Штип

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Рајо е кај нас викат Шчипјаните. Над Исарот можеш да ги дофатиш ѕвездите, над Суитлакот можеш да си поиграш со облаците од цветен прав, низ Промајата ветрот игрив те мами ширејќи го мирисот на пастрмајлија од тесните сокачиња, низ Ново Село, близу црквата , кај занаетчиите- ковачите на светлината, можеш да го слушнеш гласниот шепот на Гоце Делчев кој сведочи за богатото историско минато заѕидано во калдрмата. Во метежот на тишината на брегот на Отиња врели бакнежи,се препушташ на страстите, се раѓа нова љубов, те сакам... На Радански Пат, циганска музика. Циганска свадба една недела. Шалвари, паупучи у сите бои, блага ракија, кна на рацете и нозете...

Леваците, Деснаците – естетика у маало, стилизирани куќи, модерен ентериер за модерни луѓе што се вика. Урбан град е Штип со фул гужва по Скверо, Даблин , Angels cafe,позитивна атмосфера со модерни, убави , заводливи девојки...

Член од
5 јули 2009
Мислења
8
Поени од реакции
6
штип е Дупка. ама добро ќе беше да е дупка...тоа ридовите проклети.
Не сериозно сум бил во речиси сите градови во Македонија и штип е еден од најутепаните. Народот е толку мирен и...Овче Поле.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Што цена е едно спиење во некој штипски хотел, одприлика?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Член од
27 декември 2011
Мислења
164
Поени од реакции
89
Во Оаза е мислам 1200 денари вечер за кревет.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Рајо е кај нас викат Шчипјаните. Над Исарот можеш да ги дофатиш ѕвездите, над Суитлакот можеш да си поиграш со облаците од цветен прав, низ Промајата ветрот игрив те мами ширејќи го мирисот на пастрмајлија од тесните сокачиња, низ Ново Село, близу црквата , кај занаетчиите- ковачите на светлината, можеш да го слушнеш гласниот шепот на Гоце Делчев кој сведочи за богатото историско минато заѕидано во калдрмата. Во метежот на тишината на брегот на Отиња врели бакнежи,се препушташ на страстите, се раѓа нова љубов, те сакам... На Радански Пат, циганска музика. Циганска свадба една недела. Шалвари, паупучи у сите бои, блага ракија, кна на рацете и нозете...

Леваците, Деснаците – естетика у маало, стилизирани куќи, модерен ентериер за модерни луѓе што се вика. Урбан град е Штип со фул гужва по Скверо, Даблин , Angels cafe,позитивна атмосфера со модерни, убави , заводливи девојки...
Од кај оваа идилична приказна? :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
штип е Дупка. ама добро ќе беше да е дупка...тоа ридовите проклети.
Не сериозно сум бил во речиси сите градови во Македонија и штип е еден од најутепаните. Народот е толку мирен и...Овче Поле.
ne bi rekol deka e bas dupka
bev pred edna nedela za stip i vidov deka gradot e mnogu ziv duri i se zacudiv malku
pred 2 3 godini koga bev posleden pat mnogu e izmenet od togas

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Горд Штипјанец веќе 17 години,хахахахаах

Кој е за наваму нека ми пише пм ќе ми биде чест да го прошетам по градов <3

Kajgana Shop

На врв Bottom