Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
The`bItCh напиша:
А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?:) Што тогаш?

Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
Ednostavno zaminuvam,NO sozdavam klima za kaenje od drugata strana...Cekam da dojdat moite 5 minuti i koga ke mi dojde na kloca samo shutiram...Zlocesto e znam:zlo:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Најверојатно нема што друго освен да заминам... Нај веројатно ќе бидам несреќна,па изреволтирана, па може да направам и нешто слично на она што би го направила Lady!
...Тешко е да бидеш НИШТО,на оној кој ти е СЕ!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ништо.Што можам јас да направам во врска со тоа,не можам да креирам чувства, хемија.Се повлекувам,можеби првите 2 дена ќе ми дојде напад на омаловажување,пад на егото,ама за кратко време сум добро.

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
http://member.php?u=6439
...Тешко е да бидеш НИШТО,на оној кој ти е СЕ!
Stvarno e taka,i veruvam site go imame pocuvstvuvano toa.Uzasno e u sekoj slucaj,zalno e koga si na dvete mesta,samo golema dilema e dali e podobro da bides so nekoj sto znaes deka te saka ama ti ne go sakas,ili da bides sam so pomislata deka postoi nekoj koj go sakas poveke i od sebesi no ednostavno toj ne te saka tebe!Muabetov nema kraj ako go teram do kraj,mnogu e slozen zivtotov i stalno ke bide taka-toj sto go sakas ne te saka,a toj sto te saka ti ne go sakas!
Samo nadezta ostanuva deka eden den ke se pojavi nasata srodna dusa i taka se tesime site nie napateni dusi:toe:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Моментална ситуација-според моја претпоставка! Ништо-не те сака, тоа ти е, јас не можам да натерам некој, кој што не може или пак не сака. И јас се поставувам на негово место и сваќам, така, што и мене можда некој ме сака а јас него не...и многу работи! Што правам? Па најчесто се борам многу, и никогаш не застанувам, мразам да губам(али не затоа што ќе изгубам:icon_lol )

R

Razorblade Kiss

Гостин
Samo nadezta ostanuva deka eden den ke se pojavi nasata srodna dusa i taka se tesime site nie napateni dusi
Уште од сега да кажам-сродни души не постојат,во тоа веруваат само оние на кои претерано им читале бајки кога биле мали.Постои само меѓусебно разбирање,заеднички интереси,хемија. Далеку подобра споредба отколку сродни души.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Би направила се што можам,би се потрудила.Ако и потоа не ме сака...одам понатаму.

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
kako toa, sakam nekoja a ne idam so nea, malku nesvatlivo, dosega mi se nema deseno .... ali ok! neznam ako gledam deka ne mi obrnuva vniamnie, ne ja privlekuvam ednostavno si se trgam nastrana .... ne e ni prva, ni posledna .... takov karakter sum ne se izboruvam, ne davam se od sebe da stiganam do posakuvanata cel ....ali ima 1 pravilo ke dojde gupka za brasno:pos:

D

DJ_DEXTER

Гостин
Некој ако решително не те сака не те сака. Ако не може да најде во тебе потреба харизма мислам дека многу е тешко да те засака.

Член од
29 мај 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
"Колку грешат луѓето што мислат дека љубовта се раѓа во долгогодишното дружење и пријателство.Вистинската љубов се раѓа во духовното разбирање и ако тоа разбирање не се случи во истиот миг,нема да се случи ниту за година,ниту за две "----јас верувам во ова

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Јас сум бил во таква ситуација! Тажен бев неколку дена, ама сватив дека треба да продолжам со животот ............. има уште безброј женски во светов:helou:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
ако вистински ја сакаш личноста и дознаеш дека нејке ништо со тебе не е лесно како што гледам некои постови од типот продолжувам понатаму и глупо ми е само неколку дена...продолжуваш понатаму ама не е исто,ќе ја видиш некаде случајно и пак ти ги буди оние чувства што си ги имал некогаш не дај боже да ја сонуваш после извесен период....многу зезната ситуација многу...само многу е потребно да се остане присебен и таа љубов да не прерасне во опсесија или уште полошо горчина...за среќа во мојот случај не е така..али периодот не беше краток и за среќа помина хехе.а тука би го поставил прашањето како би реагирале кога некој е луд по тебе а ти едноставно нејќеш да имаш ништо со неа обратна ситуација...дали би ја искористиле личноста..дали би и ја кажале каква е работата иако знаете дека тоа многу ќе ја повреди..????

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Кога би сакала некој што не ме сака, би се откажала веднаш. Ако сум во врска ќе раскинам, ако не се тргнам настрана од него.
Колку и да боли, не е битно ( кога-тогаш ќе престане :) ). Нема што да одам по него и да правам тешко и нему да му е, да се мисли како да ме откачи.. а да не ме повреди и некои слични глупости да правам.
Прво поаѓам од себе, кога некого несакам, што и да направи за мене би било залудно.
Може само да ме изнервира и да ме стави во незгодни ситуации.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ke се потрудам да го освојам срцето..ке се потрудам да се зближам да оставам добар впечаток да почне да ми верува и да се ослонува на мене..љубовта преку нок нема да се роди но ако се тоа поминува залудно...животот продолљжува можеби веке во наредните моменти среката ке ми биде повторно пред очи..особа која ке ми ја возврати таа љубов

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
been there, done that...
veke jas ne sakam nikogo...

Kajgana Shop

На врв Bottom