Што ви недостига од детството?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Кучето мое Блеки.

miro1983

Патриот
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
uf e sega mi vrati nekoj momenti bas od toj za mene najubav period koga bas za nisto ne ti e griza a mi falat malskite igranja fudbal i uste mnogu raboti

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Слободата и безгрижноста најмногу ми недостигаат. Ех, да може да се врати времето :(

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
се ми недостига:nesum:
беше и ке ми остане најубав период во животот
безгрижноста и слободата колку сакам да се вратат:cry:

но ми фали и играњето со топки, играњето брканица низ цело мало, криењето на дрва за криенка, играњето со пиштолчиња и камај камај:pos:, играњето џамлии, фаќањето пеперуги и гуштери во најтоплото во лето, трчањето низ ливади и правејки се со "шнолички", правењето куќички во песок, играњето мајки и деца со кукли ах има уште толку многу:cry:

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
големиот пинк пантер тепачките со брат ми најдобриот другар лудите случки низ маало безгрижноста...паа скоро цело детство:toe:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Ми недостасуваат игрите....жмурка...народна...бугарска...времето кога играв фудбал:vozbud:...и наајвеќе ми недостасува моето кученцеее...:(:(

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Дедо ми и шетањето со него по парковите :cry:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Леле колку работи ми недостасуваат.
Кога ќе ми текне само колку брзав да пораснам и се трудев од петни жили да пораснам,да бидам понапред од мојата генерација,да речат-зрела е за тие години.
Срање еј,срање,сега да имам 6 години...
Ми фали палентата во градинка,многубројните претстави во кои глумев,куклениот театар ,кога полневме и шиевме кукли од партали. Ми фалат тостовите од Авона и чоколадното млеко што баба ми го купуваше секој пат кога ме земаше од градинка. Ми фали каучот на баба на кој заспивав за 5 минути и кога подоцна напрсти идеа да ме покријат за да не ме разбудат,решавањето крстозбор со дедо на маса и пиењето домашно винце(добро јас пиев во чашки за ракија:)) Атмосферата кога дедо ми слушаше вести во 15:00 и го пушташе телевизорот доста гласно за да не пропушти ниеден збор од тоа што кажува презентерката,додека ги чекав моите да дојдат во 15:30 да ме земат од кај нив,кога сакав да се брцкам во водата кога цела фамилија се собираше да лупи пиперки за ајвар...ее...
Не е исто,се сменивме и ние и времињата,нормално,тоа е неизбежен процес,секој ден сум кај нив,но тие остареа,а јас пораснав...во секој случај,имав добро детство,можеби осамено,затоа што брат ми подоцна дојде,а братучедите ми беа веќе големи и не сакаа да си играат со мали деца :pos2:цц кога ќе се сетам колку сум им се лутела кога ќе ми речеле -мала си:)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
игрите што сме ги играле со другари

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Euforijata......
Kako mal so dusa ja cekav da dojdi nova godina,11 Oktomvri,da pojdam na odmor,i slicni raboti....za koi kako se blizese vremeto jas ne mozev da zaspijam od vozbuda...
Ne znam oti,ama sega nisto ne mi predizvikuva vozbuda kako koga bev mal...denot pred da zaminam na odmor mi bese ist den kako drugite,ne znam oti ama ne sakam da dojdi nova godina,i slicni raboti....

Kajgana Shop

На врв Bottom