- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 1.513
- Поени од реакции
- 1.442
Хаха 2 плажи ќе имамеКањон имаме да, а наскоро и плажа. Да ти е мерак летото да си го поминеш во Штип.
Една покрај Брегалница и една покрај Отиње
Хаха 2 плажи ќе имамеКањон имаме да, а наскоро и плажа. Да ти е мерак летото да си го поминеш во Штип.
Скроз запоставена тема.
Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?
https://www.facebook.com/events/331498756932190/Не е уште, кажаа ќе известат кога ќе биде, вчера беше ја немаше ништо
Ме изнасмеа еј.. Незнам тоа.. Не живеам во центарот оваа слика ја најдов на фејсбук од еден автор на сајт кој ја сликал состојбата.. Иначе овде во 8-ми Ноември сите дрва се скршени и преска кога дуваше силен ветер еден мотор имаше на патот.Се прашувам само што се случило со багерите во Отиња после невремето
Дај не зафркавај. Од 8ми ноември си?????????Ме изнасмеа еј.. Незнам тоа.. Не живеам во центарот оваа слика ја најдов на фејсбук од еден автор на сајт кој ја сликал состојбата.. Иначе овде во 8-ми Ноември сите дрва се скршени и преска кога дуваше силен ветер еден мотор имаше на патот.
Лол, даДај не зафркавај. Од 8ми ноември си?????????
Лол, и јас.Лол, да
Кај во 8ми ноември ??Лол, и јас.
Мој стил си ти.. На терасата имав метар ипол вода..Живеам на 8-ми спрат и денес на невремето како да присуствував на апокалипсата. Како некој да ми тропаше бесно со тупаници по вратите од терасите, додека насекаде околу мене светкаше. Во неколку наврати снема и струја. Сакам да кажам, иако беше страшно, мене ми беше уживанција.