Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Член од
12 јануари 2006
Мислења
49
Поени од реакции
0
moite roditeli za muzkikata koja ja slusam davaat pozitivni odgovori:pishtoldz

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Немам проблем. Ја си слушам мое, они нивно и никогаш немало проблеми од типот ај гаси ова е срање

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Epa so ogled na toa sho slusham muzika od nivno vreme..nemaat ama bash nishti protiv i duri se deshava da ja vidam majka mi zalepena na vrata kako slusha muzika sho sum ja pushtila ili tatko mi si ja potpevnuva pesnata sho sum ja tupela denta:p Mislam deka na tatko mi mu e povekje merak zasho go vrakjam u vremeto koga svirel so drugarite:)

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
Nemaat nisto protiv toa sto jas go slusam pa so majkami i zaedno slusame muzika!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Namesto tie mene...jas im pravev problem...:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Менди за олдтајмер :)
Ај да дадам и мој коментар на темава: Мајка ми ја навикнаф на хаус, со редовно слушање на Зоки Бејбе :)
Татко ми никако да го научам на ниту една од музиките што ги сакам. Тврдокорен турбаш е :pos: :pos:

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Hheh sto da vikaat moite se rokeri vo dusha :) Azra,,,ekv ,,clash Stones,,,
A inace za house i ostali majkami vika cekic muzika :)

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Tatko mi -Rokeriste i ponekoas(ama toa nekoas e se pocesto)reggae,majkami klasika.Ja metal i to do daska i mi kakaat pred soba neso u stilot SMIRI SEEEEEEEE ZENSKO SIIIIIIIIII BRISI TOA CRNITE SMINKI OBLECI NESO ASLNO DA TI SE OCRTAVA TELCETO I G'ZENCETO malce zovrivaat odnosi -> Ali zatoa koa ka sednam so mama da slusam Orff ili so tatao Bob idrugite a po nekad i old school ne se bunat tolku

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
abe ne komentiraat niso, deka retko sme zaedno doma site, a i koa se doma ja retko koa slusam muzika, taka da se izdruva... ina4e na majka mi i se sviga muzikata, ali da ne bila mnogu GLASNA, dodeka tatko mi se "pali" na pesni ko od Shakira(odma se krshi na niv:pos::pos::pos:...)

Член од
16 мај 2006
Мислења
48
Поени од реакции
0
Ma gi bOLi..Bile punkeri na vremeto---valjda ushte se :)..I toa e rock kultura...:cug:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Им пречи што слушам рап затоа што не ја сакаат многу таа култура, повеќе им пречи идејата за тоа дека можда сакам такви типови отколку самата музика. А инаку не се бунат многу, мајка ми и ме подржава Еминем што го слушам оти на некој начин се обидува по кул да биде и поени да накуца со мене со тоа што ќе научи некоја Еминем песна.
А и онака не слушам многу музика пред нив, не се гледаме често така да не коментираат.
Али коа ќе им пуштам некои стари српски рок легендарни песни, као Како је добро, одма се палат само викаат “Попуштиииии!“

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
moite roditeli ni malku ne ja sakaat mojata muzika,posto smetaat deka mnogu glasna i ne e ubava,abe sto da im pravam :)

Член од
28 април 2006
Мислења
154
Поени од реакции
4
M-I-L-A напиша:
moite roditeli ni malku ne ja sakaat mojata muzika,posto smetaat deka mnogu glasna i ne e ubava,abe sto da im pravam :)

a sto muzika slusas ako ne e tajna

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
pa sega oti nesto ovie denovi sum mnogu nervozna si slusam metal i toa death metal...ke ja urnam kukata:pos: ama nemate pojma kolku pomaga ovaa muzika da se smiram :)

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
mi vikaat deka epten depresivno im deluvala Trance muzikata posebno PSY :) ama i4 ne gi lulam :)

Kajgana Shop

На врв Bottom