Што ве врзува за партнерот?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Премногу нешта за кои еден пост е премалку простор да се искажат сите.
Љубов, почит и разбирање, се рабира взаемни, се она главното...другото е финеса.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Тахикардијата што ја добивам кога ќе ме бакне и тоа што ме прави деликатно занемен, што ме исполнува нејзината блискост, зезанциите, мистериозноста што поигрува со мене...доволно?:mesakanemesaka:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Во главно љубовта и разбирање кое го имаме за повеќето работи.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Прај да се смеам и тогаш ко ќе ми се плачи:pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Начинот на кој ги прикажува емоциите, толку отворено и искрено, неговата приврзаност кон мене.
Тоа не надополнува зошто ја секогаш сум се гледала себеси како ладна особа и сум мислела дека слично иде со слично ама изгледа се лажам:).

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Ме врзува љубовта,начинот на кој ме гледа,ме љуби,ме сака.
Знае да ме расположи за миг,да ми го донесе Сонцето со својата насмевка,да ме разбуди со најнежниот поглед на светот.
Ме врзува страста,пеперутките што летаат секогаш кога ќе го видам,допрам,бакнам.

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
што?? се, буквално се, нејзиниот дух, нејзината интелегиција, тоа колку е паметна, колку ме разбира, колку е човек со кој можиш да напрајш муабет, нејзиниот поглед, нејзиниот допир, или како што кажав СЕ СЕ СЕ кај неа, и не знам што би правел без неа навистина

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Секс. И взаемно почитување. И неговата отвореност, искреност и чесност, за кои му се восхитувам и се обидувам да научам да ги постигнам и кај себе.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Кабелот шо и одеше од компјутер у телевизор..многу сакам филмови да глеам!

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Eden kup raboti:
Ljubovta pred se, razbiranjeto... Razgovorite, nacinot na koj me gleda, nacinot na koj pristapuva na problemite, dokolku gi ima... Eden kup raboti kako sto rekov.. Treba cetiri dena da pisuvam ako pocnam :):):):):)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
карактерот и однесувањето

R

reactive89

Гостин
Посебноста што и блеска од внатре и начинот на кој ја дари љубовта!!! :wub::back:

M

**MEMORY**

Гостин
Се`... Карактерот, разбирањето, кога ќе се погледнеме знаеме што сакаме да си кажеме, секогаш знае да ме насмее, да ме ислуша...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
истите интереси за музика,книга,политика,слобода,секс......

Kajgana Shop

На врв Bottom