Што забележуваат жените кај мажите и обратно?

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
eje ej ej ima rubrika za falenje tamu vakvi stvari.. a kaj zensko pa sto znam najverovatno facata i oblinite i taka!

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
sexual_boy напиша:
sakam da znaes deka jas go imam tolu kolku sto go posakuvas penisot 22 cm dali bi te zadovolil
Дете си заботавил запирка помегу бројките 22!
Јас само да корегирам!

Се вракам на темата:фацата и кондурите,таму пага мојот прв поглед.:kez:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Жените не знам, веројатно секоја различно....а мојата аналитичка страна ја иницира перцепцијата на фигурата комплетно, стилот, ставот, гестови.....ако тоа ми запне за око како достојно за анализирање, тогаш навлегувам во детаљи кои најчесто кажуваат многу :coffee:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ocite,pred se,neverbalniot stav i govor,racete (dlankata,prstite),potoa se ostanato.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Me privlekuvaat ubavi race so dolgi prsti,ubavi oci i topol pogled.Opsto facata prva mi pagja v oci pa posle oblekata. :)

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
Prvo PAMETOT (karakter, osobini ) iako retko ovoj test e pozitiven
Izgledot, da ne e premnogu ku*rvi*ski oblecena.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
:icon_roll POGLEDOT:icon_roll

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Kaj mushko prvo gleam dali ima ubavi zabi..posle oci..hmm primetuvam i prsti/dlanka(jezda ne se presudni)..a ne mi smeta i dobro telce :)

Член од
13 март 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Еве случка .. седиме јас и уште 6 друѓи колеги во фоајето на факултетот и така помеѓу досадните часови кога ја добиваме долго посакуваната брејк пауза да пиеме кафе ко божемски ние се средеме на столчињата во фоајето и со 5 листови во рацете (од 5 до 10) даваме оцена за цурите што минат .. е сега интересното е што за некој онаа девојка што е 10 за друг може едвај да биде 6 па затоа е најсигурно да се каже дека нема генерално мерило за сексипилонста на цуриците/дечковците.

Мада да не се залажуваме девојка што има здраво газе и добро оформена предница секогаш ке го фати погледот на машките прво.

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Прво и основно, мора да е троа андерграунд, да има рокенрол жичка, уметноста во душата да му е. Да се изразува граматички точно :lud: :kez: , да ми е смешен-пресмешен и да му мириса здивот свежо. И да ми е убав мене. И фацката умна:mist: .

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Kreditnata ( da e gold) i kolata ...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ragazza напиша:
Kreditnata ( da e gold) i kolata ...

Јас бар не те сметав за ваква ај нема везе.

Од далеку прво ја гледам формата на телото, кога ќе ми се приближи физиономијата на лицето, ако се складно ондак идеме на поедини елементи, очи , нос, па усни, исто така ја приметувам и поставеноста на јаболчиците бидејќи они можат да го растурат целосниот изглед, а после идеме на тело, гради или задник зависи за што прво ќе се укаже можнност, а одвреме на време заприметувам и дали нозете и се криви или не, ама ова и не е релевантен елемент за мојата оценка на убаината на типката. Чистота, и среденост исто така се приметува. Карактер од прво неможе, треба барем да размениш два три збора за карактерот.

Kajgana Shop

На врв Bottom