Шмекање...

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
А да ги научиш тие да шмекаат без да се заљубуваат.. за да можеш мене да ме научиш да ги шмекам..

и.. што да правам кога толку се sexy

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
заеби,никој паметен шмекер не си игра со емовки...

бај д веј Шмеќеру насловот нека биде :

The Art of Schmeking - само уште корици да средиме

:wink:

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.
Znachi,vo konkretnio sluchaj ke treba podlaboka ekspertiza.Vaka,

Ako ti si ja shmeknal otpochetok,i si i dal do znaenje shto sakash,voopshto nema da stanuva dosadno nitu pak ke iscrpite temi na razgovor.

Ne bidi nemtur,mora da vidi deka se interesirash za nea.I interesiraj se.Ostavi taa da zboruva,ne drzhi monolozi vo stilot "al dosta o mom autu,pricajmo malo o meni",znachi morash da go poslushash sovetov ako sakash da ja kjarish.

Znachi i dodeka zborite za najobichni sekojdnevni raboti,toa mora da ide uz shmek.Ako se nasmee,tvoja e.Ne chekaj mnogu,ke se zaebesh.

Dodeka zboruvate,potsmevnuvaj se i gledaj ja vo ochi.Kje sfati shto e rabotata.Ako naglo se oddalechi,ne navaluvaj.Ako voopshto ne se oddalechi,se fatil mamecot.

:smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:

Twister

Кабадаја
Член од
15 октомври 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Најпотребно е да се има и храброст во шмекањето. Пр. ете едно машко шмека женска и го чека тој ди ај контакт, но кога женската ќе му возврати со поглед тој се плаши и го трга погледот. Тоа е знак на несамодоверба. Значи пуштете ги ланците и шмекајте без страв!
Бај д уеј Шмеќер добра тема:wink:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
И да додам нешто: Не чекајте многу, затоа што железото се кова додека е загреано :wink:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ајс Кјуб...убаво кажано. Точно така. Железото се кова додека е загреано. Шмек поговорка:smir:

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:
а машки паѓаат на ова? :back:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.847
Поени од реакции
5.673
А да ги научиш тие да шмекаат без да се заљубуваат.. за да можеш мене да ме научиш да ги шмекам..

и.. што да правам кога толку се sexy
јао Шмеќеров од шмеќер стана "date doctor" :pos: :pos: :pos:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Литл Лејди...Ако се мислеше на прашањето дали ние машките сакаме да бидеме изненадени со ненадеен пољубац. Јас да...сакам!..повозбудлив е моментот
Димче...хехе дејт доктор. Па..не би се нарекол таков..ама гледаш форумџииве ме прашуваат. Јас како другар и како поискусен им давам по еден совет онака од ракав истресен :)

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
shmeker ти тргна тебе...можи и продавница да отвориш...часој да држиш..:vozbud::vozbud:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
shmeker ти тргна тебе...можи и продавница да отвориш...часој да држиш..:vozbud::vozbud:
Е сеа...продавница...не! Сеа за сеа значи два плана имам...да отворам кафана..."Кај Шмекерот"...значи угостителство!...и пишувам книга...the Art of Shmeking...Tие две работи ми се приоритет моментално...појрај шмекот :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Капетан, во продавница се држат часови по шмекање?:pos:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Капетан, во продавница се држат часови по шмекање?:pos:
Егзотик...остај го капетанот 4 саат сабајле е не знае шо збори..се збуни малку. И јас се зачудив. Продавница...држење часови???...Хмм
Ама може сакал да каже да им продавница и да продавам шмек...:)
Онака замисли Егзотик..иам ја дуќанче. И онака влегува девојко...и вика...Хејј здраво! Ти остана од шмекот нешо. Јас: Да да како не имам. Цурата: Еј па дај ми два шмека од сексоповиливите. Јас: :wink::wink:...и и наплаќам...Тоа чини 100 денари. Цурата: 150..и ми вика кип ит :)...
хехе интересна работа коа ќе се размисли убаво е да наплаќам за мојов шмек

Kajgana Shop

На врв Bottom