Што би избрале, карактер или убавина?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Па ако морам да бирам јас мислам дека би го избрала карактерот, затоа што он може да биде манакен ама ако е голем сељак џабе му е. Но сепак да има нешто физичко во него што би го забележала. :)
And this is coming from a girl whose nickname is Cute Girl. :jaj:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Karakter i ubavina,ako mozi.:)
Ne veruvam deka mozam da se zainteresiram za nekoj ako voopsto ne me privlekuva i ne mi e ubav,isto kako sto ne bi ostanala so nekoj,pa makar bil i preubav,ako ima batal karakter.
Dobro e da ima vo optimana doza od dvete.Mozam da zrtvuvam malce ubavina za smetka na karakter,a obratno malku pomalce.A da isklucam bilo sto,ne idi vo predvid.:)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
jas bi izbral karakter i ubavina, ima i takvi ama retki se, a ne mora da e bogata ili da ima zavrseno fakultet, toa ne mi e bitno.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
more, mene mi e bitno se da ima.
edna kompletna licnost ne ja pravi dobra ni samo ubavinata ni samo karakterot,ubavinata na edna licnost e sklop od site tie pozitivni karakteristiki

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
karakterot ne se menuva, tuku ne ste psiholozi da procenite licnost, da vidite koj e laze i koj e folirant, a po faca se poznava, no toa ne moze sekoj da go prepoznae.

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
па мора прво физички да ме привлече,за да го упознаам и да видам што како со карактерот иначе како? не гледам на гравчиња што карактер има типот?
па после ако иде иде ако не...:toe:

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Ako mozam so nego da napravam asalen muabet, da se potpram sekogas na nego, ako moze da me nasmee i ako uzivam so nego, togas ne mi e bitno kako izgleda (sekako preporaclivo e da e ubav, ama ne e presudno).

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
ме нервирате...или или...не ко некој и двете!хммх
јас би одбрал карактер

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
karakter se razbira! mozebi zatoa povekjeto od bivsite mi se babarogi ama se e ok!:pos2:
a sega mi e usta pomilo zs si najdov ubava zenska so najdobar karakter(dobro sea nes mora da stima malku e tvdoglava i inaetcika) ama proadja:pos2: inaku toa e nasata Pokvarenaaa:smir: ama ne e tolko kolku sto izgleda:wink: Ljubov sto kje pravis:kesa::salut:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
карактер нормално али барем малце да личи на чоек :)

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Карактер..тоа е внатрешна убавина која не секој може да ја види:pipi:

Член од
31 август 2008
Мислења
112