Што играте во моментов

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
SpAcE_c0wb0y напиша:
Vice City bese xtra. Imas situacija od Majami od 80-tite, a glavniot dasa e Italijanec. Sto e podobro od toa?!? Sigurno ne crnec vo Las Vegas. :)
првиот пат и мене не ми се засвиѓа идејата што ке биде со црнци, ама важно Сан Андреас конечно ке излезе.

Член од
10 мај 2005
Мислења
529
Поени од реакции
14
Toa da... Aj sigurno ke go popravat vpecatokot za glavniot lik vo nekoe naredno prodolzenie. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Chester напиша:
Ja igram edna flash igra kaj so treba da ja sobleces zenskata dodeka spie i da i ja "izdrkash" bez da ja razbudis :lol:
ja ne uspeav.. edvaj stignav nekade do pola
eve go linkot http://www.2flashgames.com/f/f-738.htm pa ako uspee nekoj neka mi kazhe kako :D
Јас не успеав само за една цртка! Дур ја галиш (таму долу) и кога ќе се крене највеќе стрелката за оргазам, а кога ќе падне највеќе тоа за "будност" - дај и ги апчињата за спиење и продужи да работиш со раката! Јас ќе успеев, ама немав баш време да пробам од втор пат.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.116
Поени од реакции
11.636
Гизо, гта има некој ебан баг од Рокстар, откако ќе ја играш еднаш, оди одлично и кога ќе ја исклучиш и нареден пат уклучиш нејке да игра. Веројатно шабаниве од Рокстар намерно наместиле а викаат дека играта ја даваат за безпари. Треба после секое играње да ја инсталираш наново. Ебате шупаците.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Значи ништо од играњето.Пу јазк

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
FreeCell и Minesweeper :P

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
На работа кога ќе ни пукне филм се плескаме мрежно на кантер. Ми се игра анриал турнамент!

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Jas glavam na pool na yahoo-online...ziva zaraza e

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Ја си плешам Baldures Gate II i Alpha Centauri. Кој не ги знае нека си ги праша google.com

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Raven Shield. Дефинитивно поинтересно од веќе изживеаната Counter-Strike.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Momentalno igram "StillLife" dobra horor avantura. Malku zagatkite se nelogicni ama nema vrska ima dobra prikazna. Pred da ja pocnam ovaa ja igrav "Moment in Silence" odlicna avantura so mnogu dobra prikazna zagatkite se logicni ne se preterano teski. Im ja preporacuvam na site ovaa avantura.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
STRONGHOLD2...CODENAME PANZERS....BAND OF BROTHERS.....MOHAA i MOHPA..i obavezno SOLDIER OF FORTUNE2 vo net.....

Kajgana Shop

На врв Bottom