Што ве врзува за партнерот?

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
sto me vrzuva? pa ljubovta koja ni e potrebna i koja neizmerno ja davame, razbiranjeto sekako. Nekoja sila koja ne vodi napred da uspeeme vo zivotot, bidejki nie sme edno i kako edno i funkcionirame.

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Дивајн напиша:
Што е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?
Ubavoto cuvstvo koga e vo moja blizina, peperutki vo stomak, dobrinata, ubavinata e relativna znaci sigurno ne e ubavinata ona shto me povrzuva so partnerkata iako se razbira deka vo poveke slucai i taa e bitna, smislata za humor, pa i koga se luti jas mislam deka e slatka .... No pari i drugo takvi materijalni bogatstva sigurno ne bi me zadrzale .
Ps. Ljubovta pred se ...

medic`sGIRL

докторката
Член од
6 април 2007
Мислења
19
Поени од реакции
1
Za mojot partner me vrzuvaat mnogu raboti...Ne bi mozela da izdvojam edna...Na primer me vrzuva negoviot odnos kon mene bidejki on e eninstvenata licnost koja potpolno me razbira.Tuka e koga mi e najtesko da me utesi da me raspolozi.Sekogas dobtro se odnesuva kon mene me saka me pocituva i jas go cenam toa i go sakam...:wink:

Член од
20 јуни 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
smislata za humor,sposobnosta so ja ima da me natera i koga sum naostrena za karanje da go bacam da go gusnam,abe srce e ne go pustam:)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Скоро сите нејзини позитивни и негативни особини... едноставно ми е мила, не е како другите... Знае да сака, да направи да се чувствуваш како во облаци, едноставно се чувствувам исполнето кога сум покрај неа, немам зборови како да го опишам тоа чувство :) ама е незаменливо...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не би го дефинирала тоа како нешто та ме ВРЗУВА за него...
Дека нешто ме врзува ме асоцира на тоа дека има НЕШТО кое што ме тера да бидам со него.
Јас сакам да бидам со него поради тоа што е.Нема посебна особина што би ја издвоила...го сакам и прифаќам НЕГО,целосно.:)

Член од
14 август 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Ljubov poveke ne e. Ne znam...sigurnosta koja ja cuvstvuvam koga sum so nego, toplina, neznost...NAVIKATA

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Иако не ми е партнерка , нејзината енергија ја обожавам :) тоа ме поврзува со неа:back:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ме врзува топлината што ја чувствувам кога ќе го гушнам и пеперутките што ми се разлетуваат низ утроба кога ќе го бакнам. :) Ме врзува фактот што ме разбира и што знам дека е тука за мене во секоја ситуација. Моментите што ги поминуваме заедно, нештата што си ги кажуваме, нештата што ги правиме... Се` тоа ме врзува за него. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Она што досега го немав видено во друга особа...почуден карактер здравје :) може да ме извади од кожа за 5 сек и повторно да ме врати во неа за следните 5,а јас да не се противам :)

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Мислам дека единствената работа која не поврзува со партнерот е љубовта пред се` , а после следат оние работи поради кои подобро кажано сум со него и ми е убаво со него, а тоа се неговите позитивни карактерни особини.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Iskrenosta, toplinata, spokojstvoto, cuvstvoto deka sum ispolnet, deka drug covek dozvolil da se grizam za nego, znaci poverenieto. I se razbira tuka vleguvaat i fizickite karakteristiki. (no tie se vo vtor plan).

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Што е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?
Нежност, заедничкото смеење што дефинитивно е најслатко... Чувството на исполнетост и припадност што прави да се осеќам на седмо небо кога сме заедно... Се ме врзува за партнерот, се што сме имале и што мислам дека ќе го имаме:pipi:

U

UnholY

Гостин
што ме приврзува за неа..нели ви кажуваат самите зборови ЈА САКАМ...
Тоа значи се што поседува....:)

Kajgana Shop

На врв Bottom