Што ви недостига од детството?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ми недостига целото детство... секое мало делче од него.:nesum:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ми недостигаат сите детски "грижи",ми недостасуваат сите глупости што ги правев,ми недостига тоа детско радување на се..И на крај ама баш се ми недостига...:(

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ми недостига амбицијата од тогаш.. Желбата за учење.

U

UnholY

Гостин
Буквално ништо.
Еден период од кој ни мал фрагмент не ми недостасува.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Оу, буквално се`.

Маја и Маја што ми беа најдобри другарки, ластикот со нив, Иван што ми беше најдобар другар, куќичката од крадени цигли што ја правевме во двор (прозор на куќата беше врата од рерна, крадевме од дома перници за да седиме, во висина собираше само деца до 10 годишна возраст и по некое време толку се популаризираше во маало што наплаќавме 10 денара влез на секое дете :pos: ), Стефан од Австралија кој ми беше прва симпатија, Дина која насилно ми ја преселија во Шведска, народна, жмурка, џамлии, камај-камај со братучедите у село, сите улични мачки и кучиња што ги влечкав дома, сите замислени пријатели што ги имавме со сестра ми, семејните одмори по околниве држави...

Се. :( Имав стварно убаво детство.

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Ми фали старата куќа...Ми фали друштвото од 8-мо одд(ако сме секој викенд заедно,ама не е исто),ми фали наставничката по историја,ми фали мозокот што го немав...И најмногу од се ми фали чуството да се биде дете!

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Bezgriznosta,vo vistinska smisla na zborot.Toa sto znaev da go ziveam sekoj moment,da uzivam vo nego bez da mislam na toa sto sleduva utre,po dva dena,po dve nedeli,dali e ispravno ili e pogresno,sto ke pomislat ili recat drugite i gluposti od vakov tip.

Podgotvenosta na sekakov rizik vo sekoe vreme,zelbata da prifatam predizvik bez nikakvo kalkuliranje,premeruvanje,odolgovlecuvanje,tupenje...samo taka,od kef.

Toa sto mozese da me napravi srekna najbezvezna glupost,da me ispolni,da mi go razubavi denot.

Naivniot,detski nacin na koj gledav na se,verbata sto ja imav vo lugeto,vo iskrenosta na nivnite nameri i zborovi,verbata vo pravdata,toa sto mislev deka se e taka kako sto izgleda,sto prifakav se bez rezerva,skepsa..

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
ми фали старото маало. ми фали старото друшто. ми фали играњето жмурка пред зграда. ми фалат учителките од основно. ми фали класната и ми фали безгрижноста што тогаш ја имав!

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Седењето со дедо ми на клупа под дудинката и пеење на песни како ,послушајте патриоти ....ох многу одамна беше .

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ми фалат крпениците на глава шо ги имав на секои две недели (бев прилично мирен и стабилен момак немаше дрво од кое немав паднато)

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Definitivno bezgriznosta, zivotot bez obvrski...:icon_conf:icon_neut:icon_frow

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ми недостига да си играм џамлии со Марко пред зграда и да влечкам мачиња/кучиња со комшиските деца.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Mи недостига безгрижноста, и тоа како во се' наоѓав убавина и убавина only.
И ми недостигаат Маја и Мина и воопшто ние три како целина..

Kajgana Shop

На врв Bottom