Да !!!
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:21 PM ---
Каква чест имам на секој мој пост да имаш одговор.... Браво
Не мислам да се расправам со тебе до бескрај..Терај си како што си сакаш можеби некогаш ќе сватиш али тогаш ќе биде касно.....Иначе ако ако ти не си невина има деноешно време и невини девојки,ако ти си курва можеби другите не се... Ако ти не веруваш во Бога другите веруваат и инт...Ако си различна од сите други тоа чувај си го во себе и не го искажувај јавно твоето глупаво мислење и понашање....Зошто можеби некој друг провоцираш и иритираш......
Човекот може да остави белег само со 3 работи:
-Да направи потомство....
-Да напише книга...
-Да биде хуман....
Со курвање не оставаш никаков белег.... Освен белег на твојата чест...... И не ме цитирај повеќе....
Ако не сакаш да те цитирам не пишувај тука.
Ако мислиш дека не почитувам правила на форумот, имаш опција Пријави.
Твоите лични желби не ме засегаат мене.
Прво, јас не кажувам дека да бидеш различен е погрешно.
Да има луѓе кои веруваат, има девојки кои се невини, има се и сешто на светов и јас не им викам дека се ненормални, иако за мене е тоа лично ненормално.
Ти си тој што има огромни предрасуди, и за жал, размислува плитко и погрешно.
Можеш да ме викаш курва до кога сакаш, јас немам намера да те пријавувам и да барам да те бришат, зошто очигледно си крајно неписмен, ама простено ти е, очигледно немаш повеќе од 18, има време, ќе пораснеш.
Моите мислења можеби се глупави во споредба со некој друг, но во споредба со тебе сум wonder kid. Така да... иди плачи на друго место.
Каква и да сум, одлична сум, и добро е што на лигуши како тебе не им одговарам. Замисли некој таков да ми се закачи? Не, нема да го гледам тој филм.
И не си богоугоден, колку сакаш бегај од тоа, ама си имал секс пред брак и некого нарекуваш со погрден збор...
Ојде ти јабана...
--- надополнето: Oct 11, 2011 10:02 PM ---
Џабе се обидуваш да му помогнеш, од мал се предал на блуд во несвета заедница, не му гине пеколот...
Наместо да се угледа на вас двајцата.... толку години апстиненција, ма тоа е за почит!