Што е потешко? Вашиот тим да изгуби со кош во последна секунда или да изгуби со 30?

Кој пораз ве боли повеќе?

• Мојот тим да изгуби со кош во последна секунда.

Гласови: 78 45,9%
  • Мојот тим да биде разнесен со 30 поени разлика.

Гласови: 29 17,1%
  • Двата порази ме болат исто.

Гласови: 63 37,1%

• Вкупно гласачи
    170

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
У последна секунда е најтешко нешто, како планина да ти се срушила е коа ќе го примиш сув на крајот :)) ама па од друга страна, таквата победа е најслатка :)

Е ова не да боли, пече на суво :icon_lol:
нај-момент од коа почнав да глеам кошарка...коа и да го глеам се ежам:wink:

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Porazot so eden kos vo poslednata sekunda boli poveke

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
у последните секунди јас мислам дека боли најмногу. Посебно кога изгубивме у Кавадарци во последните стотинки што се вика и тоа со чекори од страна на Самарџиев(не се палете не е провокација мое мислење). Друго е 30 разлика знаеш дека секако ке изгубиш немаш шанса да се повратиш,но кога водиш 1-2 разлика адреналинот е на високо ниво и очекуваш победа ама на крај за жал у последна секунда го примаш кошот. да си умреш од мака

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
У последна секунда е најтешко нешто, како планина да ти се срушила е коа ќе го примиш сув на крајот :)) ама па од друга страна, таквата победа е најслатка :)

Е ова не да боли, пече на суво :icon_lol:
I love this game!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
а бе секој пораз боли...ама кош во последната секунда најмногу боли...:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мојот тим да изгуби со кош во последната секунда е најболно:toe:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Боли повеќе пораз во последните секунди, бидејќи така до самиот крај се надеваш на победа,и по поразот срцето бие 100 на сат од возбуда и се прашуваш како можеше овие да имаат толку среќа, а ние за влакно можевме да победиме
а ако губат со 30 разлика не ги ни догледувам од срам и си гледам побрзо да го заборавам тој резултат, ама тоа не го сфаќам како болка, значи повеќе како срам:kesa:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Потешко е да се изгуби со 30 разлика, затоа што тогаш не си поразен туку си посрамотен!
Кога ќе изгубиш со кош во последна секунда, знаеш дека си изгубил во рамномерна игра, во игра добра за гледање за публиката со многу адреналин и даваш се од себе за наредниот пат се одмаздиш за поразот!

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Мојот тим да изгуби во последна секунда со кош.Нема да се помирам.
:salut:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
АКо дадат кош во последна секунда, после одма suicide. :)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
секако боли....ама јас мислам дека таму вие во помалите градови имате по еден клуб и сите се за тој, а тука во скопје дека има повеќе јас мислам дека ако изгуби работнички со 30 разлика ке ме умрат аеродромциве хаха

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Поише ме боли кога ке изгубам на велико пошо знам дека сме изиграле катастрофално, додека ако изгубам со 1 поен знам дека сме биле барем конкурентни или пак среќата била на нивна страна.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Според мене повеќе боли пораз со кош примен во последната секунда. Цел натпревар се трудиш, се бориш и на крај за влакно ти бега победата. Не дека ако губиш со 30 разлика ќе ти биде лесно, ама знаеш дека нема шанси да се вратиш и полека се помируваш со судбината, додека вака тотално те деморализира поразот. Кој играл кошарка знае за што зборувам :wink:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Премногу боли со 1 поен у последна секунда.... но пак сум водел до крај сум играл добро ( цел тим не само поединец) и све било добро освен шокантниот крај....
а да изгубам со 30 разлика е брука више која шо многу поише боли .... само да те прашаат....
колку колку заврши.... и им кажеш:
у последна минута ни дадоа кош и изгубивме ...
-паа... паа... многу беше.... =Колку? - паа... 30 разлика:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom