Што е потешко? Вашиот тим да изгуби со кош во последна секунда или да изгуби со 30?

Кој пораз ве боли повеќе?

• Мојот тим да изгуби со кош во последна секунда.

Гласови: 78 45,9%
  • Мојот тим да биде разнесен со 30 поени разлика.

Гласови: 29 17,1%
  • Двата порази ме болат исто.

Гласови: 63 37,1%

• Вкупно гласачи
    170
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
И двата порази болат,но сепак е друго да изгубиш со 30 разлика,побргу си се помирил со поразот,а додека да примиш во последна секунда е тоа е веќе друга работа,си се борел ко лудак цел натпревар и последна секунда ќе ти го шибне некој и оди после крши глава..:tapp:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Боли и двата порази а посебно Да ни дадат во последна минута кош...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Епа поарно да изгуба 30 отколку во последната секунда да се нервират :):):):nesvest:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Нормално дека ме боли повеќе да нe прегазат со 30 поени разлика, а за другиот слчај барем ќе знам дека сме парирале цел натпревар ама ете сме немале среќа.

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
Боли кога ќе ти дадат кош во последна секунда истото ми се случи годинава кога Леброн на вториот натпревар со Орландо ја реши со 3ка во послендата секунда ќе го памтам цел живот(исто ја чекав и на спортска тогаш).:tapp:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Со кош во последната секунда..:Сепак, статистиките се бројат :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Сеедно пораз си е пораз болно го поднесувам и со 1 и со 100 разлика..

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Повеќе боли пораз во последна секунда, кога знаеш дека си дал се од себе до крај и одеднаш се да се сруши.........

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
А што е поубаво? Да победиш во последна секунда или да тепаш 30 разлика?
Ма повеќе се нервирам ако изгубиме 30 разлика зошто тогаш нешто не е во ред, а со еден поен тогаш сме конкурентни па може да се надеваме нешто друг пат.
Еве пример, да изгубевме денес од Грција со еден разлика или со кош во последна секунда, ќе бев нервозен,ама само во тој момент заради пропуштена шанса. После ќе викавме еве можеме да се носиме и со големи репрезентации.
А вака што да кажеш, мотивацијата и моралот кај мене е паднат а комоли кај кошаркариве.
Иначе браво за нив што се пласираа на европско, и мислам дека не е важно и сите да ги изгубиме, ќе ја имаат нашата подршка бидејќи ја остварија целта!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Двата порази ме болат исто. Техникалиите им ги оставам на тренерите и играчите.

А секоја победа ми носи радост. Повторно, техникалиите им ги оставам на тренерите и играчите.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Во случајот со Грција повеќе боли 30 коша разлика зошто знаевме дека се посилна и поискусна репрезентација од нас и дека немавме многу големе шанси за победа ,а ако изгубевме со кош во последната секунда па ќе болеше, но не до толку зошто ќе знаевме дека нашите дале се од себе и се надминале самите себе. И на крај не е срамота да изгубиш од некој посилен, срамота е да не се обидеш да пружиш отпор.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Повеќе боли кога изгубиш со кош во последната секунда, и тој пораз боли ама... :)

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Da gubi 30 razlika e podobro barem navreme ke gi otpisam i nema voopsto da ja sledam utakmicata, a ako celo vreme moite vodele i na kraj primat kos togas epten se nerviram i mi ide da go iskrsam televizorot:vozbud:

T

TaMчЕ

Гостин
Пораз е пораз ...дали со 30 разлика или со кош секако е загубен натпревар. Иако многу повеќе боли пораз со кош разлика...се надеваш на победа а всушност губиш во последна минута.. Во секој случај болно чувство, да ти загуби омилениот тим :(
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom