Штип

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Секоја година планирам Велигден да го пратам од Исарот, ама до сега ниту еднаш не сум бил. А сликата ептен добра, ти ја сликаше?

Не, али идејата за Велигден на Исарот е генијална.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ај една трик-слика. Овој водопад во Штип е сликан или не?

Отиња и нејзините милион водопади, уште само вода да имаше. Мене ми изгледа како да е на Отиња или па грешам :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Отиња и нејзините милион водопади, уште само вода да имаше. Мене ми изгледа како да е на Отиња или па грешам :)
Точно, сликано со јак зум. Иако на прв поглед изгледа дека е сликан некој голем водопад од хилихоптер. Прв пат кога ми дојдоа колеги на посета умреа од смеа. Водопад на река без вода.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Хммм... Штипзбург :) Моментално сум таму , веке 2 година , инаку студент од Скопје , лично ми се допаѓа градот , ноќниот живот незнам , не одам по студентски или слично , само едно не ми се допаѓа , шабанарија од сите страни, цигани шо те гледаат настрана после 12 саатот навечер , и Турци што кога на пример сум сам, немаат на што па се билдаат на моите нерви :mad: :) градот си е кул , Нема многу негде за искачање да речеш ама пак за живот таман си е ... :)))

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Хммм... Штипзбург :) Моментално сум таму , веке 2 година , инаку студент од Скопје , лично ми се допаѓа градот , ноќниот живот незнам , не одам по студентски или слично , само едно не ми се допаѓа , шабанарија од сите страни, цигани шо те гледаат настрана после 12 саатот навечер , и Турци што кога на пример сум сам, немаат на што па се билдаат на моите нерви :mad: :) градот си е кул , Нема многу негде за искачање да речеш ама пак за живот таман си е ... :)))
Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?
И тоа што велиш ... бар едино ми се допаѓа тоа што имаат евтини пијачки , све е за ( читај добро ) 100 денари поевтино од Скопје :) сепак, тоа е така бидејќи побарувачката во Скопје и во Штип не е иста , а исто и потрошувачката али нема везе... за кои турци ме праша ? па навидум млади ми изгледаа , како за студенти :)))

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Скроз запоставена тема.

Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Скроз запоставена тема.

Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?
Не е уште, кажаа ќе известат кога ќе биде, вчера беше ја немаше ништо :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не мора да се оди во Аризона за да се види The Grand Canyon, и овој на Отиња ќе заврши работа.:)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кањон имаме да, а наскоро и плажа. Да ти е мерак летото да си го поминеш во Штип. :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom