Што ви недостига од детството?

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
тоа што к*р ме болеше за се, тато носи мама меси, еееееееееееехххххх детство :toe:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
-Безгрижност
-Срека
-Еуфорија
-Невиност
-Наивност
-Флипери
-Фудбал на маало
-Тенис со нога на маало
-Комај,комај
-Маање со тутурки
-Брканиџок
-Константното осознавање на светот и задоволството што го осекаш додека се случува тоа
-1000 зошто,1000 затоа
-Историскиот атлас
-Трите Енциклопедии на српски
-24 часа пред телевизор
-Play Station 1
-Nintendo
Многу работи у глобала.Памтам дека кога бев мал,се молев никогаш да не пораснам.За жал...еве ме.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
:nesvest: WoW Бравос бе човек и мене многу ми недостасува детството...
ама таа е човек:toe: шо да правиме неможеме да се вратиме назад...

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
1.Најмногу ме недостасуваат прикаските на дедо ми.

2.Другарчињата со кои си игравме од утро до вечер,и за ништо не се секиравме.

3.и ред други работи,што никогаш нема да ги заборавам.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Nekni sluchajno sretnav edna shkolska od osnovno, i od vo vozbuda nekntrolirano prashav: -kako e prviot gaz shto sum go fatil vo zivotot. Morav! Toa prvo mi padna na pamet:....
....eh odamna nekade 5-6 oddelenie vo soblekuvalanta po fizichko ,u pichku materin, eh da zanete kolku ubavo se drka posle so istata raka...
E toa mi fali, sega takvo chuvstvo ne se dobiva:smir:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
vo sekoj slucaj bezgriznosta radosta drugarstvoto taka so drugo bi mi nedostigalo

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.108
Баскет во маало, НБА на телевизор (сеуште ја има, само да имам слободно време да ја гледам), П-4 легитимација за патување со возови (90% попуст), руски цртани филмови на телевизија.
Се останато си имам, всушност сега имам многу повеќе.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Сител Бамбини (кога ќе ми текне колку сум играла пред телевизор додека траеше),играњето на улица кај мене,кинењето алишта (кога се криев од мајками се праев на три ипол не сум скинала ништо!),тепачките хахаха,возењето со моето точаче.Ми фалат шишките што ги имав и целата облека ofofof:,ми фалат барбиките и другарка ми со која си игравме под маса кај мене во дневна,шминките со кој неможеше да ме препознаат...Едноставно ми недостига безгрижноста што ја имав,ми недостига татко ми (понекогаш) и ми недостига некој да ми купува играчки!!!luta:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ништо не ми фали како чувството додека играв/ме флипери. Кога ке влезеш во флиперница, целата атмосфера, и мирисот на флиперниците, духот е специфичен. Тогаш компјутери никој немаше, и било каква технологија беше злато и бескрајна занимација. А најслатко беше кога ке имаш 10 ден плус (вкупно 20) за уште два жетона :pipi:

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Mene mi fali igranjeto lastik,nintendoto isto taka,toa deka ne se sekirav za nisto osven kako da bidam dobra za mama i tato da mi kupat nesto:smeshko:mi falat denovite koga se prskavme so crevo,i koga pravevme torta od pesok..i uste mnogu raboti ali ne mi teknuva....

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Мене ми фали безгрижноста...... ми фали тоа што не сум се грижела за тоа што ќе се случи утре.....ете тоа ми фали

R

reactive89

Гостин
Ми недостигаат поедноставните работи, иако знаев многу често да си ги компликувам малку повеќе зашто незнам многу многу да се справам со стварно едноставни работи... А сега кога веќе пораснав малку повеќе, и сите работи толку многу се компликувани, ми недостига поедноставувањето на работите... едноставните одговори да, не и затоа што, а не овие кружења одоколу за да го постигнеш истиот одговор кој го очекуваш да го добиеш...
Ми недостигаат поедноставните работи, кои често знаев да ги компликувам, сосема малку, за да можам да се справам со нив полесно...
али тоа е живот, еден е, не се враќа назад... нема назад...само дајле, и само мисли кои ти се вртат сега во главата, од кои заклучуваш дека ова време ќе го бараш многу да се врати, но само знаеш оти како што старееш се покомпликувано и покомпликувано ќе биде...:nesum:

затоа убаво рекле старите... Живеј го животот како да ти е последен, но не прави глупости за кој ќе жалиш понатаму...!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Другарите, и сите тие го*нарии, бељи, проблеми што сум ги правел во населба, сите тие луди и откачени фикс идеи, ми недостигаат, тепачките, фудбал топките, по милион ги имав, паѓањето од ролери, еден куп работи, кој се само едно убаво минато, и спомнен

Член од
23 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
мииии фалиии безгрижностааааааа и после све останатоprc:

Kajgana Shop

На врв Bottom