- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
може да си ги издепилирате, нели на мода се сега цртани веѓи ова она шотизнам, значи влакна само на косата.Значи да си ги избричиме веѓите а?
може да си ги издепилирате, нели на мода се сега цртани веѓи ова она шотизнам, значи влакна само на косата.Значи да си ги избричиме веѓите а?
Влакната се нормална појава, ја играат улогата за заштита на кожата... Е сега, тоа што ние мислиме на овој начин, се е производ на испраниот мозок! Исто како што е нормално за мажот да има влакна по телото, би требало да биде и за жената, ама нели...Влакна на рацете, мустак брада , ако го помине тестот одна влакнамеѓу цицки и на Папче и онда одиме доле До сите Жени најгрозно нешто е влакна на жената освен коса други не смее да има.
За да може да се пукате заедно и на слабо светло?Убави раце, по можност со вени, големи убави дланки, изразено адамово јаболко, убав од, висина.
Да, баш затоа.За да може да се пукате заедно и на слабо светло?
може да си ги издепилирате, нели на мода се сега цртани веѓи ова она шотизнам, значи влакна само на косата.
И уште да слуша Dead can Dance, лудница...На мета од секогаш ми биле високи дечки со црна коса, па уште ако има и неколку дневна брадичка, полн погодок
Онда нема промашајИ уште да слуша Dead can Dance, лудница...
Овој ќе го биде ли?На мета од секогаш ми биле високи дечки со црна коса, па уште ако има и неколку дневна брадичка, полн погодок
Абе Евилл многу си духовит, ако не дадеш реплика со слика нема да можеш да заспиеш. Тој не го бива, туку ти ме плени со твојот шарм, духовитост и интелегенција кои неминовно се забележуваат во твоите постови. И да не поседуваш некоја од горе наведените карактеристики за тебе ќе направам компромис.Овој ќе го биде ли?
Има и диплома од високо образование.