Што е најлудото нешто што сте го направиле во животот?

П

Паган-др

Гостин
Или можеби зашто немале авантури во животот зашто животот го поминуваат како тебе пред компјутер
Да, и со спуштени ролетни, се немаме видено во огледало, и сме дебели, гнасни и масни.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ти си таа што го поминува животот пред компјутер затоа што не можеш да кажеш што сакаш, а веројатно најголемиот дострел на пишувањето ти е ставање лај4е и кис4е.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Ти си таа што го поминува животот пред компјутер затоа што не можеш да кажеш што сакаш, а веројатно најголемиот дострел на пишувањето ти е ставање лај4е и кис4е.
Не поминувам време на компјутер како што претпоставуваш, на кајгана сум пред месец. Тоа што јас го имам доживеано, веќе е напишано во книгите што ги имам издадено. А доволно сум возрасна за да не ставам кис4е и лајк4е.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Пишуваш книги, а не можеш да ги споиш насловите на анкетата и темата што си ја поставила! Браво за тебе!

Годините немаат врска со лигавењето и со незнаењето.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Пишуваш книги, а не можеш да ги споиш насловите на анкетата и темата што си ја поставила! Браво за тебе!

Годините немаат врска со лигавењето и со незнаењето.
да ја вклучиш логиката, можеби и ќе сфатеше

O

Orion.

Гостин
Моментално работам на случајот собирање пари за банџи џампинг во Бугарија.
Многу е страшно, сериозно
Најстрашниот дел е баш пред да скокнеш
Можно е и да се предомислиш и да не скокнеш:)
Чувството не можам да го опишам, многу е интензивно, и ти се превртуваат цревата:)
Кога ќе те потегне пак нагоре, нема да биде нагло и грубо како што повеќето мислат туку е прилично еластично.

И нека те снимаат обавезно

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Многу е страшно, сериозно
Најстрашниот дел е баш пред да скокнеш
Можно е и да се предомислиш и да не скокнеш:)
Чувството не можам да го опишам, многу е интензивно, и ти се превртуваат цревата:)
Кога ќе те потегне пак нагоре, нема да биде нагло и грубо како што повеќето мислат туку е прилично еластично.

И нека те снимаат обавезно
ќе има, и сликање и снимање

H

HITCH

Гостин
Не поминувам време на компјутер како што претпоставуваш, на кајгана сум пред месец. Тоа што јас го имам доживеано, веќе е напишано во книгите што ги имам издадено. А доволно сум возрасна за да не ставам кис4е и лајк4е.
Здраво,

Јас сум твоја верна читателка на форумов. Ќе може ли да ми кажеш кои книги ги имаш напишано? Многу би сакала да ги прочитам и каде може да ги набавам. Фала однапред.

Поздрав и секое добро.

Г

Грејвдигер

Гостин
Шшт. Јас на 4-5 годинки избегав од градинка. Си отидов прво до дома, немаше никој, па отидов кај мајка ми на работа и низ тоа болницата не можев да се снајдам, па си седнав на скали додека не налета на мене. Жената цела во паника и се јавиле дека син и го нема во градинка, па и полиција ме барала под дрво и под камен, а јас пола град обрнав... :pos:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Кога бев мали со другарите игравме фудбал и кога завршивме ајде ќе идеме до кај мене да пиеме вода.И сеа еден другар ми бара чаша вода,му давам,ја пие таа па бара уште една и таа ја пие и пак бара уште една чаша вода,тогаш се накурчив,му напунив вода земав ркнав во водата и му ја дадов да ја испие.:D
Лудак ејјјјј.... оди лечи се колку си мрднат :D

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Еднаш кога бев на 14 - 15 години се собравме друштвото од маалото и седеме сите на куп и ни беше многу досадно. И ми текна да им кажам да направиме некоја глупост и јас почнав да фрлам камења по една улична светилка и по неколку пати мавање ја погодив и после сите избегавме. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom