Ubavoto cuvstvo koga e vo moja blizina, peperutki vo stomak, dobrinata, ubavinata e relativna znaci sigurno ne e ubavinata ona shto me povrzuva so partnerkata iako se razbira deka vo poveke slucai i taa e bitna, smislata za humor, pa i koga se luti jas mislam deka e slatka .... No pari i drugo takvi materijalni bogatstva sigurno ne bi me zadrzale .Дивајн напиша:Што е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?
Се сложувам.спокојството
Нежност, заедничкото смеење што дефинитивно е најслатко... Чувството на исполнетост и припадност што прави да се осеќам на седмо небо кога сме заедно... Се ме врзува за партнерот, се што сме имале и што мислам дека ќе го имамеШто е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?