Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

Кому му е полесно да најде партнер?

• Вкупно гласачи
    415
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Кратко и јасно на девојката. Ако јас и Трајанка излеземе вечерва јас може да добијам 40 корпи а Трајанка 40 удварачи. Во тој случај јас имам избор нула а она 40. Се разбира тука мораме да го согледаме и најбиниот фактор а тоа е привлечноста меѓутоа ако збориме за два релативно еквиваленти субјекти тогаш на девојките им е полесно бидејќи се бирани а не бираат. И без попувања дека денес и девојките пристапуваат итн итн знам дека има такви случаеви ама и знам дека излегувам на разновидни места и се дружам со разновидни луѓе така да...

А и да не заборавам. И факторот ако машкото има многу пари да го занемариме...
Sussaro знаеш се согласувам со тебе. Само ќе додадам дека девојките бираат и помеѓу оние што ќе ги одберат нив.:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
фала богу дека на женските им е лесно
они можат да кажат ај се фатиме и машково одма се "дава"

не е фер машките мора да се мачат
а женските одма кажат 1 збор и све освајат
хааххахах.....колку не е така али ајде...делумно сте напатени од тие работи па нека ви биде:)значи....зафиси кој ...зависи како...се е релативно и различно:back:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Во нормални услови девојката .
Само некој шминкер пицнат може полесно евентуално. Ама претежно на женските им е полесно :)

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
Od moj aspekt na devojkite im e poteshko zatoa shto sekogash go baraat *Mr. Perfect* a takov teshko se naogja....

i dodeka znaat samo da *korpiraat* ke im bide mnogu poteshko da si najdat idealen za niv.dodeka vo globala site mashki baraat samo da e privlecna devojkata! :smir:

Jas znam....Definitivno Devojkite :)

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Машките бе алоо ! да видиме кој повеке се пази . како машко можам да сум со која сакам каде сакам и колку сакам и никој нема ни да ми брои ни ништо..а да сме искрени девојчињата повеке се пазат за тие работи..ке ги напраат курви итн итн..машките можат секоја вечер да се со разични,ке им замери некој ? кој може да го каже истото за девојчињата? можат и они ама таквите кај нас курви ги викаат :wink:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Машките бе алоо ! да видиме кој повеке се пази . како машко можам да сум со која сакам каде сакам и колку сакам и никој нема ни да ми брои ни ништо..а да сме искрени девојчињата повеке се пазат за тие работи..ке ги напраат курви итн итн..машките можат секоја вечер да се со разични,ке им замери некој ? кој може да го каже истото за девојчињата? можат и они ама таквите кај нас курви ги викаат :wink:
е потполно се сложувам со твојот пост, машките сто пати полесно можат да си фатат девојка без проблем

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
да земеме машко и женско и да ги пуштиме во дискотека во мисија да најдат партнер за вечерта.
што мислите кој прв ќе се врати со „плен“?:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
да земеме машко и женско и да ги пуштиме во дискотека во мисија да најдат партнер за вечерта.
што мислите кој прв ќе се врати со „плен“?:helou:
Зависи. Mашките обично кога бараат “плен", гледаат тој плен да е што поатрактивен и пробуваат кај поатрактивни, во исто време и подигнати девојки, кои ги одбиваат и затоа и бројката на добиени корпи се зголемува. Тие не толку атрактивните, ама апсолутно постојано ги игнорираат и целат повисоко, затоа и добивате толку корпи. А нормално дека убава девојка ќе добие многу понуди. Ама и убав дечко ќе има голем број девојки околу него и он ќе си бира.

Ако збориме за просечен изглед, за мене машките можат полесно да најдат девојка.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Од аспект на тоа дека машките се тие што најчесто се пуштаат, девојќите полесно фаќат дечко. Точно дека многу се избирливи, но од 10 машки што ќе им се пуштат ќе се најде еден асален бе. :toe:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Зависи.Машките обично кога бараат “плен“,гледаат тој плен да е што поатрактивен и пробуваат кај поатрактивни,во исто време и подигнати девојки,кои ги одбиваат и затоа и бројката кај добиени корпи се зголемува.Тие не толку атрактивните ама апсолутно постојанио ги игнорираат и целат повисоко,затоа и добивате толку корпи.А нормално дека убава девојка ќе добие многу понуди.Ама и убав дечко ќе има голем број девојки околу него и он ќе си бира.

Ако збориме за просечен изглед,за мене машките можат полесно да најдат девојка.
чекај сега, зборуваме за натпревар овде...
значи просечен дечко и девојка треба за што пократко време да излезат со „плен“.
според ова девојката нема да чека некој да и се пушта туку самата ќе си бара „плен“.
што би рекла на ова?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Неможам да пресудам се зависи од моментот од тој што бара партнер и нормално дали ќе чукне на правата врата. Некогаш е полесно девојка да фати дечко некогаш е обратно али во секој случај поголема е веројатноста девојка да фати дечко.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
чекај сега, зборуваме за натпревар овде...
значи просечен дечко и девојка треба за што пократко време да излезат со „плен“.
според ова девојката нема да чека некој да и се пушта туку самата ќе си бара „плен“.
што би рекла на ова?
Не мора да значи дека девојката ќе се врати со плен. Многу зависи од местото каде што бараш плен и типот на луѓе кои ги гледаш како плен.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Не мора да значи дека девојката ќе се врати со плен.Многу зависи од местото каде што барап плен и типот на луѓе кои ги гледаш како плен.
добро бе ај така нека е - на машките им е полесно...
ако се лажиме така е...

глупаво е да ме убедуваш дека доколку просечно (по убавина) и убаво стокмено и дотерано девојче ми дојде (мене или на било кој) и сака да се измуваме или сл би ја одбил...

зборуваме за слободно машко...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И ти си нашол со најинатливото знакче да се расправаш :smir:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
добро бе ај така нека е - на машките им е полесно...
ако се лажиме така е...

глупаво е да ме убедуваш дека доколку просечно (по убавина) и убаво стокмено и дотерано девојче ми дојде (мене или на било кој) и сака да се измуваме или сл би ја одбил...

зборуваме за слободно машко...

Доаѓаме до заклучокот дека зависи од местото и луѓето, односно околината во која се движиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom