Што кога женско предлага секс-френд?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Па може да биде хумана курва. Или да напише книга за курвањето. Мислам, има многу варијанти...

И да, може да остави и потомство. Еден куп курви имаат деца...

Чаре?
Хумана курва тоа е чарето... :) Давај на секого.. сожали го :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еееее дојде време(мислам на форуми само) да се фалиш ако си атеист.Но тоа е, секој има пристап до компјутер и интернет.Да не веруваш во Бог значи да си напреден?:eek:Или пак другиве ,секс-френд предлог за од Курви?:eek:Абе бегајте од нетов ќе ве отупи скроз,дај излезите на свеж воздух, не туку солите памет овде.:tapp:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абре ај престанете со тоа К*урва, што сте се фатиле за зборот. Цело време мислам за мене зборите..... хахахаххахахах :P

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Хумана курва тоа е чарето... :) Давај на секого.. сожали го :)
Знаеш дека потсмевот и иронијата се алатки на рогатиот?

Ах дете, дете, ти нема спас тебе. Тој Бог кој го повикуваш за да им суди на курвите, прво тебе ќе ти пресуди...

:(

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
јави се во случај да раскинеш со дечкоти;)
Хахахахаххухухухихихи Многу погрешно ги сваќате работите затоа им лепите етикета курви, си правите филмови во главите дека ако сака секс-френд дека е спремна да се издупи со првиот што ќе и наиде на пат без разлика дали има 70 години, дали е шупак или бог знае што демек битно ако има кур она ќе се ебе и од таму идејата дека се курви и затоа си и напишал во случај да раскине со дечкото да ти се јави за да ја ебеш ха хаха ха ха.
Ако сака секс-френд ќе најде некој што ќе и се бендиса, што ќе ја шармира, да има хемија меѓу нив и тн.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
кога атрактивна девојка предлага за секс-другар, тоа е Blessing у заграда Благослов. Тоа е дар од бога. Тоа значи сум направил нешто добро па сега мојот господ ме наградува. :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Знаеш дека потсмевот и иронијата се алатки на рогатиот?

Ах дете, дете, ти нема спас тебе. Тој Бог кој го повикуваш за да им суди на курвите, прво тебе ќе ти пресуди...

Те молам само ти не ми суди :)
И не ме цитирајте веќе,немам живци да се расправам со вас..... Јас знам како за мене.... Вие што сакате правете...Само жал ми е за вашите деца(ако некогаш ги имате)....

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Абре ај престанете со тоа К*урва, што сте се фатиле за зборот. Цело време мислам за мене зборите..... хахахаххахахах :P
Ха хах аха хаха ха тешка будала (во позитивна смисла) хухуху:ROFLMAO:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Те молам само ти не ми суди :)
И не ме цитирајте веќе,немам живци да се расправам со вас..... Јас знам како за мене.... Вие што сакате правете...Само жал ми е за вашите деца(ако некогаш ги имате)....
Ќе те цитирам до утре. Јас се грижам за твоето спасение, а ти вака ми враќаш...

До тука ми мирисаш на сумпор, ќе се крчкаш ти во огненото езеро. Листа на гревови, предбрачен секс, иронија, потсмев, зајадливост, гордост, etc, etc...

Синко, не сакам да те разочарам, но мислам дека ни покајание не те спасува...

I

indigo child

Гостин
Ќе те цитирам до утре. Јас се грижам за твоето спасение, а ти вака ми враќаш...

До тука ми мирисаш на сумпор, ќе се крчкаш ти во огненото езеро. Листа на гревови, предбрачен секс, иронија, потсмев, зајадливост, гордост, etc, etc...

Синко, не сакам да те разочарам, но мислам дека ни покајание не те спасува...
Лееле ((( :
Остајте го човекот ( :
Ќе се научи, и он е како и 80% од македонската популација што во црква идат за Велигден и Божиќ.
Живти „христијаните“.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Лееле ((( :
Остајте го човекот ( :
Ќе се научи, и он е како и 80% од македонската популација што во црква идат за Велигден и Божиќ.
Живти „христијаните“.
Јас мислам дека тој вечерва, на млади години, има животна шанса да научи дека не се суди на никого толку лесно. Рисјани, а не ја научија основната порака на Исус, не судете оти ќе ви биде судено...

Тенгала прости и неписмени...

I

indigo child

Гостин
Јас мислам дека тој вечерва, на млади години, има животна шанса да научи дека не се суди на никого толку лесно. Рисјани, а не ја научија основната порака на Исус, не судете оти ќе ви биде судено...

Тенгала прости и неписмени...
Тоќно, ама се кладам дека малиов освен познавањето на зборовите „Исус Христос“ и „Свето Писмо - Библија“, не знае ништо понатаму.
Мајка му му кажала дека треба да каже дека е христијанин на попис и толку. No greater knowledge about Christianity.
Така да, не го напињајте <3

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Јбг.... Затоа вие сте толку пописмени :) Неможам да ви парирам... Се извинувам :)
Продолжете си го муабетот нет-јебачи и надевајте се дека со вашите мислења про-курвински некоја ќе ве побара за сех-пријател.. Толку од мене :) Поздрав

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јбг.... Затоа вие сте толку пописмени :) Неможам да ви парирам... Се извинувам :)
Продолжете си го муабетот нет-јебачи и надевајте се дека со вашите мислења про-курвински некоја ќе ве побара за сех-пријател.. Толку од мене :) Поздрав
Си го слушнал изразот, јас те крстам а ти прдиш?

Размисли за тоа малку...

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.853
Поени од реакции
1.606
Би сакакл да имам такви пријателки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom