Што е најлудото нешто што сте го направиле во животот?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Професорот ме пушти да го земам дневникот од канцеларијата, а јас го разлистив низ ходникот, и ги изгледав сите оценки...
адреналинска ствар.

B

Black Guard

Гостин
Не знам дали има ваква тема, ама ме интересира која е вашата најголема авантура и како се чувствувате во врска со тоа.

Имам влезено во неколку големи индустриски објекти претставен како вработен,нормално претходно добро се спремав а и имаше луѓе кои ги познавав, и да се инфилтрирав во објект за кој не треба да се збори(и не ме осетија:D) ...пред 3 години го меркав и ОХИС али џабе сега помина веќе таа желба али интересно беше не велам не,работничка униформа,автобусот и терај а во монопол е најлесно ама не е интересно,пробајте во операциона сала е тоа е тоа-само не крадете и не чепкајте ништо ако сте во медицински објект а ако сте во фабрика работете замена на колегата кој е на боледување:).

Има уште полуди работи ама не се за кажување.
--- надополнето: 13 август 2012 во 15:51 ---
Го дркав и влезе таткоми...
Лееле жив те фатиле...цццц Срамота.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.866
Поени од реакции
6.664
Напишав саркастичен пост на темава.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Ај само јас и Анчо ќе бидиме сериозни на темава, денес нешто не сум хејтерски расположен:) :
Во пијана состојба возев во рикверс на семафорите кај банкана со исклучени светла а другарот преку прозор отворил чадор и се смее, се измочав на сред раскрсница кај мими маркет, се чукнав со колата во тунелот кај Liquid (и ден денес имам огромна гребаница на десната страна од колата од крај до крај), со пур пена ја испрскав на една шмизла на косата (претпоставувам после тоа требеше да се шиша лустер), направив тешка собраќајка на 16 години при што ја украдив колата на татко ми, и опцув на класната, и залепив мастика на столот и сакаа да ме избркаат од школо, сум пробал : бело, амфета, пико и ганџа,сум учествувал во неколку групни тепачки во дискотеки, пеев на микрофон во Арена на настапот на Џони Лајв или Жаре Берберот (не сум сигурен кој имаше свирка) но знам дека ми свиреа сите додека пеев :D , имав секс со другарката на девојка ми, во 7-8 оделение бев Љубаништа со друштво 2 дена без да знаат моите каде сум (при тоа се кренало потера по мене), на другарот му организиравме ергенска вечер- ден пред свадбата (со трбушен плес/танчерка од 2000 денари- една ороспоѓа што ми ги собра парите за поклон на свадбата и 200 евра донирани во алкохол, при што наредниот ден човекот не ни беше свесен дека прави свадба), го претставив мојот комшија пред еден негов муштерија дека е наглув и треба да вика кога зборува со него (што се направи добар сеир при нивната конверзација).... ама тоа не е ништо во споредба со кога ги излажав сите дека девојка ми е бремена и треба да се женам на 17 години:facepalm: - е таква паника/трагедија предизвикав кај моите што после тој коментар 3 години никој не ме веруваше што им зборувам (додека ми заврши пубертетот).... и некој слични ствари што не се сеќавам.
Али чоеков (мој добар друг) е врв на глупостите, само ќе кажам дека пред 10тина години им пријави бомба во Гиназија и дури специјалисти од Скопје со хиликоптер имаа пратено за да ја деактивираат:pos: За друго сам нека си зборува, а јас само ќе се присетувам и смејам:icon_lol:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
mnogu raboti ima ne mi teknuva nekoja posebno

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ај само јас и Анчо ќе бидиме сериозни на темава, денес нешто не сум хејтерски расположен:) :
Во пијана состојба возев во рикверс на семафорите кај банкана со исклучени светла а другарот преку прозор отворил чадор и се смее, се измочав на сред раскрсница кај мими маркет, се чукнав со колата во тунелот кај Liquid (и ден денес имам огромна гребаница на десната страна од колата од крај до крај), со пур пена ја испрскав на една шмизла на косата (претпоставувам после тоа требеше да се шиша лустер), направив тешка собраќајка на 16 години при што ја украдив колата на татко ми, и опцув на класната, и залепив мастика на столот и сакаа да ме избркаат од школо, сум пробал : бело, амфета, пико и ганџа,сум учествувал во неколку групни тепачки во дискотеки, пеев на микрофон во Арена на настапот на Џони Лајв или Жаре Берберот (не сум сигурен кој имаше свирка) но знам дека ми свиреа сите додека пеев :D , имав секс со другарката на девојка ми, во 7-8 оделение бев Љубаништа со друштво 2 дена без да знаат моите каде сум (при тоа се кренало потера по мене), на другарот му организиравме ергенска вечер- ден пред свадбата (со трбушен плес/танчерка од 2000 денари- една ороспоѓа што ми ги собра парите за поклон на свадбата и 200 евра донирани во алкохол, при што наредниот ден човекот не ни беше свесен дека прави свадба), го претставив мојот комшија пред еден негов муштерија дека е наглув и треба да вика кога зборува со него (што се направи добар сеир при нивната конверзација).... ама тоа не е ништо во споредба со кога ги излажав сите дека девојка ми е бремена и треба да се женам на 17 години:facepalm: - е таква паника/трагедија предизвикав кај моите што после тој коментар 3 години никој не ме веруваше што им зборувам (додека ми заврши пубертетот).... и некој слични ствари што не се сеќавам.
Али чоеков (мој добар друг) е врв на глупостите, само ќе кажам дека пред 10тина години им пријави бомба во Гиназија и дури специјалисти од Скопје со хиликоптер имаа пратено за да ја деактивираат:pos: За друго сам нека си зборува, а јас само ќе се присетувам и смејам:icon_lol:
Бурно :eek:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Да го читаш е бурно, а да го доживееш е страшно добро со страшно пеколни андреналински ефекти, и со многу многу лоши последици кои ги сносив после направеното. Обичен пример- за собраќајката платив околу 5000 евра оштета, и голема среќа што немаше жртви, само повредени.
Како што рекле старите : се се враќа, се се плаќа.;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Me fati drugarka kako go drkam

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Си купив руска тоалетна хартија.

М

Мартин`

Гостин
Искршив 2-3 креди на одморот нашколо додека беше малиот одмор, полудо здравје :хулиган:

Kajgana Shop

На врв Bottom