да, бидејќи имам родители и брат во Македонија, и одам да ги посетувам.

--- надополнето ---

Овде сретнав 2-3 луѓе со кои разменив многу работи и интересен муабет...и еден идни колега ќе ми дојде во Англија на пракса за што сум горд
Но за жал сретнав и 200-300 луѓе кои се осетија засегнати од мене, и зборејќи ми дека му љубоморам на Жан...за жал истото го осеќам од нив према мене.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Докторе те мислев за поумен
14 години не си во Македонија а користиш број од Македонски оператор, но не сакаш да се вратиш ваму

бидејќи докторе

- Ти не знаеш ништо за татко ми и не знаеш зошто не бил хирург. Поради тоа и немаш право да зборуваш за него. Јас знам како функционират работите во МК. Фрустриран сум од тоа. И поради тоа ја напуштив МК на 14 год., истата не ми желба и сон. Немам таму никој и ништо, и немам работа во МК. .
Освен ако твоите родители и брат ти се НИКОЈ И НИШТО според тебе.

И чуму ти е бројот од VIP или T-Molile сеедно
кога не сакаш ваму да се вратиш, не живееш ваму, немаш никој ваму, немаш ништо ваму, не работиш ваму

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледав дека постов од 23:27 го пишуваше, значи саат и пол ти требаше да го смислиш сево ова :icon_lol:

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Гледав дека постов од 23:27 го пишуваше, значи саат и пол ти требаше да го смислиш сево ова :icon_lol:
Тоа не е точно. Постот го пишував за експресно време не повеќе од 5-10 минути.
Барам администраторот на форумот да го провери тоа.
А нема да биде тешко и да провери дека сум во Лондон, не далку од самиот центар.

Бидејќи нема да се задржам долго, доколку имате друго да ме прашате...

Јас патувам многу често до Бугарија (сигурно 2-3 пати во месецот), бидејќи работам нешто професионално таму, клинички набљудувач сум од глаксосмитклајн фирмата, и ги мониторирам пациентите што се на клинички испитувања во една клиника по неврологија.
Доста ретко одам во Македонија, поради тоа што немам време. Но имам МК број од т-мобајл кој ми почнува со 5 и ми е еден од најпрвите кога излегоа пред 10 години Алкател, и сакам да го задржам бројот бидејќи ми е многу драг имам историја со него и сакам да имам МК број. За тоа и сакам да се префрлам на ВИП а да го зачувам бројот. Бидејќи терав други луѓе да ми стават кредит во МК.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Човеку, you made my day!
Ние тука 200-300 луѓе не му љубомориме на Жан Митрев кој има јахта и швалерка, кој сигурно има палата за живеење во најмалку еден град, кој дома се грее на пари, кој пред се СПАСУВА човечки животи и кој допринесе за здравјето на макдонскот народ, туку ти љубомориме на тебе... Доктор од Македонија кој успеал повеќе од Жан но немал како да се докаже, кој бил оставен на правдата и неправдата на партиите и семејните врски. Доктор кој иако вели дека спасувањето на луѓе му е најважно, испаѓа дека живее само за да го исцрни делото на човекот кој по некоја случајност потекнува од исто место со него.

Знаеш Непознат, би било попаметно за тебе да одиш и да си легнеш додека можеш. Операцијата која треба да ја правиш утре се молам да помине во најдобар ред. И додека ја правиш, немој да ми смислуваш постови со кои ќе поплукаш уште малку на Жан, туку мисли како да го спасиш човекот кој својот живот ќе го остави во твои раце. Во рацете на човек кој е опседнат со успехот на колега кој е многу попознат во родниот крај од него.
Знам дека е таа болка која те јаде.

Жално е вака да се деградира кредибилитетот на твојата професија.
Ако ти покрај таква работа, во таа земја, на тоа работно место, со среден живот најде да кукаш и да мрчиш за човек кој живее и работи овде, што да кажат оние кои немаат ни леб да си купат...

Биди благодарен што Господ ти дал шанса да се докажеш со знаењето кое го имаш за сам себе, а не знаењето кое го поседуваш за животите на другите.

И, немој ти да кажуваш дека ние ти љубомориме на тебе. Покрај се, не можеш ниту да имаш најмала претстава за тоа кој сум јас и колку имам создадено во животот со мои 18 години. Односно не ни знаеш дали мојот џепарлак месечно е еднаков на нечија месечна плата.

Затоа, прекини со глупите споредби, навреди и омаловажувања.

Биди си тутор и ментор и професор и што се не. Само остави ги оние во Македонија да бидат она што тие сакаат да бидат.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Тоа не е точно. Постот го пишував за експресно време не повеќе од 5-10 минути.
Барам администраторот на форумот да го провери тоа.
А нема да биде тешко и да провери дека сум во Лондон, не далку од самиот центар.

Бидејќи нема да се задржам долго, доколку имате друго да ме прашате...
Докторе докторе

• 1
    Click on "Start" in the bottom left hand corner of screen. Ads by Google
    How hide IP address?

Hide IP address today with our software. Easy. Special offer today
    HideYourIPAddress.net
  • 2
    Click on "Run".
  • 3
    Type in "cmd" and hit Okay. You should now be at an MSDOS prompt screen.
  • 4
    Type "ipconfig /release" and hit "Enter". This will disable your internet connection. To undo it, type "ipconfig /renew".
  • 5
    Type "exit" and leave the prompt.
  • 6
    Right-click on "Network Places" or "My Network Places" on your desktop.
  • 7
    Click on "Properties". You should now be on a screen with something titled "Local Area Connection", or something close to that, and, if you have a network hooked up, all of your other networks.
  • 8
    Right-click on "Local Area Connection" and click "Properties".
  • 9
    Double-click on the "Internet Protocol (TCP/IP)" from the list under the "General" tab.
  • 10
    Click on "Use the following IP address" under the "General" tab.
  • 11
    Create an IP address. (It doesn't matter what it is.)
  • 12
    Press "Tab" and it should automatically fill in the "Subnet Mask" section with default numbers.
  • 13
    Click the "Ok" button.
  • 14
    Click the "Ok" button. You should now be back to the "Local Area Connection" screen.
  • 15
    Right-click back on "Local Area Connection" and go to properties again.
  • 16
    Go back to the "TCP/IP" settings.
  • 17
    Select "Obtain an IP address automatically".
  • 18
    Click the "Ok" button.
  • 19
    Click the "Ok" button.
  • 20
    You now have a new IP address

Windows Vista

In Windows Vista the "My network places" has been renamed to "Network and sharing center", which can be accessed via the Control panel.

• 1
    Click "Start"
  • 2
    Click on/point at "All Programs". Expand the Accessories menu
  • 3
    In the Accessories menu, Right Click "Command Prompt" and click on "Run as...".
  • 4
    Choose "administrator".
  • 5
    Click "ok".
  • 6
    Type "ipconfig /release" and hit enter.This will disable your internet connection.To undo,type "ipconfig/renew".
  • 7
    Click "Start", "Control Panel", and open "Network and Sharing Center". Depending on your view, you may have to click Network and Internet before you see the Network and Sharing Center icon.
  • 8
    From the Tasks menu on the left, choose "Manage Network Connections".
  • 9
    Find and Right click on the active "Local Area Connection" and choose "Properties".(If you’re hit with a UAC prompt, choose Continue).
  • 10
    Double-click on "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)".
  • 11
    Click on "Use the following IP address".
  • 12
    Enter a false IP like 123.123.123.123.
  • 13
    Press Tab and the 'Subnet Mask' section will populate with default numbers.
  • 14
    Hit "OK" twice.
  • 15
    Right click the active "Local Area Connection" again and choose "Properties".
  • 16
  • 17
    Choose "Obtain an IP address automatically".
  • 18
    Hit "OK" twice.
Па промена на ИПО

• 1
    Click on "Start" in the bottom left hand corner of screen. Ads by Google
    How hide IP address?

Hide IP address today with our software. Easy. Special offer today
    HideYourIPAddress.net

• 2
    Click on "Run".
  • 3
    Type in "cmd" and hit Okay. You should now be at an MSDOS prompt screen.
  • 4
    Type "ipconfig /release" and hit "Enter". This will disable your internet connection. To undo it, type "ipconfig /renew".
  • 5
    Type "exit" and leave the prompt.
  • 6
    Right-click on "Network Places" or "My Network Places" on your desktop.
  • 7
    Click on "Properties". You should now be on a screen with something titled "Local Area Connection", or something close to that, and, if you have a network hooked up, all of your other networks.
  • 8
    Right-click on "Local Area Connection" and click "Properties".
  • 9
    Double-click on the "Internet Protocol (TCP/IP)" from the list under the "General" tab.
  • 10
    Click on "Use the following IP address" under the "General" tab.
  • 11
    Create an IP address. (It doesn't matter what it is.)
  • 12
    Press "Tab" and it should automatically fill in the "Subnet Mask" section with default numbers.
  • 13
    Click the "Ok" button.
  • 14
    Click the "Ok" button. You should now be back to the "Local Area Connection" screen.
  • 15
    Right-click back on "Local Area Connection" and go to properties again.
  • 16
    Go back to the "TCP/IP" settings.
  • 17
    Select "Obtain an IP address automatically".
  • 18
    Click the "Ok" button.
  • 19
    Click the "Ok" button.
  • 20
    You now have a new IP address

Windows Vista

In Windows Vista the "My network places" has been renamed to "Network and sharing center", which can be accessed via the Control panel.

• 1
    Click "Start"
  • 2
    Click on/point at "All Programs". Expand the Accessories menu
  • 3
    In the Accessories menu, Right Click "Command Prompt" and click on "Run as...".
  • 4
    Choose "administrator".
  • 5
    Click "ok".
  • 6
    Type "ipconfig /release" and hit enter.This will disable your internet connection.To undo,type "ipconfig/renew".
  • 7
    Click "Start", "Control Panel", and open "Network and Sharing Center". Depending on your view, you may have to click Network and Internet before you see the Network and Sharing Center icon.
  • 8
    From the Tasks menu on the left, choose "Manage Network Connections".
  • 9
    Find and Right click on the active "Local Area Connection" and choose "Properties".(If you’re hit with a UAC prompt, choose Continue).
  • 10
  • 11
    Click on "Use the following IP address".
  • 12
    Enter a false IP like 123.123.123.123.
  • 13
    Press Tab and the 'Subnet Mask' section will populate with default numbers.
  • 14
    Hit "OK" twice.
  • 15
    Right click the active "Local Area Connection" again and choose "Properties".
  • 16
  • 17
    Choose "Obtain an IP address automatically".
  • 18
    Hit "OK" twice

ПА рпомена на ИП адреса е најлесно нешто денес поготово во МК кај што се нема статичка ИП адреса

any

Член од
23 мај 2009
Мислења
22
Поени од реакции
10

Докторе те мислев за поумен
14 години не си во Македонија а користиш број од Македонски оператор, но не сакаш да се вратиш ваму

бидејќи докторе

Освен ако твоите родители и брат ти се НИКОЈ И НИШТО според тебе.

И чуму ти е бројот од VIP или T-Molile сеедно
кога не сакаш ваму да се вратиш, не живееш ваму, немаш никој ваму, немаш ништо ваму, не работиш ваму

Го барав овој пост ! Фала.

Во еден пост му реков дека му најдов грешки во пишувањето типични за штипскот дијалект на кое беше ми одговорил - фала дијалектолошке...за да сега каже,да од Штип сум.
Непознат,шо ако и јас сум од Штип? Па тука се знае кој е во Бугарија студирал медиција а сега е во Англија и брат му во Бугарија?
А аватарт не го смени затоа шо не очекуваше дека темата ќе те доведе во circulus vitiosus.
Аааа и во Бугарија ли се пресели на 14 години ???

Б

Бат Елохим

Гостин
јас имам прашање: На што дрога си и кога престана да си ги пиеш лекарствата? :vozbud:

и модераторот да не ме кара ( :) ) затоа што чоекот сам си кажа да си прашаме што не интересира....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе, баш ние на форумов не знаеме како оди ова со ip адресиве. И јас од пред 2 минути сум во Копенхаген, нека ме провери некој колега :pos:

Убаво ти кажа Гладиус, остави не нас да живееме во затупенава земја и да не краде Митрев кога веќе е лопов. Можеби платив повеќе пари но сега знам дека моите срцеви проблеми се минато, додека на клиника пред точно 4 години ќе умрев од напад во ходник затоа што сестрите гледаа серија а лекарот со 20 титули и милион специјализации за работно време си имаше отидено дома порано.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Барам администратор да провери каде сум во Моментот
подобро не. ќе си одам...и нема повеќе да пишам.

Ана јас кажав браво дијалектолошке бидејќи ми го позна дијалектот. ако сакаш пиши ми на лични каде си во Бугарија може и да се сретнеме наредниот пат.

Има само еден начин како ќе дознаете дека постојам, но тој нема да го кажам.

Специално сум заитрегуван од Ана и Гладиус на форумот....:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom