Што ве врзува за партнерот?

С

Сатори

Гостин
Што црпам од него , се.
Љубов , среќа , сила ...се.Има неверојатна сила во него , мислам дека немаше да ме привлече ако го немаше тоа , но го има.:wub:
А ако некој го изгуби тоа што ме привлекува , тоагаш нема смисла да останеш со некој во врска ако не те привлекува.
Инаку се поврзано со него , ме врзува за него.:love2:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
pretty_girl напиша:
nemam partner sega zasega pa taka da sega ne mozam da kazam-mozebi podocna.....
Добро де, можеби сега немаш, ама некогаш си имала? Не мора да кажеш за моментално, можеш да кажеш што те врзуваЛО.

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
hm so me vrzuva za parterot?
Za partnerot ne me vrzuva bas nisto osven ljubov i strast...nit mi e maz nit imam deca so nego za neso posebno da me vrze...ME VRZUVA ZELBATA DA BIDAM SO NEGO ZOSTO GO SAKAM

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
BabyGirl^^^ напиша:
hm so me vrzuva za parterot?
Za partnerot ne me vrzuva bas nisto osven ljubov i strast...nit mi e maz nit imam deca so nego za neso posebno da me vrze...ME VRZUVA ZELBATA DA BIDAM SO NEGO ZOSTO GO SAKAM

Napolno se slozuvam!!!!!!!! ne sum psiholoski vampir za da crpam od nego X-raboti, da ne gi redam........ SAMOTO NEGOVO PRISUSTVO ME ISPOLNUVA!!!!!:wub: :wub: :wub:

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Me vrzuvaat ljubovta, harmonijata i meguetnickata tolerancija

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Sho me vrzuva za partnerot .... pa sho znam ... sve shto e materijalno NE ... mislam deka najvishe zelbata za zabava da e slicna so mojata, na nekoj nacin slobodna vrska (vo pogled na ponashanje ko ne sem sami) ... da ne me zamara... mislam deka mi e najbitno.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Љубовта ебаве. Што друго.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Дивајн напиша:
Што е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?
Додека у мислите си зборам со неа(коа сум сам) знам дека поврзаноста е силна и како што треба.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Дивајн напиша:
Што е тоа што ве врзува за партнерот
e bas se i ja cudam sto e toa ? :raz: Si velam glej kolku mashki ima na ovoj svet a ti si se za eden vrzala :icon_lol:
Mislam zatoa sto go sakam :love1: zatoa i sum so nego , da ne go sakam nema da bidam so nego

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Фала Штрангааааа!! :):):)

Реков ја, љубоФта!

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Garfield напиша:
Фала Штрангааааа!! :):):)

Реков ја, љубоФта!
sve drugo ostanato mozeme i so nekoj drug da imame , ali ljubovta si ja imame samo so eden i za nego sme si vrzani :)

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Па... неговата искреност, тоа што секогаш знае да ги насмее сите... ама највеќе од се оваа неизмерна љубов што ја чувствувам кон него!

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Љубовта пред се..Потоа тоа што е искрена и оригинална!!! Само Господ знае КОЛКУ ЈА САКАМ!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom