Што ви е најчудно во сонот?

Член од
4 август 2011
Мислења
35
Поени од реакции
14
Najcudno nesto vo sonot mi e koga pagjam od nekade ii momentot koga treba da TRESNAM na zemja,jas zastanuvam na noze:noze:...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Најчудно ми е што отсекогаш сонувам фрактали, но на некој чуден начин разбирам кое е што.

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Најчудно ми е тоа што всушност секогаш знам дека тоа е само сон, било да е кошмар или пак нешто убаво. Во самиот сон додека сонувам свесна сум дека не е реално и дека наскоро ќе се разбудам.

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
најчудно во сонот ми е будењето кога нешто најдобро или најлошо се случува во сонот.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
А мене најчудно ми е тоа што секогаш заборавам што сум сонувал:(

Член од
26 август 2011
Мислења
94
Поени од реакции
33
Тоа што секогаш сонувам нешто од реалноста, а често се бесмислени работи. Пример: (излегувам низ прозорец, како врата да се, и си одам по воздух). XD

Член од
20 август 2011
Мислења
43
Поени од реакции
9
ахаххаха мене нај чудно ми е кога ќе ја мрднам ногата ..а мислам дека паднувам од високо хахах :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Мене ми е најчудно тоа што немам запалено цигара и дека кога сонувам дека имам прекрасен секс, секогаш пред големиот момент се случува срање и се разбудувам...

Eве прекрасна вибрација за длабок сон без сонување -

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Најчудно ми е со сонот трае неколку секунди , а јас сонувам цели приказни !!!

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Многу нешта ми се чудни во сон кога сонувам.
Ми се случувало да сонувам и сонувам цели приказни цели случки,а сабајлето кога ќе станам сум се чувствувала ко вистина да било.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Една од чудните работи е тоа што можам да го контролирам сонот бидејќи сум свесен дека сонувам,
пример (од реалноста): сонувам сон со некој сериски убиец и во моментот кога убиецот ме наоѓа и ме убива јас го премотувам филмот назад и бидејќи веќе го знам потегот со кој ме убива истиот го избегнувам и му бегам по што следи пак долго бегање, а нареден пат кога ќе ме најде пак така го враќам филмот и така цел сон :place:
:)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
сон.....секогаш заборавам што сонувам, освен тие каде што сум бил вознемирен....
еднаш сонував број....шестцифрен...го запамтив......пробав неколку префикси од мобилни...и така запознав една од моите бивши девојки :)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Една период постојано мислев на тоа како всушност ни доаѓа сонот. И така секоја вечер кога ги затворав очите чекав да видам дали ќе можам некако да го запаметам тоа чувство или да го осетам или што и да било. Се' заврши без успех.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Најчудно е кога имам секс и кога ќе треба да свршам јас се будам барем еднаш да се разбудеф кога ќе палам цигара ! :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom