Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Од една моја колумна. Е шо нели е така?Од кај оваа идилична приказна?
Од една моја колумна. Е шо нели е така?Од кај оваа идилична приказна?
Појма немам, најверојатно е така. Во секој случај, добра реклама.Од една моја колумна. Е шо нели е така?
Секоја година планирам Велигден да го пратам од Исарот, ама до сега ниту еднаш не сум бил. А сликата ептен добра, ти ја сликаше?
Секоја година планирам Велигден да го пратам од Исарот, ама до сега ниту еднаш не сум бил. А сликата ептен добра, ти ја сликаше?
Ај една трик-слика. Овој водопад во Штип е сликан или не?Не, али идејата за Велигден на Исарот е генијална.
Ај една трик-слика. Овој водопад во Штип е сликан или не?
Точно, сликано со јак зум. Иако на прв поглед изгледа дека е сликан некој голем водопад од хилихоптер. Прв пат кога ми дојдоа колеги на посета умреа од смеа. Водопад на река без вода.Отиња и нејзините милион водопади, уште само вода да имаше. Мене ми изгледа како да е на Отиња или па грешам
Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?Хммм... Штипзбург Моментално сум таму , веке 2 година , инаку студент од Скопје , лично ми се допаѓа градот , ноќниот живот незнам , не одам по студентски или слично , само едно не ми се допаѓа , шабанарија од сите страни, цигани шо те гледаат настрана после 12 саатот навечер , и Турци што кога на пример сум сам, немаат на што па се билдаат на моите нерви градот си е кул , Нема многу негде за искачање да речеш ама пак за живот таман си е ... ))
И тоа што велиш ... бар едино ми се допаѓа тоа што имаат евтини пијачки , све е за ( читај добро ) 100 денари поевтино од Скопје сепак, тоа е така бидејќи побарувачката во Скопје и во Штип не е иста , а исто и потрошувачката али нема везе... за кои турци ме праша ? па навидум млади ми изгледаа , како за студенти ))Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?
Не е уште, кажаа ќе известат кога ќе биде, вчера беше ја немаше ништоСкроз запоставена тема.
Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?