Што ви недостига од детството?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Играње шуто дупе, долга магарица, крадење цреши (имаше едни бели мх мх)
собирање сликици од светско, звонење по домофони...

sl@tk@

е па слатка...
Член од
12 февруари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
se, a najveke licnosta so ja izgubiv ...

М

Мрак

Гостин
крадењето зелени кајсии,карањето со комшиите во доцните часеви,криенка со топка....и едноставно СЕ ми фали
Зелени кајсии!!!Оооу је!Најубавоо нешто,какви се ќисели ауу!!Многу ги сакам,одвај чекам оваа година да ги јадам.Јас не крадев од дворови,имав дома,само се криев од баба ми.Знаете:не јади зелени кајсии,стомакот ќе те боли,ќе повраќаш...блаблааа...превкусни се!!!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Луѓето што тогаш размислуваа слично со мене. Сеа се важни. И гоwеми. И употребуваат долги зборови. И се досадни и терсене и исфрустрирани.

Инаку не ми недостига ништо друго. Убавото си го собрав со мене и си го влечкам и на стари години. Уште јадам Киндер, уште сакам љуљашки и уште се шетам на ушка наоколу. Уште глеам цртани, се бркам на сред улица и пентарам по дрва и играм фризби у парк.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Еднаш допри,шуто дупе,крадење цреши,жмурка,граница......:(

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Дефинитивно на прво место ми недостига тоа што не се замарав со учење. А инаку доста ми недостигаат и прошетки со татко ми и мајка ми, па низ паркот кога се шетавме, па кога ќе ја земев мојата формула на даљинско... Тоа беа времиња :)

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
bezgriznite igri u maalo, sobiranje detska posta igranje zmurka, brkanica, pantomima, asocijacii, pravenje zabavi i kvizovi u maalo...eh toa bea vreminja zlatni kade sto nemav nikakvi poozbilni problemi i grizi...sakam pak da se vratim u toa vreme:)

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Уууу ми фалат многу работи , најмногу играњето надвор со другарите во маало, трчањето , качување по дрва... ии што уште не...

Член од
26 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
1
ми фали само едно црвено столченце што си го имав.. а го изгубив пред 1-2 години кога на гости ни дојдоа 2 мали лигли од по 4-5 години и се запнаа за столчето и баба ми со цел памет им го даде без да ме праша.. и многу плачев и се нервирав за тоа!!..:toe:

I

Intex

Гостин
Ми недостигаат само некои од другарите со кои се дружев тогаш. И еден камион (играчка) ми недостига, зошто и само овој ми преживеа од сите играчки. Сите што ке ги купев, за 5 дена максимум ги кршев за да видам што имаат внатре, ама со овој камион бев поврзан и минатата година се скарав со сестра ми и ми го скрши. Сеуште ми е жал за камиончево, ама пишано му било да биде скршено.

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
Поинаквото доживување на работите, играњето по цели денови... жмурка, брканица..

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
hehh na moite..... godini bogami previse dozivuvanja mi falat od detstvoto.......:toe:
.......................................................................................... celoto detstvo!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom