- Член од
- 19 април 2005
- Мислења
- 1.806
- Поени од реакции
- 75
Или обратно.Svetovid напиша:Sekoj mazh, shto pod broj eden nema da navede G'Z, a pod broj dva CICKI, ili obratno e lazhlivo kopile, ili latenten peder!
Или обратно.Svetovid напиша:Sekoj mazh, shto pod broj eden nema da navede G'Z, a pod broj dva CICKI, ili obratno e lazhlivo kopile, ili latenten peder!
pearl напиша:Ја прво му гледам у гласни жици, да видам уште колку ќе треба да искорнам за да го направам безгласен
А сега сериозно.....
Раката, бејб, раката.
Многу кажува и за човекот и за машкоста позади патентот :wink:
Така да момци, нема криење :icon_cool
Znaci jas sum taman ko za tebe a Angelke ? Edino so ne sum crn ama i za toa ima lek..hehehe...se zezam...ako me slusni devojkata ke me obesi ...tuku za temata...hmm...ako tipkata ima slatko lice(ne mora da e ubavo tuku slatko),ako e barem malku otkacena i liberalna vo razmisluvanjata i ako ima ubavi oci...gi ispolnuva glavnite kriteriumi za da bide so meneDevilish Angel напиша:Хммм, најпрво висината ја приметувам кај машко, ако нема 190 ич не го загледувам , а потоа се разбира очите, а па уште ако се погоди некој 190 висок, црн и згора на се плави очи да има ... мх мх мх
Две-три девојки досега го кажаа ова... Добро бе мајке му, не дека јас имам несредени нокти и раце, ама вие очигледно претежно со раце водите љубов (или само со раце), па затоа говорите вака.RaGeAnGeL напиша:tocno! masko so uba raka ne mozam da odminam....posebno so sredeni nokti....
pa i pretezno so racete i vodish ljubov be mace....so sho ke ja fatis?so nozete?so zabite?(mada ova ne e losa idea)?Acid напиша:Две-три девојки досега го кажаа ова... Добро бе мајке му, не дека јас имам несредени нокти и раце, ама вие очигледно претежно со раце водите љубов (или само со раце), па затоа говорите вака.
Голем прст, средени раце - Мх, мх, мх...
Како тоа прво го гледаш "гол" па на одење приметуваш како е облечен или ... ?The`bItCh напиша:Прво ја забележувам фацата, очите, стомакот, па цицките, после тоа облеката ( најмногу тоа што носи на нозе! )
:icon_eek: Како што кажуваш изгледа ко да се палиш на педериThe`bitCh напиша:после како што кажа и pearl рацете, гледам да се нежни, меки, средени: ) и на крај гласот. Ако има некој нежен секси глас уф.. паѓам на него!:wink:
Ubavo si znaesh Samo nemoj da ne pretvorete u kur u raci samoRaGeAnGeL напиша:race se eptem biten faktor kaj mene mozda jas ne sum okej ne gledaj me ti mene.Mashka raka ko ke te fatit da znajs so te fatilo
Кај напишав дека гол го гледам?kontraska напиша:Како тоа прво го гледаш "гол" па на одење приметуваш како е облечен или ... ?
:icon_eek: Како што кажуваш изгледа ко да се палиш на педери
:banned: