Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Неможеш туку така да засакаш некој....од 2-3 видувања љубов не се раѓа.
Јас би ја баталил у случај да не ја знам(ако не ми е некоја другарка подолго време, а и да ми е другарка нема да пробувам ништо понатака)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Jas mislam deka ne moze da sakas nekoj koj ne te saka, mozes da bides zaljuben ili ednostavno zaslepen, ali vistinska ljubov, toa malku potesko, toa za mene e isto kako da kazam deka go sakam Bred Pitt. Na pocetok na sekoja vrska e prvo megusebnoto dopagjanje potoa zaljubenosta, a kako rezultat na toa da pominuvas vreme so nekoj koj ti znaci, imas zaednicki raboti so nego, se razviva bliskost megju vas i doverba i seto toa preminuva vo ljubov. Barem taka e kaj mene, za drugi ne znam.

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Паѓам у депресија за 15 минути, и после си викам поарно у депресија одколку у септичка јама.И готово, идемо даље.. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ке ми се свига уште недела дена најмногу две а потоа лесно ке заборавам

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Pukam od maka koga znam deka tipot ne go biva a taa e so nego. Razocaran sum od nejzinite zelbi i kriteriumi ili samo saka da bide so nekoj kogo ke go molze, ne znam. Ama mene me boli mnogu. Taa e mnogu ubava i se prasuvam dali e mozno taa da bide so nego. Go znam tipot vo dusa (pokvaren, pijanica i plus zenet e). Ama zivotot e nepravda. Znam deka veke ne mozam so nejze i da saka taa posle da bide so mene, no nikako da mi izleze od glava. Sekoj moment mislam na nea i se nerviram.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ke se nervirate,ke se bedirate, ke si vrtite trista losi filmovi u glava.Ke ve vakja povremena sizovrenija,5 minuti vi e super sto sakate nekoj a 5 minuti ke se mavate od zid.Znaete deka nema da vi bide vozvrateno vo ista mera i deka najverojatno ke ja izgubite taa licnost zasekogas ama sepak se nadevate.Ke pcuete se sto e povrzano so ljubovta, a sepak gorite od zelba da dojde i da ve gusne.Ne ve interesira nisto drugo.Se plasite deka ke ostanete sami i deka nikogas nema da najdete nekoj sto ke ve saka kako sto go sakate vie.Tagata e ona sto ve obzema postojano a fantazijata e edinstveno mesto kade sto ste srekjni..............

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Ке биде тешко некое време ама би требало да помине зивот иде даље ако неме сака ке се најде некој друг шо ке ме сака, алии не сумјам ја у моето бебе:D:D:D:D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.431
Малку на пчетокот ќе биде непријатно ама WTH (what the heck :pos:) Life goes on. Има други риби во океанот.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Нема да ми биде сеедно и ќе бидам повредена од таа личност, ако го сакам, а тој не го чувтвува истото за мене. Но, во никој случај нема да го молам да ме засака или пак да останам со него иако не ме сака.
Има толку многу луѓе на светов, па ќе се најде некој кој ќе ми даде љубов.
Нема зошто да се осудувам да трошам време на некој на кој не му значам, па колку и да сум заљубена во него, ако тоа не е обострано, ништо.

>^>M@RTO<^<

#^#The_Bad_Guy#^#
Член од
21 септември 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
Ако сакам некоја, а знам дека она мене не ме сака тогаш 100% проблемот ќе биде во мене....Или не сум се потрудил доволно или не сум се покажал во добро светло за да таа мене ме сака...А ако се трудам повеќе и ако правам некои работи само за да ме засака...според мое мислење тогаш веќе е касно зашто таа веќе ја изгубила желбата да биде со мене и сеа гледа дека само залудно се трудам....и тука доаѓа она како што викате вие депресивен период во кој си поставувате 10000000000 прашања....
п.с. Досега не сум бил во ваква ситуација зш јас бе бејби секогаш се покажувам во добро светло и сите усте од 1-вата недела се вљубуваат во мене...:wink::wink::wink::wink:
:eek:jea::zver:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Не ме сака , не ме сака, може период ке ми биде тешко да се повратам у нормала и да се помирам со тоа, после продолжуваме натака:pipi:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Se pomiruvam so toa...i probuvam da zaboravam na nego,kratko i jasno prodolzuvam so zivotot ne se deprimiram,placam i ne se zatvoram doma!!!daleku od toa....

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?:) Што тогаш?

Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
pa se trudam eden period no ne premnogu dolg mislam deka ne e poveke od 5 dena a potao cao ragaci i si teram ponatamu:salut: :salut: :salut:

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
ќе се откажам, немам намера да замарам, ако не е заинтересирана,здравје
има и други

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Невозвратена љубов на некој начин можда и сум имала ама не придавам толку важност, зашто во се влегувам со разум а потоа со срце, и затоа не ме погодило до толку многу.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom