Што кога женско предлага секс-френд?

А

Антоние

Гостин
Жените се најгласни кога се осамени. Истото важи и за кучињата.
"Што кога женско предлага секс-френд?!?"

НЕ ПРИФАЌАЈ!

Нешто што за жал животов ме научил е дека горчливоста на една жена од низок квалитет е паметена многу подолго од слаткоста на тоа колку лесно беше да ја фатиш. Држи си ги стандардите високо. нишани НАГОРЕ.

I

indigo child

Гостин

НЕ ПРИФАЌАЈ!

Горчливоста на жена од низок квалитет е паметена многу подолго од слаткоста на тоа колку лесно беше да ја фатиш. Држи си ги стандардите високо. нишани НАГОРЕ.
Ова од искуство? :icon_lol: <3
Постојано им давам комплименти на девојките. Тоа е на еден начин темел во мојот љубовен живот. А и спијам со МНОГУ од нив.

N

Nessa Alcarin

Гостин

НЕ ПРИФАЌАЈ!

Нешто што за жал животов ме научил е дека горчливоста на една жена од низок квалитет е паметена многу подолго од слаткоста на тоа колку лесно беше да ја фатиш. Држи си ги стандардите високо. нишани НАГОРЕ.
Forever alone.... :(

А

Антоние

Гостин
Ова од искуство? :icon_lol: <3
Можеби за некого ова звучи кул, ама верувај не е.

Сум избегал од неколку привлечни жени затоа што не беа ОК според мои стандарди. Сум го земал овој лек и порано. Осаменоста и болката после раскинување не се непознати именки во мојот живот. Најпрвин беше тешко, но сега е нешто што го можам лесно.

Наместо да ја претворам девојката која ми го скршила срцето и уништила животот во фак-бади, за да можам да добијам уште неколку просечни куропушења, ја откачив целосно и започнав со долгиот процес на пронаоѓање, на себеси. Не во онаква будистичка смисла за каква што, во последно време форумов станува вистинско дувло (на псеудо будисти), туку повеќе во егзистенцијалистичка, да не речам дури и абсурдистичка.

Сеуште го учам ова.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Сум избегал од неколку привлечни жени затоа што не беа ОК според мои стандарди. Сум го земал овој лек и порано. Осаменоста и болката после раскинување не се непознати именки во мојот живот. Најпрвин беше тешко, но сега е нешто што го можам лесно.

Наместо да ја претворам девојката која ми го скршила срцето и уништила животот во фак-бади, за да можам да добијам уште неколку просечни куропушења, ја откачив целосно и започнав со долгиот процес на пронаоѓање, на себеси. Не во онаква будистичка смисла за каква што, во последно време форумов станува вистинско дувло (на псеудо будисти), туку повеќе во егзистенцијалистичка, да не речам дури и абсурдистичка.

Сеуште го учам ова.
Keep on keeping on...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

Сеуште го учам ова.
Нелогичен си, девојка која ти скрши срце, ја презираш како просечна куропушачка, а ваму имаш процес на пронаоѓање себе си. Ако е таа за тебе сега просечна куропушачка, шо бараш себе си? да ја преболиш просечната куропушачка, да г преиспиташ своите чуства кон неа??!!

Девојка која ќе ти го скрши срцето и се уште ќе остане твојата ѕвезда, девојка која ти го скрши срцето но сепак ти во себе ќе и изградиш храм од остатоците на својата среќа, во кој храм ќе ја обожаваш и во кој ќе и се принесуваш секој ден како жртва на сопствената единствена љубов за сите зла кои и ги направи и за сите надежи кои ти останаа, девојка која ти го скрши срцето а ти сепак ќе си ги запишеш сите спомени за неа, ќе ја осликаш со зборови за да ја имаш кога ќе те стигни староста и заборавот.....

е за таква девојка човек треба да се бара и пронаоѓа себе си.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Девојка која ќе ти го скрши срцето и се уште ќе остане твојата ѕвезда, девојка која ти го скрши срцето но сепак ти во себе ќе и изградиш храм од остатоците на својата среќа, во кој храм ќе ја обожаваш и во кој ќе и се принесуваш секој ден како жртва на сопствената единствена љубов за сите зла кои и ги направи и за сите надежи кои ти останаа, девојка која ти го скрши срцето а ти сепак ќе си ги запишеш сите спомени за неа, ќе ја осликаш со зборови за да ја имаш кога ќе те стигни староста и заборавот.....

:vozbud::vozbud::vozbud:

Каде е Лет 3 и што направи со него?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.273
Поени од реакции
12.272
И сексот станал филозофија и стратегија... :)
Секогаш се водете по овие две работи:
Учете и само учете, учењето е пола здравје!
Ебете и само ебете, ебењето е другата половина од здравјето! :)

П.С. секогаш има „old school“ религиозни кои споменуваат пекол, казни и слично...
Немој да ги слушате... Сексот од бога е измислен... ебете и не прашувајте цена... за цена се прашува курва и тоа пред да ја легниш :)

П.П.С. И курвите се од бога!

А

Антоние

Гостин
Нелогичен си, девојка која ти скрши срце, ја презираш како просечна куропушачка, а ваму имаш процес на пронаоѓање себе си. Ако е таа за тебе сега просечна куропушачка, шо бараш себе си? да ја преболиш просечната куропушачка, да г преиспиташ своите чуства кон неа??!!

Убаво е напишано ова пријателе, но за жал правиш грешка:

Ништо не трае засекогаш. Ништо не е вечно.

Чашата не се крши, таа веќе е скршена. Животот е страдање. Сите ние еден ден ќе умреме. Како човек кој што најверојатно ќе се ожени со помлада жена, сфаќам дека најверојатно ќе умрам пред таа да умре. Кога мене ќе ме нема, таа ќе искача и ќе пуши курови на други мажи.

Јас не ја поседувам оваа жена засекогаш. Јас само уживам во нејзината женственост додека можам. Ова е ОК затоа што никогаш нема да ја споделам мојата машкост само со неа. Можеби ќе одлучам да се обврзам за една жена но јас и понатаму ќе ставам насмевка на други женски лица и ќе внесувам радост во нивните животи. Ова е мојата машкост и дел од мојата основна цел во животот.

Реалноста е дека ниедна жена, без разлика колку голема може да ми ги реши сите проблеми. Таа не е мојот спасител. Дури и да се деси некад да можам да ја имам секоја жена што ја сакам (што е нешто што уствари не го ни сакам), сеуште ќе имам многу работа да завршам.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.010
Убаво е напишано ова пријателе, но за жал правиш грешка:

Ништо не трае засекогаш. Ништо не е вечно.

Чашата не се крши, таа веќе е скршена. Животот е страдање. Сите ние еден ден ќе умреме. Како човек кој што најверојатно ќе се ожени со помлада жена, сфаќам дека најверојатно ќе умрам пред таа да умре. Кога мене ќе ме нема, таа ќе искача и ќе пуши курови на други мажи.

Јас не ја поседувам оваа жена засекогаш. Јас само уживам во нејзината женственост додека можам. Ова е ОК затоа што никогаш нема да ја споделам мојата машкост само со неа. Можеби ќе одлучам да се обврзам за една жена но јас и понатаму ќе ставам насмевка на други женски лица и ќе внесувам радост во нивните животи. Ова е мојата машкост и дел од мојата основна цел во животот.

Реалноста е дека ниедна жена, без разлика колку голема може да ми ги реши сите проблеми. Таа не е мојот спасител. Дури и да се деси некад да можам да ја имам секоја жена што ја сакам (што е нешто што уствари не го ни сакам), сеуште ќе имам многу работа да завршам.
абе кратко и јасно да не ја тупиме многу.
да грешиш е човечки ама чувството е божествено.
многу филозофирате за едно ебање. таа да сакаше да филозофира ке одеше на филозовски.
сакала да се еби тоест да си ги задоволи најнормалните потреби, и вие наместо да бидите среќни дека ке бидете нејзиниот избраник од многу други и ке добиете гратис ебење вие застанавте и се думате што и беше поентата и дали вие ке испаднете предмет кој го искоритува. па што, битно е дека краен резултат на тоа е секс и тоа без обврски. подобро здравје.
цццц. ни машките не се тоа што беа, кај тргнал светот.
еми ајде ко така :drk:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Да !!!
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:21 PM ---

Каква чест имам на секој мој пост да имаш одговор.... Браво :)
Не мислам да се расправам со тебе до бескрај..Терај си како што си сакаш можеби некогаш ќе сватиш али тогаш ќе биде касно.....Иначе ако ако ти не си невина има деноешно време и невини девојки,ако ти си курва можеби другите не се... Ако ти не веруваш во Бога другите веруваат и инт...Ако си различна од сите други тоа чувај си го во себе и не го искажувај јавно твоето глупаво мислење и понашање....Зошто можеби некој друг провоцираш и иритираш......
Човекот може да остави белег само со 3 работи:
-Да направи потомство....
-Да напише книга...
-Да биде хуман....
Со курвање не оставаш никаков белег.... Освен белег на твојата чест...... И не ме цитирај повеќе....
Ако не сакаш да те цитирам не пишувај тука.
Ако мислиш дека не почитувам правила на форумот, имаш опција Пријави.
Твоите лични желби не ме засегаат мене.

Прво, јас не кажувам дека да бидеш различен е погрешно.
Да има луѓе кои веруваат, има девојки кои се невини, има се и сешто на светов и јас не им викам дека се ненормални, иако за мене е тоа лично ненормално.
Ти си тој што има огромни предрасуди, и за жал, размислува плитко и погрешно.
Можеш да ме викаш курва до кога сакаш, јас немам намера да те пријавувам и да барам да те бришат, зошто очигледно си крајно неписмен, ама простено ти е, очигледно немаш повеќе од 18, има време, ќе пораснеш.

Моите мислења можеби се глупави во споредба со некој друг, но во споредба со тебе сум wonder kid. Така да... иди плачи на друго место.

Каква и да сум, одлична сум, и добро е што на лигуши како тебе не им одговарам. Замисли некој таков да ми се закачи? Не, нема да го гледам тој филм.

И не си богоугоден, колку сакаш бегај од тоа, ама си имал секс пред брак и некого нарекуваш со погрден збор...
Ојде ти јабана...
--- надополнето: Oct 11, 2011 10:02 PM ---
Џабе се обидуваш да му помогнеш, од мал се предал на блуд во несвета заедница, не му гине пеколот...

:sneaky:
Наместо да се угледа на вас двајцата.... толку години апстиненција, ма тоа е за почит!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ако не сакаш да те цитирам не пишувај тука.
Ако мислиш дека не почитувам правила на форумот, имаш опција Пријави.
Твоите лични желби не ме засегаат мене.

Прво, јас не кажувам дека да бидеш различен е погрешно.
Да има луѓе кои веруваат, има девојки кои се невини, има се и сешто на светов и јас не им викам дека се ненормални, иако за мене е тоа лично ненормално.
Ти си тој што има огромни предрасуди, и за жал, размислува плитко и погрешно.
Можеш да ме викаш курва до кога сакаш, јас немам намера да те пријавувам и да барам да те бришат, зошто очигледно си крајно неписмен, ама простено ти е, очигледно немаш повеќе од 18, има време, ќе пораснеш.

Моите мислења можеби се глупави во споредба со некој друг, но во споредба со тебе сум wonder kid. Така да... иди плачи на друго место.

Каква и да сум, одлична сум, и добро е што на лигуши како тебе не им одговарам. Замисли некој таков да ми се закачи? Не, нема да го гледам тој филм.

И не си богоугоден, колку сакаш бегај од тоа, ама си имал секс пред брак и некого нарекуваш со погрден збор...
Ојде ти јабана...
--- надополнето: Oct 11, 2011 10:02 PM ---

Наместо да се угледа на вас двајцата.... толку години апстиненција, ма тоа е за почит!
Како погоди дека имам 18 ? изгледа прочита погоре некој пост...... остани си таква не пречиш .... ако тебе ти е убаво и на некои твои блиски им е убаво... а може и некој ден и на мене... чао мила....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Како погоди дека имам 18 ? изгледа прочита погоре некој пост...... остани си таква не пречиш .... ако тебе ти е убаво и на некои твои блиски им е убаво... а може и некој ден и на мене... чао мила....
По твоите размислувања ни толку не заслужуваш, инаку да, за разлика од тебе ја пратам дискусијата и не слетувам како падобранец и не тресам зелени од ракав, само зошто ме мрзело да видам една страна понапред и да сфатам за што се дискутира.
На тебе ништо арно нема да ти се случи од мојот начин на живеење, во тоа можеш да бидеш сигурен.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
По твоите размислувања ни толку не заслужуваш, инаку да, за разлика од тебе ја пратам дискусијата и не слетувам како падобранец и не тресам зелени од ракав, само зошто ме мрзело да видам една страна понапред и да сфатам за што се дискутира.
На тебе ништо арно нема да ти се случи од мојот начин на живеење, во тоа можеш да бидеш сигурен.
Немој некогаш да се предомислиш,послем не простувам :)
Можам да ти бидам добар пријател а уште подобар јебач ... :)
Шала на страна доста е на темава.. преку 15 мислења имам..... Што свативте свативте што не друг пат :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Немој некогаш да се предомислиш,послем не простувам :)
Можам да ти бидам добар пријател а уште подобар јебач ... :)
Шала на страна доста е на темава.. преку 15 мислења имам..... Што свативте свативте што не друг пат :)
Охооо вернику, каков ти е овој ,,јебачки,, речник??
Не ти бега тебе Адот. Уште сега мирисаш на печење.

Ние сме сфатиле, што сме сфатиле, него ти некако лошо ми стоиш со перцепирање на темата на дискусијава, и општо, природните правила во развојот и битисувањето на човекот.

Kajgana Shop

На врв Bottom