Што кога тој/таа има девојка/дечко?

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Се откажувам, нема шо да му се мешам... ако е пишано да сме заедно некогаш ќе сме, ако не не, времето ќе покажи. Некам да имам грижа на совест.:helou:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Сеа неам појма, не сум бил во таква ситуација, ама откажување од прва не личи баш на мене. Треба да се види што може да се извлече. Има и такви кои долго време се заедно, им има досадено и би сакале промена. На крај краева, ако нема прстен на рака, she's on the market.

A, Izr0d, судбината не е никаков изговор за индоленција. Без проактивен пристап, тешко се добива било што.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Многу се нервирам кога ќе видам некоја девојка ќе ја упознаам и ќе дознаеш дека има дечко, јас се откажувам не сум расипувач на врски зашто ако се потрудам ќе најдам друга девојка која што ќе ми треба дупло помалце време за да ја фатам или смувам etc, АМА ако дознаам дека таа раскинала со дечко и тогаш ќе се обидам повторно. :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ако ми каже дека има долга врска која не сака да ја преќине не би настојувала.Но ако има врска која не е нешто сериозно тогаш би се потрудила околку него(само ако стварно многу ми се свиѓа ):smir:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ако ми даде до знаење дека нема да ја прекинува врската,да,се откажувам,немам намера да молам некого да биде со мене...добро,во краен случај се надевам на едно мување :pos: ама ако он прв пријде,не ја да го убедувам и молам да ја вара женската.

Ама ако не рекол ништо,а ја го бркам,не се откажувам.Не дека планирам расипување на врската или се наметнувам,пуштам и сл,туку го оставам дотичниот сам да одбере.Ако му се присвиѓам и ако он сака да биде нешто,ќе биде.Ако потоа сака врска,нема да добие пошто најверојатно и мене ќе ме чека истото како оваа претходната,или евентуално ако ептен сум се заљубила и ми зашол паметот,ќе мора да раскине со претходната,и пак ќе испадне дека расипувам врска,ама па што ми е гајле,и мене ми расипувале врски па еве жива сум.Уствари,па и не сум ја крива што му се свиѓам повеќе од другата.Мада,досега не ми се десило да расипам некому врска за да почнам моја,што значи ова е у некој екстремен случај ептен да сум се мрднала,случај кој би можел да се случи никогаш :)

Ако прво раскине и потоа биде со мене(значи без претходно мување,тајно идење и слично),тогаш може.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Вртам два броја...и нема дечко:zver:!!!
Не бе,озбилно,ако се случи да ми се допадне девојка која е веќе зафатена,тоа е дефинитивно големо разочарување.Знаеш дека воопшто никако неможеш да дојдеш во однос со неа(повеќе од пријателски барем),знаеш дека неможеш ни да се обидеш,шо е ебено фрустрирачки.
Значи,со откажувам веднаш(колку ебено клише),али...што би можел друго?

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Ako premnogu mi se sviga ne se otkazuvam. A vo sustina jas nisto so negovata zenska jas so nego, toj pak neka si e vo vrska so nejze i najubavo neka im bide.:smir:
Edno muvanje e dovolno ali pravi go toa i glej da ne te fatat t.e. za toa netreba nikoj da znae samo vie dvajca i se ke bide savrseno.:smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ништо, се повлекувам. Не се мешам во туѓ двор, го затворам случајот. Евентуално го ставам случајот у архива за некогаш во иднина ако притреба (и ако биде предметот на интерес слободен) пак да го отворам. :icon_lol:

Иначе стварно, не дека нешо глумам скромна, ама не сакам да се мешам во туѓи испреплетени љубовни приказни, некакви триаголници и не знам што, а искрено и малце ми е испод части да бидам таа „третата“. Ако некој ме интересира, го сакам само за мене, а не да го делам со девојка му и да се кријам низ град да не не види некој познаник и да не издаде.

А и не би било фер спрема девојка му, без оглед на тоа дали ја познавам или не, од аспект жена на жена не би било фер.

Со толку слободни стрелци низ градов, баш некој зафатен нема толку да ми го привлече вниманието.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...би се откажала одма..заш едноставно ќе се осечам мн глупо ако им ја расипем врската..зашто после тоа ќе мислим на тоа како се чуствува таа...и како ја би се чуствуала на нејзино место..и на крај ќе излезам курва:nenene:
..ама еве ако ми остае до знаење дека сака да раскине со таа...ее тоа е више др ствар =)

С

Сатори

Гостин
Не се мешам во обични врски од по 2 недели, уште помалку во сериозни, долги врски.Колку и да ми се допаѓа типот, ако е слободен, океј, ако не е, никому ништо.:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ako premnogu mi se sviga ne se otkazuvam. A vo sustina jas nisto so negovata zenska jas so nego, toj pak neka si e vo vrska so nejze i najubavo neka im bide.:smir:
Edno muvanje e dovolno ali pravi go toa i glej da ne te fatat t.e. za toa netreba nikoj da znae samo vie dvajca i se ke bide savrseno.:smir:
ии брао брао...и после ке излезе некоја треЧа цура, шо ни она нема да има ништо со тебе, туку само ке ти го смува дечкото, па после тој по неа ке трча...

Не прави нешто на друг, што несакаш да ти го направат тебе.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За девојките:
Што правите кога ќе запознаете дечко кој ви се допаѓа, но ќе ви каже дека има долга врска која несака да ја прекине?
Ќе знам на што сум и ќе го сконцентрирам моето внимание и интерес кон некој друг. Не сум тип што сака да расипува врски, никогаш не сум се мешала во врски, немам ниту пак воопшто таква намера. Достоинствено ќе се повлечам и ќе оставам да биде среќен со девојката. Играм фер и чисто. Не сакам да играм нечисто и со подли потези, бидејќи едноставно тоа не сум јас. Не се за мене матните игри. Башка има толку машки и тоа слободни, не ќе се запнам за некој кој е зафатен.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Мене редовно ми се дешва,а бендисам некој испаѓа дека има женска:toe:
ама не се мешам во туѓи врски.Штом дознаам дека има женска се повлекувам.Како што не сакам мене да ми се мешаат,така не се мешам ни јас.
Слична беше ситуацијата со мојот сегашен дечко:тој ми се пушташе мене,јас си излегов со него,неколку пати се видовме,пораки ова она и на крај дознав дека имал женска.И кога дознав се повлеков,не сакав да се мешам,па по неколку месеци кога нивната врска прекина,стапивме пак во контакт.И пак тој се јави а не јас.И сега сме заедно.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас сум махер за привлекување на зафатени... :kesa:
Ако тој мене ми се допаѓа а е зафатен и ми даде до знаење дека не сака да ја вара женската се повлекувам, а ако пак ми возвраќа со иста мерка е богами и не ми е гајле за врската негова...
Злобно нели...:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom