Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

Кому му е полесно да најде партнер?

• Вкупно гласачи
    415
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ne e potrebno mn. razmisluvanje ZENSKITE vo sekoj slucaj!!!
a be kako zenskite?do koga be so ovie muabeti?pa koj e podobar lovec?toj sto lovi?ili toj sto ceka?znaes li zasto e volkot debel vo vratot?i koja devojka postapuva kako volkot?ne mi se veruva,kako moze nekoj da veruva deka na zenskite im e polesno da najdat partner?narocito na balkanov ne e taka.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
На девојките!Не дека се подобри ловци од нас машките туку дека женските лупаат повише корпи,па со тоа се и поизбирливи?!?незнам!
ама мислам дека девојките имаат предност!!!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
На девојките!Не дека се подобри ловци од нас машките туку дека женските лупаат повише корпи,па со тоа се и поизбирливи?!?незнам!
ама мислам дека девојките имаат предност!!!
a be kakva prednost?pa tie odbiraat od tie sto ke im se pustat,a nie od sekoja sto ja gledame vo blizina.a be vi nema nikakva logika muabetot deka na zesnkite im e polesno.mozebi na takvite kako PARIS HILTON im e polesno,ama toa e zapad,i tamu se nadminati predrasudite.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Нема врска од кој пол сме туку каков карактер имаме. Има девојки кои многу полесно од машките почнуваат врска или одат само на мување, а секако дека има и обратни ситуации.

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
zavisi za kakvo fakanje stanuva zbor.
na zenkite im e polesno da smuvaat masko, otkolku na maskite da smuvaat zensko.:pos2:
a ako stanuva zbor za izbor za decko ili devojka (za vrska) isto tesko e za dvajcata.

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Подеднакво лесно е да се најде партнер, како што е подеднакво тешко да се најде вистинскиот партнер.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не оди никаде муабетов :toe: незнам само како не сфаќаш дека женско полесно може да најде машко,сепак јас признавам дека се почувствителни и можеби потешко им паѓа раскинувања и слично,но полесен е начинот до наоѓање партнер :smir:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Не оди никаде муабетов :toe: незнам само како не сфаќаш дека женско полесно може да најде машко,сепак јас признавам дека се почувствителни и можеби потешко им паѓа раскинувања и слично,но полесен е начинот до наоѓање партнер :smir:
сакаш да ми кажеш дека машките потешко наогаат девојка?????????? извини ама мислам дека грешиш:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
сакаш да ми кажеш дека машките потешко наогаат девојка?????????? извини ама мислам дека грешиш:smir:
Ејјјј ај добро сеа? И со тебе ќе се лажеме :toe: нема врска во право сте и двете само баш ме интересира и машко друго мислење,види ако излезе цура во град средена и со намера да фати дечко се кладам у шејкер камикази дека си оди со дечко од диското :vozbud: се лажам или?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ејјјј ај добро сеа? И со тебе ќе се лажеме :toe: нема врска во право сте и двете само баш ме интересира и машко друго мислење,види ако излезе цура во град средена и со намера да фати дечко се кладам у шејкер камикази дека си оди со дечко од диското :vozbud: се лажам или?
Се лажеш.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
На секси особа не е битно машко или женско лесно му е да си најде партнер! Мене на пример ми е ептен лесно да си најдам женска :Р :pos2:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дефинитивно на девојките им е полесно!:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Полесно е девојка да фати дечко. Од три причини.
1. Чисто пазарно правило. Има повеќе машки од девојки, па така коа е голема понудата цената се намалува. Со други зборови девојките можат да си најдат дечко за ,,ефтино,, . Ова е статистички потврдено.
2. Поседуваат вагина. Светот би бил досадно место да не постоеле цицки вагини и гзиња.
3. Бираат а не се бирани. Они се пленот, на кој што можеби во меѓувреме целат и други ,,ловци,, . Токму ова го имав пишано во една друга тема. Женски коа се спремаат за во град, се дотеруваат се шминкаат, значи работат на тоа да бидат попривлечни, работат на својата надворешност. Ние облакаме шо дое на рака слушаме музика и така натаму нормални работи ко и остатокот од времето коа безделничиме. Знач излегуваме во град наоружани единствено со она што си го носиме во себе. Не верувам дека ако облечам таа и таа кошула или тие и тие патики, полесно ќе си фатам девојка( ако веќе збориме за излагање да си фатиш девојка, шо у принцип е глупо да некој планира такво нешо екшли), додека пак,кај нив, фустан и те како е попривлечен од фармерици некои безвезни.
Иам и ја другари шо се водат по правилото ,нема пари нема п**ки брат. Неискусни се јебига.

Kajgana Shop

На врв Bottom