Ако ми даде до знаење дека нема да ја прекинува врската,да,се откажувам,немам намера да молам некого да биде со мене...добро,во краен случај се надевам на едно мување
ама ако он прв пријде,не ја да го убедувам и молам да ја вара женската.
Ама ако не рекол ништо,а ја го бркам,не се откажувам.Не дека планирам расипување на врската или се наметнувам,пуштам и сл,туку го оставам дотичниот сам да одбере.Ако му се присвиѓам и ако он сака да биде нешто,ќе биде.Ако потоа сака врска,нема да добие пошто најверојатно и мене ќе ме чека истото како оваа претходната,или
евентуално ако ептен сум се заљубила и ми зашол паметот,ќе мора да раскине со претходната,и пак ќе испадне дека расипувам врска,ама па што ми е гајле,и мене ми расипувале врски па еве жива сум.Уствари,па и не сум ја крива што му се свиѓам повеќе од другата.Мада,досега не ми се десило да расипам некому врска за да почнам моја,што значи ова е у некој екстремен случај ептен да сум се мрднала,случај кој би можел да се случи никогаш
Ако прво раскине и потоа биде со мене(значи без претходно мување,тајно идење и слично),тогаш може.