Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Mount & Blade II: Bannerlord

desktop-wallpaper-meet-the-calradic-empire-one-of-mount-blade-2-s-most-important-factions-bannerlord.jpg

bannerlord-cheats-army.jpg

Mount-Blade-2-Bannerlord-1.jpg

Решив да ја пробам Warhammer Vermintide 2. Ми се свија. Точно тоа што го барав-безмисловно насилство ала FPS hack and slash...
So anyway I started blasting....

Ghostwire: Tokyo. Беше во понудата за месец март на ps plus extra. Веќе сум неколку часа во играта. Има одлична атмосфера и дизајн, но нешто ми фали. Засега не сум сигурен што е тоа конкретно, но ќе и дадам шанса.

Ghostwire: Tokyo. Беше во понудата за месец март на ps plus extra. Веќе сум неколку часа во играта. Има одлична атмосфера и дизајн, но нешто ми фали. Засега не сум сигурен што е тоа конкретно, но ќе и дадам шанса.

Ако заглавиш негде: :D

Светот е уникатен и има динамика, ама гејмплејот е прилично репетитивен. Нема ништо епски, сепак генерално не е лоша приказна. Мене ми фалеа некои покомплицирани puzzles.

Последно уредено:
Првата souls игра што некад ја имам играно, Demon Souls на пс5, први неколку часа играње и бев прилично убеден дека ќе ми биде последна, мислам дека умрев едно 679 пати a можеби и повеќе, решив без инструкции без ништо сам да ја учам играта што нормално ме натера да направам низа катастрофални потези и прилично црно tendency уште од старт што играта ја прави уште потешка али инатот преовлада и можда најбоља гејмерска одлука ми беше тоа у животов, што се решив да ја продолжам, совладам, и конечно '' свртам ''.

Инстантно ја уклучив со нов лик од старт за да ја поминам уште еднаш сега од перспектива на некој што веќе знаат како стојат работите и пак ми е супер интересна, дефинитивно една од најдобрите игри што ги имам играно, следна на тапет ми е Elden Ring али кога ќе имам повеќе слободно време ќе ја земам.

После првиот победен главен бос, витезот од првиот свет, ваков бев, си ги преиспитував животните одлуки и се плашев да видам што е следно со оглед на голготата што ја имав дур да му ебам матер.

1685026572545.png

Сите мемиња и видеа на јутуб за игриве се точни, интересно е што си соочен со тој факт и едноставно немаш нервоза туку си ја глеаш реалноста таква каква што е и си тлееш лабаво.

Rust momentalno ako ima zainteresirani da pravime Mk clan ke bide sup. Ps xboxOYJxilGJse9gBxmbIcKrakyC.jpeg.jpg

После RTTC Wolfenstein, Wolfenstein (2009) и сите 3 COD за Втора Светска војна сега на ред е оваа трилогија пред да се навратиме на последната трилогија од Wolfenstein :

FEAR_DVD_box.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom