Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Само да си го кажам моето. Изгубивме што изгубивме, но јас сум пресреќен со нашите кошаркари. Уште еднаш покажаа борбена игра, со срце и храброст против една од најдобрите селекции на планетата. Ова што го направивте овој септември е вредно не злато, не медал, тоа не се мери со материјални средства. Ве сакам херои, вие ми оставивте во наследство за што да им раскажувам на внуците по неколку децении. БРАВО!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Резултатот на семафорот не се брои, вие засекогаш сте наши херои

──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
▄▄▄▌▐██▌█ МАКЕДОНИЈА СО БРОНЗА!
███████▌█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀

Што и да биде ќе ве славиме, играјте како што игравте, заедно за победа, заедно за Македонија!

П

Паспарту

Гостин
каква бронза, ова беше едина шанса за медаља, со кој и да играме во недела ќе не згаат, толку им е душата на кошаркариве не можат да играат со 5 играчи.
Човече, порано мислев дека си дете од 11 години, бидејќи коментарите што ги пишуваш во најмала мера се за таа возраст. Но кога видов дека си магаре со +30 години начукани во дембелскиот гз, ќе ти кажам само ОДИ СКРИЈ СЕ НЕГДЕ ЗА ДА НЕ СЕ БРУКАШ!

Член од
8 септември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
16
Ајде нека дојде тој понеделник да ги пречекаме како богови! ,,

Секоја чест!
Браво форумџии, Браво граѓани на Македонија,Браво! Сите вие имате големи патриотски срца како и нашите кошаркари. Вака се бодрат и храбрат македонски херои. Македонските кошари веќе одамна заслужија помпезен дочек по завршувањето европсково првенство во кошарка 2011. Тие се секако наши герои кои ќе мораме да ги закитиме со ловорики на аеродромот Александар Велики во Скопје.
--- надополнето: Sep 16, 2011 4:26 PM ---
Резултатот на семафорот не се брои, вие засекогаш сте наши херои

──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
▄▄▄▌▐██▌█ МАКЕДОНИЈА СО БРОНЗА!
███████▌█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀

Што и да биде ќе ве славиме, играјте како што игравте, заедно за победа, заедно за Македонија!
Браво форумџии, Браво граѓани на Македонија,Браво! Сите вие имате големи патриотски срца како и нашите кошаркари. Вака се бодрат и храбрат македонски херои. Македонските кошари веќе одамна заслужија помпезен дочек по завршувањето европсково првенство во кошарка 2011. Тие се секако наши герои кои ќе мораме да ги закитиме со ловорики на аеродромот Александар Велики во Скопје.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.344
Поени од реакции
5.377
Наваро да ти ебам ќерката :vozbud: :drk:

Член од
8 септември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
16
Во недела што и да биде во понеделник и со медал и без медал ќе ги пречекаат 100.000 луѓе како што доликува тие се хероите на оваа држава а не партиските лидери и музички ѕвезди.

В

Вори

Гостин

Човекот не направи салата.....

Уште еднаш..секоја чест за нашите херои и што и да се случи внедела во Скопје ќе бидат пречекани како богови.......
Извини,не знаеме кој е Наваро па треба негова слика да ми постираш овде на форумов.Што не зеде цел фото албум негов да ставиш овде?

Ќе го гледам тоа лигле,немам попаметна работа.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Убица е овој Наваро значи!!!! ц ц ц ц ц кај најде денес да шутира така мамата да му ја наебам

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кај се Хрватска, Грчка, Србија, Германија, Италија, Словенија Турција, Литванија?

Кој се пласира директно на Евробаскет 2013? МАКЕДОНИЈА
Кој се пласира на квалификациски турнир за ЛОИ 2012? МАКЕДОНИЈА

:)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
е другата година со ова искуство и гечевски во игра, ке биде интересно, и овдека изиграа најдобро ама тоа немавме замени...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Убеден сум дека ќе освоиме бронза, затоа што ние ќе си го одиграме нашето, а нема друга репрезентација што ќе погодува толку да не ни даде шанса, или што ќе не доминира така под обрач. Наваро уште од зад грб што не погоди... Шпанците се класа, сепак имаат еден куп НБА играчи, но ние одигравме со нив како голема екипа. Во недела победуваме, тешко на тој што ќе мора со нас.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Извини,не знаеме кој е Наваро па треба негова слика да ми постираш овде на форумов.Што не зеде цел фото албум негов да ставиш овде?

Ќе го гледам тоа лигле,немам попаметна работа.
Добро извини не знаев дека се нервираш дотолку....друг пат напиши пред време и ќе ти поставиме цел албум од Меган Фокс или Џена Џемисон....

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
И вчера на другари им зборев,ако го задржат Наваро ке ги добиеме,за жал не беше така ете и он го реши натреварот,со тие негови 2-3 тројки.Што било било,идеме на бронза и сигурен сум дека ке ја земеме,ова е знам дека Македонската кожарка ке се издига во иднина,земете тука во рачун,Гечевски не играше,Ристе стефанов не играше се работи за одличен шутер замена за Соколов,тука е и Кире Николовски да бевме комплетни и Русија и со овие ке се јадевме.

Само може да ми каже некој каде и кога се игра следното светско во кошарка?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
БРАВО МОМЦИ ! ! !

ГОРДИ СМЕ ШТО ВЕ ИМАМЕ ! ! !

ОДИМЕ СЕГА НА БРОНЗА, ДА МУ ВРАТИМЕ НА РУСИТЕ ГРДИ (најверојатно) ! ! !

СЕГА ЌЕ ВИДИМЕ КОЈ Е ПРАВ МАКЕДОНЕЦ, А КОЈ ЖИВЕЕ САМО ЗА ПОБЕДИ ! ! !

Kajgana Shop

На врв Bottom