- Член од
- 22 април 2008
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 28
Ne e potrebno mn. razmisluvanje ZENSKITE vo sekoj slucaj!!!
a be kako zenskite?do koga be so ovie muabeti?pa koj e podobar lovec?toj sto lovi?ili toj sto ceka?znaes li zasto e volkot debel vo vratot?i koja devojka postapuva kako volkot?ne mi se veruva,kako moze nekoj da veruva deka na zenskite im e polesno da najdat partner?narocito na balkanov ne e taka.Ne e potrebno mn. razmisluvanje ZENSKITE vo sekoj slucaj!!!
a be kakva prednost?pa tie odbiraat od tie sto ke im se pustat,a nie od sekoja sto ja gledame vo blizina.a be vi nema nikakva logika muabetot deka na zesnkite im e polesno.mozebi na takvite kako PARIS HILTON im e polesno,ama toa e zapad,i tamu se nadminati predrasudite.На девојките!Не дека се подобри ловци од нас машките туку дека женските лупаат повише корпи,па со тоа се и поизбирливи?!?незнам!
ама мислам дека девојките имаат предност!!!
сакаш да ми кажеш дека машките потешко наогаат девојка?????????? извини ама мислам дека грешиш:smir:Не оди никаде муабетовнезнам само како не сфаќаш дека женско полесно може да најде машко,сепак јас признавам дека се почувствителни и можеби потешко им паѓа раскинувања и слично,но полесен е начинот до наоѓање партнер :smir:
Ејјјј ај добро сеа? И со тебе ќе се лажемесакаш да ми кажеш дека машките потешко наогаат девојка?????????? извини ама мислам дека грешиш:smir:
Се лажеш.Ејјјј ај добро сеа? И со тебе ќе се лажеменема врска во право сте и двете само баш ме интересира и машко друго мислење,види ако излезе цура во град средена и со намера да фати дечко се кладам у шејкер камикази дека си оди со дечко од диското
се лажам или?
Кладбата е отворена...кажете место и време....и цура нелиСе лажеш.