Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Ne sum bila u situacija da sakam, a da ne me sakaat :) obicno kaj drugarkite sum poznata kao "bez cuvstva" :) i znaes...dobro e taka :) samo mi se ima deseno da mi se sviga tip dolgo vreme, se muvavme i posle toa nejkese niso poise da prai so mene...ne se razocarav, FALA BOGU :) mi se odsviga koa vidov kakov kreten e :) :toe: sekakvi ima...

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Што би правел?Би тагувал ден два и после славам зошто животот ке продолжи да тече и без неа.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
pak ja sakam :) dodeka ne ja zaboram

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Ништо. Кога не бива, не бива. Можеш да се мачиш и да се бориш, ама ако нејке....нејке :toe:

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
па тогаш ниту продолжувам ја остам работата како шо е

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Pa ne treba da se otkazes ,tuku da prodolzis da pravis nekoi nesta za taa ili toj da te zasaka.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
The`bItCh напиша:
А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?:) Што тогаш?

Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
Ништо де, не се умира од тоа. На сите ни се случило да почувствуваме невозвратена љубов, нормално дека е тешко, но нормално е дека се преболува.
Ќе се проба еднаш, двапати, третпат будала не се правам.:)

Не си е не, поштувам избор и терам даље.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Девојка со која сум немал никогаш ништо може само да ја свиѓам, тоа и не е љубов... ако е незаинтересирана и ми каже “не“ тука завршуваат апсолутно сите активности и повеќе не е “предмет“ на мое интересирање. Како резултат на тоа не се јавуваат никакви последици и се продолжува да си тече нормално :)

Друга ситуација е во врска... после Х време од Y причини се менуваат работите што е сосема нормална појава. Да речеме дека партнерот повеќе не може да возврати на вашата љубов... дури и да сака. Едноставно работите се смениле. Тоа се случува и после 20 години брак на пример. Тука веќе може да има последици и да биде тешко... :)

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
Iskreno mi se nema sluceno takvo nesto, i ne bi ni sakala da mi sluci. Ali pretpostavljam deka ne e bas seedno.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Podobro ostavigo zs se sto e so sila e loso znam od iskustvo, moite stalno so sila me teraat da ucam a mene ne mi se uci. :)

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Нема потреба да пагам во депресија.Ке најдам начин(пошо мора да има),за да дојдам до тоа што го сакам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Cry a river,build a bridge and get over it!Со сила убавина не бива!

Член од
28 мај 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Многу зезната и тешка работа. Ќе терам ваљда додека имам сила. У секој случај веројатно ќе се гњавам поприлично долго време пред и ако уопште се откажам.

"Never Give Up, Never Surrender"

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Не ме сака нека не ме сака има други.А да се бориш некој да те засака е тоа никогаш нема да се деси. Ако сеа не те сака остави ја како што е сеа може по некое време ќе биде обратно :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Ништо .. сфаќаш дека човекот не сака да има ништо со тебе и не можеш да го натераш со сила на ништо. :( Плачеш и плачеш и плачеш .. и продолжуваш да живееш ...

Kajgana Shop

На врв Bottom