а дали е искочена Сан Андреас за компјутерАндроник напиша:Моментално ја земам ГТА кецот, малку сакам да се вратам во времето.![]()
од гледање на сликиве одма се заљубив во новиов дел.Изгледа компјутеров ке ми ја подржи, судејќи по минимумот што го бара, точно на граница.Само нешто ме замисли ова:Андроник напиша:
Вика плус Сервис Пек, ваљда треба. А шо ти немаш Сервис Пек? :shock:Gizo напиша:не ми е јасно дали бара да имаш инсталирано Service Pack или не.Ако бара стварно е срање.
немамАндроник напиша:Вика плус Сервис Пек, ваљда треба. А шо ти немаш Сервис Пек? :shock:Gizo напиша:не ми е јасно дали бара да имаш инсталирано Service Pack или не.Ако бара стварно е срање.
ц ц види го скрин шотов.
јас сум повеќе за ГТА2, ама зш да не и оваа.Ај ке ја играме.Андроник напиша:Играва значи ме врати во време.. Ајде да се собереме во мрежа да ја играме ГТА кецот, кој е носталгичар јас веќе почнав и мисии да отворам...
Јас ја зедов од http://www.rockstargames.com/classics/ ја даваат беспари подобрена верзија за понови системи. Кој ќе ја земе и сака да играме во мрежа нека напише.
Остави само име презиме, ништо друго не треба. Ако неможеш, кажи јас ќе ти ја ставам на брз сервер со одличен линк.Gizo напиша:видов таму нешто треба да се пополнува.
па ваљда ке има други делови со руси и кинези.Vice City многу ми се свиѓаше поради атмосферата од 80 години, а сега малку ке се филмаме како црнци.SpAcE_c0wb0y напиша:Abe GTA San Andreas ne mi se svigja spored dosegasnite informacii poradi toa sto glavniot dasa e crnec. Ne deka imam nekoi rasni predrasudi i sl, no stvarno e podobro u vakva igra da ima glaven lik Italijanec, Rusin, Koreec, Kinez... Tie imaat dobra mafija.