За Жан све најболје!
Него овој Непoзнатиов ме мачи. Од таа причина му зедов целосна анамнеза за да дојдам до етиoлогијата на неговата болест – патолошки лажго!
Прочачкав низ цела историја и внимателно му ги прочитав сите постови и дојдов до заклучок дека дотичниот е зачленет на форумов на 26-05-10 со особен интерес на темата “измени во законот за увоз на автомобили”
И прашува за пренос на автомобил со бугарски регистарски таблички во Македонија. А он живее и работи во Британија како со тврди подоцна,али изгледа е живо заинтересиран за автмобили со БГ таблички.
За да на
14-06-10 изгледа од како ја пренел колата на МК таблички се интересира, цитирам:
“Некој има ли полагано за Б+Е и колку е цената?” . А нели он во странство,доктор, хирург,врвен,али изгледа со метро се вози во странција!
Исто на 28-06-10 Отвара тема : “Помош - приватна тужба за психички штети “,LOL докторе !
И дотичниот се интерсира за покренување на тужба приватна тужба против работодател (што го избркал од работа) и колкави му се шансите судот да пресуди во негова полза? И притоа го спомнува ОСНОВНИОТ СУД ! А нели он зафатен,доктор лечи секој ден !
Потоа на
28-06-10 се интерересира за вонредно студирање во Македонија и цитирам “
И дали може да ме примат вонредно со договор за вработување од странство?”Шо ќе ти е бе докторе вонреден факс во Македонија, за шо?? Ааа и шо сакаше да избереш?
Нели он почна да оперира како општ хирург неврохирушки пациенти па многу ни е модерен докторов во странство прочитал некаде на фејзбук за Пренос на број од T-mobile на VIP и с овие зборовни на 01-07-10 ветува дека и он ќе се префрли:
“Ок...фала....ќе се префрлам и јас!”Докторе бе! Нема ли работа на клиниката па неколку месеци сте на одмор во Македонија или ?
Ова му е врв ! на 30-07-10 годнина коментира на темата
Брзина на вашиот интернет во прилог слика каде што јасно се гледа дека провајдерот му е
SPECTRUM NET SOFIA (мили мои) Ало Докторе...добар?
http://forum.kajgana.com/showthread.php?13863-%D0%91%D1%80%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82&p=3696641&highlight=#post3696641
И од кај го нема докторов,изгледа оперира како прв хирург ете ти го ја отвара темата
ШТО МИСЛИТЕ ЗА ЖАН МИТРЕВ? Во мегувреме започнува да коментира на медицински теми од типот дежурна ординација и малолетни пушачи и слично ! нели доктор де! И тука почнуваат ноќните мори на истиов! И смени аватар да да,видете го самите.
На
10-08-10 вика “
Па ти да идеш да ја видеш болницата каква е во штип.”
Да идеш да ја видеш на штипски кажано, а?
14-08-10 “Да, учев во Бугарија, имам пријатели, одам секоја година, и горд сум на тоа. Лиценциран сум да работам медицина во Бугарија, во Германија во Британија и во Ирска.
Да, И источна Македонија.”
Ете го кутриот тој конечно призна!
Згора на се, од петни жили е запознаен со се во Македонија . Се инетересира за човек што не му е конкуренција, не му е у бранша, не го познава и трули против него – мразете го не заслужува, подобар е од мене!
И сеа на крај се извинувам шо немав доболно време да одвојам за поисцрпна анамнеза и да напишам пообемна историја...а за пишење има уште, ми се отвори човеков.
Ме инспирира жити све да отворам тема ШТО МИСЛИТЕ ЗА НЕПОЗНАТ?
Модератори ако не е место на мислењево тука, бришете!