Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

Кому му е полесно да најде партнер?

• Вкупно гласачи
    415
Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.261
Абе нели у една тема кажувавте дека е до карактер, а не до грдоќа и паре. Или тоа беа прикаски, филозофии. Јас велам прво надворешност привлекува, не не била надворешност туку карактер. Сега друго испадна, пари и аутфит.
Затоа ли у диско (порано, сеа не знам можда е исто) женски влегуваа бесплатно или сами, а машки мораа да донесат најмалку едно женско, по можност со јак надворешен изглед и плаќаати и за него и за женско. Од љубов.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Pa toa i ja velam, za da ne ispadne sega edno, si dodavaat psotojano kriteriumi pa vaka pa onaka. :toe:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
А шо е уствари тешко да се фати дечко??Нормално на грдите од двата пола тешко им иде ама за девојка е доволно пристоен изглед и малце да се среди,па уште прва ако пристапи и крај.Полесна работа за убави и просечни девојки да си надат дечко амин.Машко прво треба да собере храброст и да има самодверба да и пријде,па после и прибирливоста на таа што и приоѓа итн.......А и плус женските имаат повеќе понуди = поголем избор.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Полесна работа за убави и просечни девојки да си надат дечко амин.Машко прво треба да собере храброст и да има самодверба да и пријде,па после и прибирливоста на таа што и приоѓа итн.......А и плус женските имаат повеќе понуди = поголем избор.
а зошто е полесно за женските? машкото треба да собере храброст?!..хмм...незнаев дека женските се родени со храброст...женските имаат повеќе понуди? лол...не коментирам на ова...

А

Александра Д.

Гостин
Не е полот преуден, пресуден е карактерот на самиот човек.
Некој/а можеби има повеќе храброст, а некој/а како мене нема и затоа е потешко...
Познавам многу девојчиња кои си фаќаат дечковци многу лесно, но знам и мноооогу машки на кои тоа не им иде баш од рака...:toe:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Кратко и јасно на девојката. Ако јас и Трајанка излеземе вечерва јас може да добијам 40 корпи а Трајанка 40 удварачи. Во тој случај јас имам избор нула а она 40. Се разбира тука мораме да го согледаме и најбиниот фактор а тоа е привлечноста меѓутоа ако збориме за два релативно еквиваленти субјекти тогаш на девојките им е полесно бидејќи се бирани а не бираат. И без попувања дека денес и девојките пристапуваат итн итн знам дека има такви случаеви ама и знам дека излегувам на разновидни места и се дружам со разновидни луѓе така да...

А и да не заборавам. И факторот ако машкото има многу пари да го занемариме...
хм не би рекла дека на девојките им е полесно дечко ми го бркав некој месец...... а се свиѓавме али ете лесно не се даде и тоа зашо мангуп бил така да исто е и кај машки и женски

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
хм не би рекла дека на девојките им е полесно дечко ми го бркав некој месец...... а се свиѓавме али ете лесно не се даде и тоа зашо мангуп бил така да исто е и кај машки и женски
1 во 1000 :toe: па и не е некое мерило,види има разни ситуации збориме глобално,излезете со дечко ти на исто место ама посебно,кој ќе има повеќе удварачи?

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
За двете страни е тешко...зависи кого сакаат да фатат, нивниот карактер. Некогаш е полесно некогаш е потешко. Зависи од околнистите.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
а зошто е полесно за женските? машкото треба да собере храброст?!..хмм...незнаев дека женските се родени со храброст...женските имаат повеќе понуди? лол...не коментирам на ова...
Обично машките се тие кои први приоѓаат,па затоа и требаат да соберат храброст.Верувај женските каде каде имаат повеќе понуди,јас пример повеќе понуди од педери сум имал него ли од женски :S :S :S

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
филмот е шо ретко кое женско се пушта на денешницава се чекаат на тацна.. буквално...или ке напраат ситуација преку луге за пак машкото да се пушти.. факат.. часни изузетци шо би рекла верица пишева..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
филмот е шо ретко кое женско се пушта на денешницава
Глигоров стајл - eeх во наше време, п*чките мене не бркаа пошто бев у кабриото на тито, ах не...и тогаш лазар му рече на ченто, брат оваа те сфиѓа да ја прашам ли дали сака да се мувате, и тогаш женами ми сфари кафе...ах не...

иначе...да ректи се, ама ги има...фората е шо ние такви радосни се “подаваме“ лесно на такви женски, и после не одкачуваат со песната “многу брзаш, сине мој“....

ISu

Jesus
Член од
30 март 2009
Мислења
4
Поени од реакции
1
!

Дали некогаш ви се случило да разговарате со вашите родители околу оваа тема?За партнерите,за сексот...не
она што денеска го немаат машките е знаењето како да се вклучат копчињата кај девојката -денеска машките се делумно асимилирани од страна на женските-плачат пред другите,ги кажуваат чувствата...не дека тоа не е добро,но едноставно не е природно. жените во мажот бараат сигурност,цврстина-заштитник -тоа е целате филозофија-точно како во старите времиња,точно како кај животните.Исто така бараат посебност оригиналност-затоа убавиците изгледаат недостапни.На нив дневно им се пушта барем по еден маж.И сите работи што ке и ги кажете се веќе видени,здодевни-затоа се бара оригиналност..........и така натаму..... А знаењето за тоа не е вродено...значи мора да се научи, а постојат луѓе кои го научиле-и сега ги учат другите.

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
Колку и да зборете,жените полесно се предават на мажите,кој е по стрплив тој победува,а 1 пат да се случи,после ќе ја знаеш шемичката..:):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ми се дешава случка кога бевме на средношколска екскурзија една мала(убава и надарена) да глуми недопирлива ....во дискотеката и се пуштаа скоро сите а јас бев мртов ладен...и глумев дека не ме интересира(што не беше точно)но малата се збуни и топката беше сега на нејзина половина...(како што би рекол татко ми ја јаде газот).По некое време доаѓа и ми вика ми се допаѓаш сакаш да се запознаеме и онда то...:pos2:
Мислам не е важен полот доколку на личноста и се допаѓа некој...ако на некое женско и се допаѓа одреден дечко таа сигурно нема да чека тој да ја примети и да почне таа на него да му се допаѓа...едноставно ќе му пријде и ќе се запознаат

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.083
Поени од реакции
25.236

Еми сега кој ти е крив што се палиш по мангупи. И башка темата е поквантитативна, значи кој му е полесно дечко или девојка а не дали на машките им е полесно да ја фатат Џесика Алба или на девојките Џони Деп.

Kajgana Shop

На врв Bottom