Што кога тој/таа има девојка/дечко?

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
шо шо шо шо шо ? :D
Па така е, шо? :D Ако некоја сака да ми расипе врска, воопшто нема да и е гајле како ќе се чувствувам јас, туку ќе си тера ќејф... Себични се по малку луѓето, гледаат само за себе...
Но, само нестабилна врска мислам дека може да се расипе, врска во која фали нешто :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не е топикот само за расипување врска, туку општо со зафатени момци! :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Форчн, а ако веќе начекаш таква нестабилна врска, ќе и простиш??? Нема секако ... тоа ви зборам цело време ... жал ќе ви падне ако не друго :lol: :lol: :lol: :wink:

Во секој случај, мислам дека никоја не би била задоволна со мување (ни јас не поштовам мување ич) ... ако нема изгледи за прекин на постоечката врска тргајте се подалеку, само ќе се искомплицираат многу работи :wink:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Можеше ова и во еден пост да го пишеш! :)

И нема врска муабетот со нестабилни врски, има стабилни врски со излети! :)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
A shto ako toj ti kaze deka ima dolga vrska.... ama ne mu e ubavo.... deka nema strast.... deka so tebe mu e ubavo..... i ti mu veruvash.... se vljubuvash ludo vo nego..... a toj seushte e so taa devojka shto "ne moze da ja podnese".... :?:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Valai Еко, прав си, шо тогај??

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е тогаш ... ај најдете паметен, јас се повлекувам :lol: :lol: :lol:
Мистичен, мора да ме искараш? Одпосле тоа ми текна :lol: :P

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Дивајнке, јас не те карам, само го насочувам твојот потенцијал во правилна насока! :)

Елај батко ти да те бубне френдли у бакембарда! :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Eko1 напиша:
A shto ako toj ti kaze deka ima dolga vrska.... ama ne mu e ubavo.... deka nema strast.... deka so tebe mu e ubavo..... i ti mu veruvash.... se vljubuvash ludo vo nego..... a toj seushte e so taa devojka shto "ne moze da ja podnese".... :?:
Т.е. немам што да правам баш ... ај да го решиме и ова ... а зашто би останал тој сеуште со таа што "неможе да ја поднесе"? :wink:
Мистичен тенкју ... :lol: :lol: *

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Може има деца, па заради нив??

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Divider напиша:
Абе едно сите знаеме ... заеби и деца и све ако не ти оди со партнерот ... џабе се прават трауми кога не може да се поправи нештото, ако неможе ептен веќе ... може да се најде начин секоја врска да се прекине ... незнам што би го држело дечкото да остане со таа што не ја поднесува ... ај ќе видиме Еко што сакаше да каже :lol:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
divine напиша:
... ај ќе видиме Еко што сакаше да каже :lol:
Shto ima jas da kazam.... ako trgneme od mene kako poseben karakter toa ti e sasvim drug muabet.... jas ne lazam.... i ne "macham".... ako ne mozam da ja podnesam.... ke se otrgnam od nea.... no eve vi ednostaven primer....
Devojka ke se smuva so decko..... toj utredenta ke i se javi.... ke si izlezat poveke pati.... taa ke go prasha imash devojka... toj ke rece NEMAM :P ..... po edno vreme (koga nema da se javuva na mobilniot shto mu zvoni koga e so "muvacicata" :lol: ) toj ke i rece ABE IMAM DEVOJKA AMA NEKAKO NE E TOA TOA :roll: ..... pa po edno vreme..... ke i kaze DENESKA SE NAPRAVIV LOM SO DEVOJKATA..... pa po edno vreme ustvari ke ispadne deka TOJ SI E SUPER SO DEVOJKATA.... no izmegju site ovie situacii.... "Muvacicata" se vljubila vo nego.... a toj i veli I JAS TE SAKAM BE ZLATO AMA NE MOZAM DA I RASKINAM PREMNOGU E KOMLICIRANO.... :wink: i shto :?: .... nishto..... taa go saka.... toj ja metka levo desno :place:.... po edno vreme Devojkata razbira za ovaa "muvackata"..... deckoto i veli ABE NEMA VRSKA ONAKA SE MUVAV 2-3 PATI JAS TEBE TE SAKAM..... pa pak raspravii.... pa pak ulizuvanje.... i na kraj.... sekogash muvacicata ostanuva muvacica..... a Devojkata - Devojka...
Naravoucenie od seto ova e deka: Mashkite ako sakaat ke dozvolat nekoja da gi zasaka iako ti veke se vo vrska so druga..... a za tie devojki shto ke se pushtat vo takvi situacii vi rekol deka: vo matni vodi ne se vleguva bez plivci i guma.... poshto lesno covek moze da se udavi :wink:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кај мене па не беше така!
Девојка ми кога ја запознав всушност ми беше мувачица. Имав девојка, се мувнав со неа, но таа не знаеше. После неколку дена и кажав и ми рече дека доколку сакам да останам со неа ќе треба да расчистам.

Така и направив.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е така си е, и јас тоа го викам ... и после вие мажите се жалите ... вие никогаш не би заглавиле така ... ама ајде да не мешаме теми :lol: :P

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Divider напиша:
Подобро детето да расте со еден родител и да има љубов од двајцата, отколку да гледа постојано како родителите се караат и да гледа дека нема љубов меѓу нив...

Kajgana Shop

На врв Bottom