Не беше ти тој што имаше напишано една дешаванка што многу е слична на муабетов? Во муабети и дружба можеш да осетиш дали и значиш на другата, дали сака нешто повеќе со тебе или ќе "попушиш". Па на крај ако веќе засакаш друга, само за да не останеш празен ќе продолжиш со старата девојка? :wink:Мистичен напиша:Никако, бог да чува. Од муабет и дружба да добијам повод за да раскинам? И после да го "попушам"? Која ми е гаранцијата дека после ќе ја испадне нешто со онаа со која сум го имал "муабетот"?
Misticen, ako ja sakas nema da ti se lizne od race :wink:Мистичен напиша:Дивајнке, тоа со проценката се однесува на моментот, бидејќи неможеш да знаеш "како ќе и фујне" дур се среди ситуацијата!
Lele kako ke ti vrisnev sega na masa da sedevme! :lol: :lol: :lol: Darko vaka, imas devojka, no zabelezuvas nekoja devojka koja e posebna za tebe, se zapoznavas so nea i se druzis, nejzinata posebnost kaj tebe prerasnuva vo ljubov i normalno ke ispadne situacija da i go izjavis toa nekako, taa go prifaka, i po odnesuvanje ili muabet ti kazuva deka go misli istoto za tebe ... mislis deka taa devojka posle nekoe vreme odkako ke sredis so devojkata ke te otkaci? Jas mislam deka nema sansi ... ako i sega ne me svatis, zapamti go muabetov za na masa ... poubavo ke ti objasnam sto sakam da ti kazam :lol: :lol: :wink:Мистичен напиша:Кажаа и останаа живи - Дивајн, 24.06.2005, форум кајгана.
Па од моето сакање зависи или и од неа?
Јас не гласав, затоа што нема опција - Неговата врска мора да опстане, по секоја цена - како и мојата.Мистичен напиша:За девојките:
Што правите кога ќе запознаете дечко кој ви се допаѓа, но ќе ви каже дека има долга врска која несака да ја прекине?