Daj babe banka oti vakva ko kostur nema nikoj da te saka :poos: :poos:freak напиша:
jea: jea: jea: jea:
ragazza напиша:Kako zensko mislam deka treba da si doterana , sredena da dolikuvash na devojka
P.s there aro no uggly wonam just lazy ones d.s :wink:
шо разбираш па ти? треба стално да си среден за да си шема...(најнови истражувања)yin yang напиша:ragazza напиша:Kako zensko mislam deka treba da si doterana , sredena da dolikuvash na devojka
Се сложувам со изјавата дека нема грди туку само несредени жени.
Но под средена жена јас не подразбирам вечерна тоалета и вечерна шминка.
Сепак облеката и шминката треба да бидат прикладни на периодот од денот и локацијата. За денско излегување во ред е и дискретна шминка и покомфорна облека.
или...?
zocipro напиша:шо разбираш па ти? треба стално да си среден за да си шема...(најнови истражувања)yin yang напиша:ragazza напиша:Kako zensko mislam deka treba da si doterana , sredena da dolikuvash na devojka
Се сложувам со изјавата дека нема грди туку само несредени жени.
Но под средена жена јас не подразбирам вечерна тоалета и вечерна шминка.
Сепак облеката и шминката треба да бидат прикладни на периодот од денот и локацијата. За денско излегување во ред е и дискретна шминка и покомфорна облека.
или...?
nikola beshe viden, so ovaa lichna chupa kaj sho odi vo kladilnica...freak напиша:
jea: jea: jea: jea:
грешка си ....Бт има повеќе аеродроми само што се спортски(со пари се прават и поголеми аеродроми за тоа барем има место) и баш има sexy shop...ROCCO напиша:BITOLCANI MOZAT 1 000 000 RABOTI DA SPOREDUVAAT SO SKOPJE AMA 2 RABOTI NE SMEAT DA SPOMNUVAT: BITOLA NEMA AERODROM I SEXY SHOP A SKOPJE IMA (mislam ne e potrebno povele diskusija okolu toa koj grad e bolje)
kaj ja najde zitiv sve?schtranga напиша:eve edna ubavka bitolcanka :icon_cool http://blagicaproevska.tripod.com/
ne znam sto barav i naletav na neazocipro напиша:kaj ja najde zitiv sve?