- Член од
- 18 јули 2012
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 47
Или можеби зашто немале авантури во животот зашто животот го поминуваат како тебе пред компјутерНели гледаш дека ти ја истролаа темата затоа што не си јасна!?
Или можеби зашто немале авантури во животот зашто животот го поминуваат како тебе пред компјутерНели гледаш дека ти ја истролаа темата затоа што не си јасна!?
Да, и со спуштени ролетни, се немаме видено во огледало, и сме дебели, гнасни и масни.Или можеби зашто немале авантури во животот зашто животот го поминуваат како тебе пред компјутер
Не поминувам време на компјутер како што претпоставуваш, на кајгана сум пред месец. Тоа што јас го имам доживеано, веќе е напишано во книгите што ги имам издадено. А доволно сум возрасна за да не ставам кис4е и лајк4е.Ти си таа што го поминува животот пред компјутер затоа што не можеш да кажеш што сакаш, а веројатно најголемиот дострел на пишувањето ти е ставање лај4е и кис4е.
да ја вклучиш логиката, можеби и ќе сфатешеПишуваш книги, а не можеш да ги споиш насловите на анкетата и темата што си ја поставила! Браво за тебе!
Годините немаат врска со лигавењето и со незнаењето.
Многу е страшно, сериозноМоментално работам на случајот собирање пари за банџи џампинг во Бугарија.
ќе има, и сликање и снимањеМногу е страшно, сериозно
Најстрашниот дел е баш пред да скокнеш
Можно е и да се предомислиш и да не скокнеш
Чувството не можам да го опишам, многу е интензивно, и ти се превртуваат цревата
Кога ќе те потегне пак нагоре, нема да биде нагло и грубо како што повеќето мислат туку е прилично еластично.
И нека те снимаат обавезно
Ај врви си по патот. Ти на лево, јас на десно.да ја вклучиш логиката, можеби и ќе сфатеше
Здраво,Не поминувам време на компјутер како што претпоставуваш, на кајгана сум пред месец. Тоа што јас го имам доживеано, веќе е напишано во книгите што ги имам издадено. А доволно сум возрасна за да не ставам кис4е и лајк4е.
Лудак ејјјјј.... оди лечи се колку си мрднатКога бев мали со другарите игравме фудбал и кога завршивме ајде ќе идеме до кај мене да пиеме вода.И сеа еден другар ми бара чаша вода,му давам,ја пие таа па бара уште една и таа ја пие и пак бара уште една чаша вода,тогаш се накурчив,му напунив вода земав ркнав во водата и му ја дадов да ја испие.
Не ме замарај бе фирмаш еденЛудак ејјјјј.... оди лечи се колку си мрднат