Што играте во моментов

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Civilization V... Ми го зема здравјето... Се будам со неа, легнувам со неа...Ај уште еден turn, ај уште малце, ај да го земам само градов, и оп поминале 5 часа ко од шала...

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
attack of the killer tomatoes на нес емулатор, иако малку смешен наслов има играва, забавна платформерска игра иако малку кратка.

actua golf 3 на пс1 емулатор, со нешто подновена графика инаку ист метод на игра со додадени неколку купови, не е лоша играта.

.hack//G.U.vol.1//Rebirth (2006), .hack//G.U.vol.2//Reminisce (2007), .hack//G.U.vol.3//Redemption (2007), една од најдобрите рпг игри што сум ги играл досега, да гејмплејот со време знае да биде досаден, ама гејмплејот со тежината на играта и тоа што има многу за правење во играва, од нормални скилови што личат на ултра скилови како од коф сериите или стрит фајтер сериите, до супер потези кој се различни во текот на игрите, а и приказната многу ми се допадна, добро за мене што е средно тешка играва, се на се ја обожавам играва.

1945 I&II The Arcade Games (2004) на пс2 емулатор, забавни шмупчиња, за жал многу кратки со средна тежина.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
FarCry 4 ..

Обожавам сe што е Far Cry ..

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
Action Man A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines (ps2), кратка игрица со коли, гејмплејот е во основа, се возиш во кола и правиш мисии, играта е многу кратка, приказната е само во описот на мисиите, играва е лесна, онака просечна игра.

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
balloon fight на nes, мала забавна игрица каде што се пукаат балони на непријатели.

batman return of the joker на nes емулатор, малку тешка ама пред се забавна игра со платформски елемнти.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
12.990
Rise of Tomb Rider - ѕвер од игра!
Ја играм најдетално,до последен реликт

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop