Што кога тој/таа има девојка/дечко?

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Малку е глупаво кога знеаш дека девојката има дечко.
Доколку од неа нема некои првични искри никогаш не би и се пуштил, но доколку има најпрвин ќе се обидувам да ги игнорирам, бидејки не е единствена девојка а е девојка која може да ти донесе непријатни ситуации, е веќе ако е ептен очигледно ќе и го научам телефонот и ќе и се јавам, ако прифати разговор значи ќе следи нешто повеќе ама тоа нема да биде ништо повеќе од една авантура, зошто ако го вара сегашниот дечко кога би се фатила со мене ќе го прави истото,

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Целта ги оправдува средствата?

Dali nekogas ste se nasle vo situacija koga toj vie sto go sakate ima decko/devojka, a vie ste vo situacija da napravite se za da gi skarate za da mozete da ja imate/da go imate ne birajki bilo kakvi sredstva. Jas licno, ne go opravduvam ovaj nacin za da se dojde do srceto na toj sto go sakate, me interesira dali vie go opravduvate ova, i dali nekogas go imate napraveno. P.S. ne ja sretnav ovaa tema dosega, ama ako ja ima slobodno brisi

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
more ako e nekoja prefrigana ke vidis dali gi opravduva ili ne

T

The Blob

Гостин
боже не! така прават средношколките највеќе :) а инаку досега не сум се вљубил во некоја до таа мера, а таа пак да не осеќа ништо за мене, и да треба јас да ја карам со дечкото, или слични глупи работи :)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
The Blob напиша:
боже не! така прават средношколките највеќе :) а инаку досега не сум се вљубил во некоја до таа мера, а таа пак да не осеќа ништо за мене, и да треба јас да ја карам со дечкото, или слични глупи работи :)
а бе веќе не е само средни школо, ова се дешава и со многу повозрасни, видов и тоа ме плаши, што не се случува само кај младите, туку кај многу повозрасните

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Никогаш не би паднал на толку ниско ниво ни па е мој стил да уништам една срека 2 срекни лица и една љубов за да го добијам тоа што го сакам и јас да бидам срекен
Никогаш не би го сторил тоа..поради фактот
’’’ дека во природата има работи кој ги сакаме и ги имаме покрај нас и работи кој ги сакаме и никогаш неможеме да ги имаме покрај нас ’’’’
Не дека тука ке глумам светец а може и многу ке ме сфатат грешно како така лесно би се откажал од тоа што го сака и што би можело да ме направи срекен.
На овој начин сигурно нема да допреме до срцето на таа сакана или сакан ДЕФИНИТИВНО.
и последно не сум го направил ова никогаш и нема да го направам ни во иднина :smir:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Никогаш не би помислил ни на мување, а камоли да им ја растурам врската, се се памти, се се враќа, некогаш може некој да ви врати со иста мерка, па да видите дека е невкусно

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Kakvo odkazuvanje? Pa sekoja vrska zapochnuva so muvanje neli? Ako se pogodi togash pravime ushte, ednash pa ushte ednash i taka sekoj den a toa dali imala ili nemala dechko ke razmislam.... dechko moze da ima ama ima i potreba od nov! LoL!

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
pa toa zavisi od drugata osoba.Ako na nego mu e dosadnood taa vrska i saka da bide so mene zosto da ne:) moze e pocetok na nova ljubov:)
ama nikogas ne ja zabopravam ovaa izreka:kako si zemal taka ke ti bide zemeno:))))
ma da ne e sekogas taka:back:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Веројатно културно ќе се повлечам, последна работа што сакам е да расипам нечија врска.

Гледам за вторава опција сум гласала на времето... :pos: Ама се предомислив.:)Ако толку ми се допаѓа, едно мување секако нема да ме задоволи.:) Така да подобро ништо, ќе се откажам, има други.:)

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Vospitana sum da ne cackam nisto sto e tugo bez prasanje :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa bi se otkazala ne sakam da bidam pricina za razdelba ili nesto slicno, kako sto kaj mene ne sakam vo vrska da ima takvi treti osobi. Ama zavisi i od vrskata kolku idat, kolku se sakaat neznam sto ama pak bi se otkazala. Ako mi e sudeno so toj covek jas ke bidam porano ili pokasno sega sto da pravam koga druga bila pobrza od mene:))) Ne sakam da povredam luge, no od druga strana se zavisi kako ke se postavi drugata strana

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
abe so usul da probas nema nisto loso...
e sega pazi da ne preteras zosto go izede!!!!!!!!:nenene:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
jas bi se otkazala bidejkji nemam namera nekomu da unistuvam vrska...ako mu se dopagjam na nego i ako toj saka da ima neso so mene prvo neka raskine so zenska mu pa posle...

Kajgana Shop

На врв Bottom