Што ви недостига од детството?

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Мислам дека ништо не ми недостига, затоа што имав стварно убаво детство и би сакала да си се вратам во тоа време.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислам дека ништо не ми недостига, затоа што имав стварно убаво детство и би сакала да си се вратам во тоа време.
Не ти е логично поврзан првиот дел од реченицата со вториот...

Иначе фалат луѓето,кои сеа се отидени по сите страни у Скопјево :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ништо не ми недостига пошо немав време за ништо да се приврзам нешо посебно зашо се живо кршев :) Зборам за нешо материјално,играчки и такви ствари. А иначе би сакал да си се вратам едно 15 години назад и за ништо да не ми чуе. Цел ден да играм Dave на 386ката и штом ќе се стемни на жмуркааа...хехе

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Ми недостига само безгрижноста...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
хехе темава ми разбуди детски промени, ми недостигаат игрите што ги игравме на улица како жмурка, брканица, фудбал, кошарка, а не како денешниве генерации што се помали ги гледам ќе се соберат на улица (а многу се) и зборат за графички, кантер, компјутери:toe:(наместо да се соберат и некоја партија фудбал да мавнат)

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Маалото во кое живеев, детското другарување и игрите.

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Старото маало и другарите, глупостите што ги правевме, игрите (фудбал,криенка,брканица,џандари и крадци,нинтендо...итн) бев палаво дете полн со глупости и ми недостига тоа :):)

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Безгрижноста пред се`
Деновите без никакви мисли, грижи, оптеретувања. Распустите поминати кај баба и дедо на гости, расправањата за глупости со братучедите, џабелебарењето, играњето ластик, нинтендо...... Ах

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ова дефинитивно е најдобрата тема, која би излажам ако кажам дека ме остави рамнодушен. Дефинитивно детството ме потсеќа како кај некој погоре што кажаа. Старото маало многу ми недостига, играње фудбал, сервис, жмурка(по можност на топка, ако тој што имаше фудбал се праеше курназ и лажеше дека му е кај баба му), џамлии на ќар, поготово на сликици за време на светско или европско првенство, па мајка ти ти прави сендвич и ти го џитка од тераса, ах тие денови не се забораваат ни по доживеан мозочен удар. По некогаш ми доаѓа и некоја солза за некои моменти, мада тешко пуштам солзи. Се во свое време си е интересно ко ќе видиш.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.165
Поени од реакции
5.798
Ова дефинитивно е најдобрата тема, која би излажам ако кажам дека ме остави рамнодушен. Дефинитивно детството ме потсеќа како кај некој погоре што кажаа. Старото маало многу ми недостига, играње фудбал, сервис, жмурка(по можност на топка, ако тој што имаше фудбал се праеше курназ и лажеше дека му е кај баба му), џамлии на ќар, поготово на сликици за време на светско или европско првенство, па мајка ти ти прави сендвич и ти го џитка од тераса, ах тие денови не се забораваат ни по доживеан мозочен удар. По некогаш ми доаѓа и некоја солза за некои моменти, мада тешко пуштам солзи. Се во свое време си е интересно ко ќе видиш.
Или одиш по улица, крвој по колениците од што си паѓал од точак:vozbud::vozbud:И во недела навечер, искапи се и гледај го мечето Ушко, Грашковците, The Shoe People..Парталиии закониии

Член од
19 февруари 2008
Мислења
103
Поени од реакции
1
mi fali odenjeto na niva koga celo semejstvo se sobirase i zaedno rabotese. mi falat detskite igri pred zgrada, možebi ke se smeete ama i crtanite filmovi mi falat:pipi:

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Ми недостига играта по цел ден...!!! :pipi:

OveR..!! This is my destiny..!!!

С

Сатори

Гостин
~*~

Едноставноста и фактот дека се можев да го кажам така како што е, а не сложено и цинично да го извртам за своја заштита.
Да, ми фали и тоа дека тогаш некој друг ме штитеше, сега и тоа морам потполно сама.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Bezgriznosta i sestra mi.

Kajgana Shop

На врв Bottom